|
|
#1 (permalink) |
|
کاربر فعال
|
![]() سونی اعلام كرد Killzone 1 بزودی بر روی شبكه PSN عرضه می شود. به گزارش گيم اينفورمر اين بازی قرار است 24 ژانويه با قيمت $9.99 بر روی PSN آمريكا قرار بگيرد. عرضه بازی بر روی PSN نواحی اروپا هنوز تاييد نشده است. شايان ذكر است كه بازی پورت HD يا پوليش نشده و همان نسخه قديمی PS2 است كه بدون هيچ تغييری برای PS3 عرضه می شود. Killzone 1 در سال 2004 عرضه شد و نتوانست در حد انتظارات ظاهر شود و نمرات متوسطی را از سايت ها و مجلات كسب كرد. [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از Solid Snake عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
یادش بخیر . فقط نمیدونم چرا Killzone تنها بازی ای بود که هیچ نسخه ایشو تموم نکردم ! PSN قطع شه اینو Free بدن خوشحال میشیم
|
|
|
#4 (permalink) |
|
مدیریت سایت
|
من 2 و 3 رو جفتش رو تموم کردم ! نسخه 3 رو روی کوآپ هم تموم کردم خیلی فاز داد ! اتفاقا این بازی برای من جزو بهترین FPS هام هست ! فقط تنها مشکل کارگردانی ضعیف و با داستان چرت و پرتش هست ! والا از لحاظ گرافیک که توپه و گیم پلی هم من راضیم !
|
![]() |
| برچسب ها |
| 1, killzone, psn, قرار, می, گيرد, بر, بزودی, روی, شود, عرضه |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|