بازگشت   انجمن های فصل بازی > موضوعات عمومی بازی ها > اخبار بازی ها

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 12-18-2011, 02:48 PM   #1 (permalink)

管理員

MaFi آواتار ها

تشکرها : 3,211
مطالب وبلاگ:  2
PC
پیش فرض دیوید کیج : گرشاسپ می تواند جهانی باشد !

زمانی که گرشاسپ با حمایت بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و استودیو فن افزار شریف تولید شد، کمتر کسی پیش‌بینی استقبال از آن را داشت. اما وقتی تولیدکنندگان این بازی با حمایت بنیاد در چند رویداد بین المللی بازی‌های ویدئویی حضور یافتند، با تحسین و شگفتی بازی سازان و دست اندرکاران این صنعت روبرو شدند.
بازی سازان بزرگی گرشاسپ را دیده‌اند و درباره‌اش حرف زده‌اند و سایتها و نشریات معتبر زیادی به نقد یا معرفی گرشاسپ پرداخته‌اند. آن چه در پی می‌آید، خلاصه‌ای از بازخوردهای بین المللی گرشاسپ به عنوان نماد بازی سازی ایرانی است.
سایت Gametrailers خبر عرضه گرشاسپ را منتشر کرده است. همچنین مجمع استفاده از نرم افزارهای متن باز (Open Source)، تیم گرشاسپ را برای استفاده از این نرم افزارها ستوده است. در سایت Gamesradar گرشاسپ به عنوان اولین بازی AAA ایرانی معرفی شده است. همچنین در سایتهای معروف IGN، Gamespy نیز مطالبی درباره گرشاسپ نوشته شده است. سایت France 24 در نوشتاری، گرشاسپ را قهرمان بازی‌های ایرانی معرفی کرده است.
همچنین در سایت‌های TNOL، Kotaku و تالارگفتگوی یوبی سافت از گرشاسپ به عنوان مهم‌ترین بازی ایرانی نام برده شده است. در نشریه واشنگتون پست نیز از تلاش سازندگان گرشاسپ برای خلق یک بازی رایانه‌ای استاندارد تقدیر شده است.

گرشاسپ می‌تواند جهانی باشد
"دیوید کیج"، مدیر عامل استودیوی "کوانتیک دریم" و کارگردان و خالق بازی‌هایی چون "فارنهایت" و "باران شدید" گفته است: من به فرهنگ غنی و تاریخ ایران علاقه‌مند بودم، اما با نصب و بازی کردن گرشاسپ، در مقابل دنیایی افسانه‌ای قرار گرفتم که شما را باخود به قدیمی‌ترین، هیجان‌انگیزترین و جذاب‌ترین ماجراها می‌کشاند و کهن‌ترین سرزمین‌ها را به تصویر می‌کشد. بازی گرشاسپ در صورت تقویت روایت داستانی و بالا بردن کیفیت تولید بازی می‌تواند در آینده به عنوان AAA کامل تبدیل شود و موفقیتی بین المللی به دست آورد.

گرشاسپ برای توزیع جهانی شایسته است
"جی ویلبر" نفر شماره دوم "اپیک" و مدیر توسعه بازار موتور "آنریل" می‌گوید: خوشحالم که سه سال است به نمایشگاه دبی می‌آیم و سال به سال از نزدیک شاهد رشد فنی و هنری و پیشرفت کیفی و کمی بازی گرشاسپ بوده‌ام. بازی گرشاسپ با وجود محدودیت‌هایی که تیم فن افزار در تولید بازی با آن رو به رو بوده‌ است، کاملاً از هر نظر شایستگی انتشار گسترده بین المللی را داراست.

گرشاسپ ویژگی‌های منحصر به فردی دارد
"کلیف بلزینسکی" طراح بازی و کارگردان سری "Gears of war" گفت: بعد از اینکه بازی را به من نشان دادند، کاملاً غافلگیر شدم و تصور چنین بازی اکشنی را که در ایران و در یک استودیوی کوچک تولید شده باشد، نداشتم؛ گرشاسپ ویژگیهای منحصر به فردی دارد.
گرشاسپ گرافیک بسیار بالایی دارد
"مکس شیفر"، خالق بازی "دیابلو" و "تورچ لایت" گفت: ما هم برای تولید بازی "تورچ لایت" از موتور گرافیکی Ogre 3D استفاده کردیم و جای تبریک دارد که تیم فن افزار خیلی زودتر از ما برای گرافیک گرشاسپ، این موتور را انتخاب کرده‌اند. شاید در نگاه اول بتوان گفت گرشاسپ بهترین گرافیک را در بین همه بازی‌هایی که از این موتور استفاده کرده‌اند، دارد. این بازی در خارج از ایران به خوبی به فروش می‌رود، پس توصیه می‌کنم خوب دقت کنید تا قرارداد خوبی برای انتشار بسته شود.

سازندگان گرشاسپ آینده درخشانی دارند
"راجر واکدن"، مدیر توسعه بازار و ارزیابی محصول "الکترونیک آرتز" گفت: گرشاسپ از پروژه‌هایی است که ما آن را زیر نظر داریم و در صورتی که رشد خوبی در زمان محدود داشته باشد، می‌تواند موفقیتی بین المللی را رقم بزند. ما با بهترین بازی سازهای دنیا کار می‌کنیم و هنوز گرشاسپ در سطح اول دنیا نیست؛ اما چون جذابیت‌های منحصر به فردی دارد، در صورت کار مداوم تیمش، راه چندان درازی تا تبدیل به یک عموان سوم شخص شناخته شده در جهان نخواهد داشت.

گرشاسپ محتوای هنری فوق العاده‌ای از اساطیر ایران دارد
"آدام بویس"، مدیر توسعه بازار و مدیر تولید شرکت "کپکام" گفته است: گرشاسپ ابتدا دمویی بود که در کلن آلمان دیدم، اما اکنون یک اکشن منحصر به فرد است که پتانسیل بالایی برای انتشار بین المللی دارد. محتوای هنری فوق العاده‌ای از اساطیر ایران باستان در این بازی قرار دارد که آن را از بازی‌های دیگر متمایز می‌کند.

گرشاسپ پر از طراحی‌های خاص است
"کارل جونز"، مدیر ارشد تجاری و توسعه بازار "کرایتک" گفت: بازی گرشاسپ خیلی متعجبم کرد. این بازی پر از طراحی‌های خاص است و حس می‌کنم با اینکه فعلاً فقط نسخه رایانه‌ای شخصی آن منتشر شده، اما مرزها را شکسته و همان ویژگی‌های یک بازی کنسولی را برای رایانه‌های شخصی مهیا کرده است. من به شخصه دوست دارم برای بچه‌های تیم سازنده گرشاسپ بودجه بیابم؛ چون آنها شایستگی لازم را دارندو اگر بودجه کافی به آنان داده شود، می‌توانند بازی اکشنی بر روی رایانه‌های شخصی تولید کنند که از نمونه‌های کنسولی بهتر باشد.

گرشاسپ بسیار حماسی و مهیج است
پیتر زتربرگ، مدیر تجاری شرکت مایکرو سافت گفت: گرشاسپ بسیار حماسی و مهیج است. البته برای رسیدن به کیفیت بین المللی باید گیم پلی آن از نظر گرافیکی با میان پرده‌ها یکی شود. اما بدون تردید از نظر محتوا، گیم پلی و اکشن جزو نمونه‌های فوق العاده‌ای بوده که من تا به حال دیده‌ام. ما امروز در مایکرو سافت به دنبال چنین بازی‌هایی برای ایکس باکس 360 هستیم و امیدوارم که در این شرایط تحریم‌ها علیه ایران، راه حلی برای همکاری پیدا شود.

[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]

پ.ن : من که جدا با این خبر خیلی حال کردم ، دست مریزاد بچه های فن افزار .. باهاشونم دوستم و همیشه هم همه جا تعریفشون رو کردم . بودجه باید به این جوونا بدن ، نه به عملیات خیبر و میبر و اینا میلیاردی پول بدن .. دکتر میگفت 150 تا چوغ بیشتر خرج گرشاسپ نکردیم . ببین توروخدا ؟ 900 میل فقط داخلی فروش کرده . خب این همه سود داره ، کدوم تجارتی با 150 میلون تومن ، 1 ساله 900 ملیون تومن ، یا به عبارتی 750 میلون تومن سود میشه رسید ؟ خب بزارین یه حساب سر انگشتی بکنیم . اگر این پولو در بانگ ِ پارسیان گذاشته بودیم . بعد 4 سال 2 برابر میشد . میشه 300 ملیون تومن . بعد 4 سال . کی میشه ملت بجای اینکه تهیه کننده ی سریال های مسخره ی تلویزیون و فیلم های سینمایی و تله فیلم و تئاتر و مائاتر و اینا بشن ، به این استدیو ها برسن ؟ ..

12 کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند:

تبلیغات
قدیمی 12-18-2011, 07:11 PM   #2 (permalink)

عضو حرفه ای

♥.:YANNI:.♥ آواتار ها

تشکرها : 245
XBOX360 PC

فکر کنم فردا باید برم بخرمش اگه پیدا بشه البته!
♥.:YANNI:.♥ آنلاین نیست.

یک کاربر برای این پست سودمند از ♥.:YANNI:.♥ عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 12-18-2011, 09:50 PM   #3 (permalink)

عضو حرفه ای

admin.vegas آواتار ها

تشکرها : 925
XBOX360

کاش برا کنسول هم میومد ...
admin.vegas آنلاین نیست.

یک کاربر برای این پست سودمند از admin.vegas عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 12-20-2011, 09:35 PM   #4 (permalink)

کاربر سایت

KeN BlocK آواتار ها

تشکرها : 85
PSP PC

باو ساق اول گرشاسپ
آدم به وجد میاد وقتی میبینه انقد هندونه میدن زیربقل ایرانیا :دی
ولی خداییش گرشاسپم بازی خوبیه هرچیه بهتر از میرمهنا (راستش هیچ خودم گرشاسپو بازی نکردم فقط دموهاشو دیدم)

ケン·ブロック
KeN BlocK آنلاین نیست.

یک کاربر برای این پست سودمند از KeN BlocK عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 12-22-2011, 03:39 PM   #5 (permalink)

کاربر سایت

мιĸe ĸeɴjι ѕнιɴodα آواتار ها

تشکرها : 165
XBOX360 PS3 iPod PC

بهترين بازي ايران از نظر من هست
البته تقليد بي حد و مرز از بازي Conan رو هم بايد در نظر بگيريم

یک کاربر برای این پست سودمند از мιĸe ĸeɴjι ѕнιɴodα عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 12-22-2011, 03:48 PM   #6 (permalink)

管理員

MaFi آواتار ها

تشکرها : 3,211
PC

به نظر من هم ، فاخر ترین بازی ایرانی هست که تا الان کار شده ، این رو هم در نظر بگیریم که تقلید ، شاید پله ای برای نو آوری باشه

2 کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 12-22-2011, 04:31 PM   #7 (permalink)

Ω

SHePArd آواتار ها

تشکرها : 1,641
مطالب وبلاگ:  8
PS3 PS2 PC

منبع خارجی نداره اون وخ ؟

SHePArd آنلاین نیست.

یک کاربر برای این پست سودمند از SHePArd عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 12-22-2011, 07:34 PM   #8 (permalink)

اعضا

reza xbox آواتار ها

تشکرها : 18
XBOX360 PSP iPhone iPod PC

دیوید کیج خواسته امیدوار کنه
گداشتتون سر کار
reza xbox آنلاین نیست.

یک کاربر برای این پست سودمند از reza xbox عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 12-23-2011, 02:55 PM   #9 (permalink)

اعضا

reza xbox آواتار ها

آقا چرا خودت رو گول میزنی
این بازی مال الان نیست مال 20 نسل پیشه
reza xbox آنلاین نیست.

قدیمی 12-23-2011, 02:57 PM   #10 (permalink)

اعضا

reza xbox آواتار ها

همش تقلید محضه از god of warخودتون رو گول نزنید
reza xbox آنلاین نیست.

پاسخ

برچسب ها
می, کیج, گرشاسپ, باشد, تواند, جهانی, دیوید

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش