|
|
#1 (permalink) |
|
کاربر ویژه
|
NetherRealm امروز شخصیت جدیدی از اخرین DLC بازی Mortal Kombat را منتشر کرد
این شخصیت Freddy Krueger میباشد که در فیلم کابوس با او اشنایی داریم امروز برای XBL و امشب برای کاربران US PSN منتشر میشود برا کابران UKنیز فردا خواهد امد ویدیویی نیز در فروم Evil Avatar منتشر شده است که نشان میدهد که چه طور این شخصیت به مورتال کمبت پیوسته است گفته شده هیچکس در مقابل او نمیتواند مقاومت کند ! ویدیو رو در منبع مشاهده کنید منبع
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود |
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از MINERVA عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
کاربر ویژه
|
این یارو رو تو فیلم کابوس دیده بودم ... خیلی تعجب کردم
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از MINERVA عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 (permalink) |
|
کاربر ویژه
|
اکثر خبرها عکس ندارن من براشون عکس درست میکنم میزارم ...
گشتم خوشگلشو گذاشتم تازه ![]()
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از MINERVA عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| freddy, kombat, krueger, mortal, بازی, جدید, شخصیت |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|