|
|
#1 (permalink) |
|
Assassin iN tHe dArk
|
![]() Batman Arkham World آیا این عنوان فقط جنبه شوخی و مسخره داشته است.Mark Hamil (صدا گذار شخصیت joker) این عبارت را در مراسم VGA امسال گفت ممکن است این بتمن بعدی باشد یا فقط برای شوخی و مسخره. همان طور که اطلاع دارید کارکتر Joker در Batman: AC به عنوان بهترین شخصیت سال 2011 معرفی شد. صداگذار این شخصیت این عبارت را اعلام کرد که ظاهرا به طور ناگهانی فاش کرده است دو سال پیش یعنی در مراسم VGA 2009 دنباله Arkham Asylum را Arkham City اعلام کردند دیروز سایت VG 24/7 ایمیلی برای وارنر ارسال کرده است تا موضوع روشن شود [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] |
|
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از mohammadmahdi عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
管理員
|
=)) ، Arkham World =)) . جک سال ، دیگه بیش از حد Lame میشه
. اول تیمارستان ، بعد شهر ، حالا دنیا . مطمئنا اشتباهی گفته یا مثلا قاطی کرده از این چیزا ، شایدم میخواستن فکر ها رو مشغول کنن .
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 (permalink) |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
تکذیب شد .
هنوز استان و کشور و قاره و جوی و رود و چشمه و کوه و دشت و دمن و صحرا و جلگه و کویر و دریا و اقیانوس و غیرش مونده...
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از SHePArd عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) |
|
کاربر سایت
تشکرها : 129
|
به نظر منم دیگه خیلــی لــوس میشه ! من موندم اینا به جز تیمارستان به چیز دیگه ای فکر نمی کنند ؟
خودم دوتا عنوان توپ با داستان عالی آماده کردم میتونند بیان با قیمیت روز خریداری کنند ![]() l
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از Detective.Sherlock Holmes عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| arkham, world, آیا, بود, بازی, بتمن, بعدی, خواهد |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|