|
|
#2 (permalink) |
|
管理員
|
به نظرم به عنوان یه بازی که با یونیتی ساخته شده ، ایرانیه و همه چیزش رو چندتا جوون مثل خودمون درست کردن . بی نهایت جالب بود . با سازندهاش دوست هستم و کارشون رو حسابی تحسین میکنم . گیم پلی خیلی خوبی در آوردن !
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) |
|
اعضا
تشکرها : 66
|
من خودم این بازی رو به شخصه تجربه کردم.
خب قطعاً نمیتونن حتی یک مرحله Modern Warfare 3 هم در بیارن ولی همینکه دارن کار میکنن خودش جای تحسین داره. البته باید اعتراف کنم باگ ندیدم توش,پلیر گیر نمیکنه به در و دیوار,با ورژن یونیتی 3.5 که بیاد بازی خیلی روون میتونه اجرا بشه و روی سیستم های معمولی هم افت فریم نداشته باشه,حرکت تفنگ و پلیر خیلی نرمه و من دو دست رفتم دست اول باختم دست دوم همه رو از دم Head Shot کردم,یه ایراداتی هم داشت که میگفتم یکم با تعصب جوابم رو میدادن(البته به جر مدیرعامل شرکت چون حرفام رو منطقی میدونست)ولی بازم خیلی عالی ساختن. اصلاً همون روز که رفته بودم بازی رو تست کنم داشتن تازه بحث میکردن که تریلر جدید بدن بیرون یا نه,نظر منم خواستن گفتم چون نسبت به تریلر قبلی خیلی بهتر شده حتماً تریلر رو بدین بیرون
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از Hotsun عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 (permalink) |
|
کاربر سایت
تشکرها : 129
|
الان این ساخت ایران بود ؟!
در نوع خودش بی نظیره درسته تقلیدهای زیادی به چشم خورد ولی همین که توانستند چنین گرافیک و گیم پلی جذابی رو خلق کنند عالیه و نشون میده که صنعت گیم ایران در حال پیشرفت می باشد.دقیقه ی 2.20 بود فکر کنم داشت از روی پل های کنار خلیج رد میشد،آب زیر پاشون منو یه جورایی یاد RE4 انداخت . راستی این اره ماهی پیدا شد ما رو هم خبر کنید
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Detective.Sherlock Holmes عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 (permalink) |
|
管理員
|
آره پیمان جان ، فقط مدیر اصلیشون یه مقداری سواد داره اما خب کافی نیست . بچه ها نمایشگاه رسانه ها باهاشون یه 1 ساعتی صحبت و بحث کرده بودن و خیلی چیزا از تیم ما یاد گرفتن ، اصلا خیلی اصطلاحاتی که مدلر ما میدونست رو نمیدونستن و مدلرمون میگفت اصلا اینا اینارو بلد نیستن پس چجوری دارن کار میکنند ، اما خب ، بچه های خوبین و خودشونم ادعایی توی بخش گرافیکی ندارن ، گفتند که پول کم داریم و ارتش هم 50% بازی رو هزینه هاشو متقبل شده و داده .. اما خب ، بازم گام خوبیه . اما بازی دیگشون ، ملینا ــه چیه . اون فوتوکپی ــه ماریو گلکسی ــه و خیلی هم خوب طراحی نشده ..
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 (permalink) |
|
مدیر انجمن
|
تو این چند ساله با این سرعت به اینجا رسدن جای تحسین داره ، امدوارم همینزوری پیش برند البته اگه مانعی و سنگی جلوشون نندازند!
"سخنها را بشنوید و با اندیشه روشن در آنها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را مینمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمیگزیند و نادان دروغ را" زرتشت
|
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از Ardavan_2008 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 (permalink) | |
|
اعضا
تشکرها : 0
|
نقل قول:
و سلام خدمت شما جناب MaFi گرام که فکر میکنم بشناسمتون اما مطمئن نیستم . در خصوص این که مدلر شما با چه کسی در غرفه شرکت ما صحبت کرده سوال دارم در حالی که مدلر و انیماتور شرکت تنها برای بازدید از غرفه شرکت دیدن کردند و اینکه مدلر شما چه کسیست و خروجی کار شما چیست و آموزه های شما در نمایشگاه رسانه های دیجیتال به تیم ما چه بوده و اصلا از طرف کدام شرکت اجازه توهین به تیم ما را به خود داده اید جای سوال دارد . اگر کمی از بازیسازی اطلاع داشته باشید . بازی مبارزه در خلیج عدن از لحاظ مدلینگ، طراحی شخصیت، طراحی محیطی و چه از لحاظ تکسچرینگ و نوشتن و استفاده مناسب از شبدر ها حد اقل در ایران جزء بهترین هاست . با توجه به سبک بازی که رئال میباشد و انیمیت شخصیت ها بدون استفاده از موشن کپچر کاری بس دشوار است اما در سطح قابل قبولی است و حتی قابل مقایسه با پروژه های مشابه که از موشن کپچر نیز بهره برده اند . در خصوص سواد اعضای تیمم، همینقدر متذکر میشوم که سواد و فهم من در حدی است که از کسانی که از من سواد و فهم بالاتری دارند در این شرکت بهره ببرم . اولین پارت از نحوه ساخت بازی خلیج عدن که به نحوه انیمیت در پروژه میپردازد و در آینده نیز این اقدام در سایر بخش ها صورت خواهد گرفت تا کمکی به رشد این رسانه نیز در کشور کرده باشیم : [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] از همه عزیزان تشکر میکنم و عذر میخوام که وارد بحثتون شدم . موفق و سربند و پایدار باشید . ویرایش توسط shahin_haghighi : 01-02-2012 در ساعت 08:05 PM |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
管理員
|
سلام خدمت شما آقای حقیقی ،
تیم ما ، توی نمایشگاه رسانه های دیجیتال گویا 1 ساعتی با شما صحبت کرده بودند و البته ، من اطلاعاتی که در مورد مدلرتون دادم اشتباه بود . مدلری که ، مدلر ما باهاش صحبت کرده بود . مدلر اون تیم دانشجویی بود که بازی TPS شبیه Witcher داشتن طراحی میکردند بود و من عذر میخوام . دوباره از مدلرمون سوال کردم و گفت که طراحشون اتفاقا خیلی شخص با سوادی بوده . از این بابت عذر میخوام . در مورد تیم شما هم ، نظر شخصی بنده بسیار مثبت هست . تیم بسیار قدرتمندی دارین ، اما تا اونجا که از بچه هامون که با شما صحبت کردن ، اطلاع دارم . متاسفانه با کمبود نیرو و بودجه مواجه هستید . بعلاوه من از بچه های تیم گیم ایمگ هم هستم و تمامی جزئیات کار شما رو ، بخش به بخش پیگیری میکنم و خودم چون گیم پروگرمر هستم ، خوشحالم که یه همچین تیم خوبی توی ایران تشکیل شده . بعد اینکه بنده به هیچ وجه توهین نکردم ، توی تاپیک میتونین تک تک پست های منو بررسی کنید . من توهین نکردم ، اگر انتقاد پذیر نیستید خب یه بحث دیگست که بنده عذرخواهی کردم بابت اشتباهم در مورد تیمتون ، تیم دیگری بود که دوستان اونطوری گفته بودند . اما بد نیست که اگر کسی مثل بنده صحوا چنین اشتباهی میکنه . یه مقداری هم خشوع به خرج داد ، چون فکر نمیکنم تیم شما بهترین تیم کشور باشه ، اما میتونه که بشه و باشه . چه بسا توی اینجور صحبت ها دو طرف مطالبی رو از یکدیگیر یاد بگیرند به هر حال ، بازخوردتون به یه پست بنده با رفتاری که دوستان تعریف میکردند و در مصاحبه ی بچه هامون با شما دیده بودم . یه مقداری متفاوت بود . امیدوارم که باز اشتباه کرده باشم بعد اینکه آرزوی موفقیت برای تیم شما دارم و اما نکاتی که توی تریلر من مشاهده کردم ، بد نیست تا شما اینجا هستین متذکر بشم . ابتدا اینکه ، من به شخصه از بازی شما بسیار بسیار خوشم اومده از لحاظ فنی و در تریلر ها ، بازیتون یه بازی خیلی خوش ساخت به نظر میرسه . مشخصه که زحمت کشیدید ، ما خودمون با UDK کار میکنیم ، اما با یونیتی و نحوه ی کارش هم آشنا هستم . میدونم که چقدر زحمت کشیدید . اما ، داخل تریلر ، قسمتی که سرباز ها وارد خونه میشن . ترنزیشن انیمیشن کاور گیری به حالت عادی ، اصلا طبیعی و حتی در حد قابل قبولی نیست . تعداد انیمیشن های Idle Mode یه مقداری کمه . بطوری که داخل ویدئو میبینیم که داخل خونه که در حال دریافت پیام از مرکز هستیم ، 2 تا از همرزمان ما که در اتاق هستند . همزمان یه انیمیشن هدف گیری اجرا میکنند و خب یه مقداری جالب نیست .. مدلینگ خود کاراکتر ها ، در حد متوسطی قرار داره ، اما فکر میکنم اگر تکسچر دیزاینر قوی تری داشتید ، میتونستید طراحی بهتری از مدل ها به نظر من ، ارائه بدید . هوش مصنوعی هم توی تریلر خیلی نمیشه نظر داد ، اما گویا " حساسیت به صدا " توی کار لحاظ نشده ، چرا که توی تریلر میبینیم وقتی روی اسکله ی چوبی میرن . 4 نفر نیرو روی اسکله هستند و نیروی دشمن رو به دریا ، به قول خودمون یابو آب میده . در مورد تکسچر هم باز بگم ، اونجا که انفجار رخ میده ، اونجا که کاراکتر اصلی روی زمین میافته ، تکسچر زمین ، Specular Map و Bump ترکیب خوبی ندارن و زمین خاکی " براق " به نظر میرسه . حالا نمیدونم خودتون دقت کرده بودید یا خیر . بعد اینکه گویا انیمیشن رگدال کلا طراحی نکردید و همش فیزیکه که حتما خودتون حواستون هست ، که وقتی دشمن کشته میشه . میپره هوا بدنش ، ( اینطور توی تریلر ها مشخص بود ) که بنظر خیلی جالب نمیاد . به هر حال آرزوی موفقیت دارم ، حواستون به داستان بازی هم باشه ، داستان بازی از بخش های خیلی مهم برای یه بازی ایرانی به حساب میاد .. موفق و پیروز باشید جناب حقیقی .
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| نبرد, بازی, تریلر, جدید, خلیج, در, عدن |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|