|
|
#1 (permalink) |
|
خبرنـگار
XboxLive Leaderboard: 16th
تشکرها : 502
|
به نظر Reggie Fils-Aime از NOA کنسول Wii U در زمان انتشار از استقبال خوبی بهره مند خواهد شد.
![]() در مصاحبه ای با
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
، آقای Reggie داشتن دو screen برای بازی کردن در Wii U را بزرگترین نقطه ی قوت در فروش آن دانست و از مزیت های دیگر آن ،سردرگم نشدن مردم در خرید آن است. او گفت : آنچه که ما با Wii U در حال انجام هستیم ، به وجود آوردن امکان بکارگیری دو screen متفاوت است.Screen بزرگ در اتاقتان و Screen کوچک موجود در دسته ، درمقابل شماست.با انجام این می توانید تجربه های متفاوتی را بدست آورید. تحربه ای که برای شرح این به دیگران به کار می گیرم ، تصور یک بازی شوتر اول شخص می باشد.به جای این که به طور مداوم به screenه بزرگتر نگاه کنم ، حال همه چیز در اطراف من اتفاق می افتد.این یک تجربه ی عالیست. من فکر نمی کنم که در فروش با مشکلی مواجه شود.من فکر می کنم که ارتباط برقرار کردن با مشتریان توسط پنجره ی جادویی دوم با این که گیمر دیگر هنوز در اتاق است باعث تجربه ی بی نظیری می شود. ماه قبل Reggie به Jimmy Fallon گفته بود که Wii U در [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] منتشر خواهد شد. [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
ویرایش توسط God_of_game : 07-07-2011 در ساعت 05:20 PM |
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از God_of_game عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| reggie, فکر, فروش, می, کند, که, wii, باشد, خوبی, داشته |
| ابزارهای موضوع | |