|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 314
|
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] منبع : [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] ویرایش توسط ezhdeha : 08-20-2010 در ساعت 03:27 PM |
|
|
|
| 12 کاربر برای این پست سودمند از ezhdeha عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
管理員
|
مقاله رو خوندم ، خوب بود مجید جان . به عنوان کسی که خودم C درس دادم ( C زبانیه که تمامی دستوراتش شبیه C++ هست و مادر برنامه نویسی به حساب میاد ) پیشنهاد میکنم که اول با معرفی Variable ، Function و نوشتن یه سری کد شروع کنید ! ( بهتره Hello World باشه :D ) ..
به هرحال خوب بود ! اگه میشه یکم تاپیک رو جامع تر ایجاد کنید ! یکم زیبا سازی کنید که واقعا معلوم باشه مطلب اختصاصی هست و کپی نشده .. مطلب داخل پرتال فرار گرفت ! ممنون ! :D
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 314
|
در کپی شده نبودنش مطمئن باش سروش جان !
باشه ، کم کم ، اول باید از متغیر ها شروع کرد ، توی جزوه ی دوم همون آموزش Hello Word رو احتمالا بذارم ... ( یه مشکل که دارم اینه که وقتی آموزش رو توی Word مینویسم نمیتونم به PDF تبدیلش کنم ، برنامه ی Word to PDF رو دارم اما کرکش رو ندارم ، کسی از بچه ها نیست که کرکش رو داشته باشه لطفا ؟!!! ) |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
管理員
|
من خودم از این برنامه استفاده میکنم - Nitro PDF -
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 50
|
ماشالله . خیلی عالی فقط زیبا سازی که مافی جون عرض کرد لازمه . بازم ممنون منتظر جزوه ی شماره ی 2
یا حضرت معصومه ... مدد .... مدد .... مدد .... مدد ویرایش توسط darinoos47 : 06-19-2010 در ساعت 02:21 PM |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از darinoos47 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 (permalink) |
|
کاربر سایت
تشکرها : 22
|
سروش جان بهتره این نرم افزار تبدیل ورد به پی دی افی که گذداشتید رو بریزید دور.
یک نرم افزار بود که با پرینت ازش تبدیلش می کردی به پی دی اف البته نمی خواست پرینت کنی و این ها پیداش کنم می دمش!
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از J•KeR عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 (permalink) |
|
管理員
|
برنامه ی تبدیل ورد به PDF که خودم استفاده میکردم رو به مجید جان دادم ، حرفه ای ترین برنامه برای همین کار هست . لطفا دیگه در مورد این موضوع بحث نشه ..
مجید جان میگم اگه میشه در کنار C++ یکی از برنامه های بازی سازی مثل Unity یا UDK رو هم آموزش بدید و کاربرد کد ها رو هم در اون برنامه نشون بدید !
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| نویسی, آموزشی, به, برنامه, زبان |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|