|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 (permalink) | |
|
کاربر فعال
|
چندی پيش يك فرد ايرانی مدعی شد كه در حال ساختن كاستوم فريموری برای فريمور 3.72 كنسول PS3 است، اين خبر به سرعت در اينترنت انتشار يافت و حتی در سايت های بزرگ و معتبر هك خارجی نظير ps3hax بازتاب داشت.
ولی متاسفانه چند روز پيش بعد از حدس گمان در مورد دروغ بودن اين ماجرا تو فروم های خارجی و سپس مطرح شدن دلايل فراوان از طرف هكرها و كاربران خارجی دال بر فيك بودن اين كاستوم فريمور مشخص شد كه: نقل قول:
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] منبع خبر: [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از Solid Snake عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
حالا چون اصلیتش ایرانیه مثلا همه مثل خودشن ؟ مثلا کسی مسئول کارای خودش نیست دیگه نه ؟
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از SHePArd عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
صدتا فیک برای ios میاد کسی کار به ملیت طرف نداره, من موندم چرا هر کاری میکنیم میگیم ایرانی هستیم!!
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 (permalink) | ||
|
کاربر فعال
|
نقل قول:
ديدی توش يه مشت ايرانی ريختن و بدون اينكه اطمينان داشته باشن قضيه راسته يا دروغ الكی دفاع كردن و چرت و پرت نوشتن؟ ديدی بخاطر اين كار چقدر خارجی ها فحششون دادن؟ ديدی مثل دهاتی ها با اسامی ايرانی ثبت نام كردن و تو يه فروم انگليسی زبان فارسی و فينگيليش نوشتن جوری كه حتی عرب ها هم مسخره شون كردن؟ ديدی حتی يه نفرشون هم درست و حسابی انگليسی بلد نبوده؟ نقل قول:
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
NeVer Gonna Be Enough
|
AS-Team واقعا برنامه های کاربردی و بدردخوری تولید کرده بود مثل شبیه ساز PC روی PS3 که جواب هم داده بود و همین برنامه ها و موفقیت هاشون باعث شده بود به این هک امیدوار بشم.
مدیر سایت و گروه بنده خدا میگفت من اطلاعات زیادی در این مورد ندارم و برید از BAD BOY_HACKED بپرسید.تاریخ انتشارش هم هی عقب و جلو میکردن پس بگو ...... اصلا هکی و فریموری در کار نبوده! همش کشک بوده! واقعا میبینید یه آدم بیکار و الاف چطوری ما رو سر کار میزاره و آبرومون رو جلوی سایتای خارجی میبره! اصلا من نمیدونم با این اوصافی که داشت چطور بهش اعتماد کردن!!
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
دست بالای دست "بسیار است"
XboxLive Leaderboard: 9th
|
حرفی ندارم که بزنم...فقط و فقط حرف های ادمین بازیرایانه(سهیل) رو مستقیما نقل میکنم...
واقعا تاسف: من نمی توانم مانع ضایع شدن شما توسط خودتان شوم، اما لطفاً مرا ضایع نکنید: این پستی که می دم یه متن کلی هست، خطاب به همه مردم ایران: اون دسته از مردمی که به دستگاه های ارتباط جمعی و ابراز نظر دسترسی دارند؛ ولی فرهنگ استفاده از این ابزار ها رو ندارن. ملت ایران ملت عجیبیه. یک مثال می زنم تا منظورم رو دقیقاً توضیح بدم: تهران - بزرگراه چمران - ساعت 8 شب - همه راننده ها بدون استثنا دارن ویراژ می دن و سعی می کنن به مسیر هم تعرض بکنن و جالبه همه بدون استثنا به هم فحش مادر و خواهر می دن با این مضمون که آی گوساله درست رانندگی کن. در محیطی که همه در حال اشتباه هستن، همه خودشون رو محق می دونن. ملت ایران ملتی بسیار حق به جانب هستن. مردم ایران یک صفت مشترک اگر داشته باشن، اینه که خیال می کنن طرز رانندگیشون، فلسفه زندگیشون، دروغهاشون، کثافت کاریاشون، بی ادبیشون، بی شخصیتیشون، دزدی هاشون، حقارت هاشون، عقده هاشون، خیانتی که دارن به زن یا شوهرشون می کنن و همه و همه، تنها شیوه درست زندگیه و باید الگوی بقیه قرار بگیره. دنیا بر اساس محوریت این آقا یا خانم ایرانی می گرده. هر حرفی ایشون بزنه، هر کاری ایشون انجام بده و هر طوری که ایشون انجام بده؛ درسته و بقیه 7 میلیارد نفر مردم دنیا بدون استثنا اشتباه می کنند. این آقا یا خانم، الگو و نماد بقیست. هر حرفی بزنه، به نمایندگی از بقیست. هر تصمیمی بگیره، باید در سطح بین المللی اجرا بشه. هر جا حرف بزنه، باید اعلام کنه که داره به نمایندگی از ملت ایران داره حرف می زنه. این طرز تفکر، بار ها و بار ها آبروی این افراد رو در دنیا برده. این البته برای من مهم نیست. بذار هر قدر می خوان آبروی خودشون رو ببرن. آنچه که منو ناراحت می کنه؛ اینه که ایرانی جماعت آبروی بقیه ایرانی ها رو هم می بره و مهارت عجیبی در این کار داره. نشده یک سایت خارجی برم و یک ایرانی جاهل، اونجا خودش رو ضایع و بی آبرو نکرده باشه. با انگلیسی شکسته و بسته و بی سر و ته که به درد خودش می خوره، میاد یه سری چرت و پرت می گه و بعد یه کامنت مسخره می ذاره تهش: I am from Iran Iran good Iranian kill america and you america all terrorist fuk you Iranina very polite but america and israel dog islam is victory of very interesting in iran we kill energy hastei haghe mosallame we are battlefiled 3 game very bad how you make it it ugly we kill ea you ea terrorist of fanboy batman game of year we from iran love it and persian gulf forever metallica fan I AM IRAN LEGEND VERY STRONG AND HANDSOME یه مشکلی اینجا هست. آقایون یا خانم های عزیز و محترم. من نمی تونم مانع شما بشم و جلوی شما رو بگیرم تا این کامنتا رو ندید. هر قدر دلتون می خواد بدید. هر کاری دلتون می خواد بکنید. اما... یه لطفی بکنید. مثل تمام انسان های روی زمین، وقتی نظر می دید از جانب خودتون بدید. وقتی دارید در باره اینکه بتمن باید بازی سال بشه یا اسکایریم خیلی جالبه یا فلان چیز فلان جوره یا متالیکا داره کنسرت اجرا می کنه یا انریکو شو اجرا می کنه، می خواهید خودتون رو نشون بدید؛ اشکالی نداره. نشون بدید. ابراز وجود کنید. داد بزنید. پاهای انریکو رو ببوسید و بهش سجده کنید و فریاد بزنید. توی کنسرت متالیکا هر قدر خواستید آبرو ریزی کنید. من نمی تونم جلوی شما رو بگیرم. اما یه لطفی کنید. موقع نظر دادن در باره بتمن یا اسکایرم یا آبرو ریزی در کنسرت انریکو یا متالیکا... لزومی نداره ایرانی بودن خودتون رو فریاد بزنید. لزومی نداره پرچم ایران رو بالا ببرید. همونطور که 7 میلیارد نفر این کار کثیف و چندش آور رو نمی کنن. توی تاپیک بتمن توی سایت خارجی لزومی نداره از خلیج فارس حرفی بزنید. همونطور که در بین این همه کشور و ملت دنیا هیچکس اینکار رو نمی کنه، شما هم نباید این کار رو بکنید. از نظر اعضای اون سایت ایرانی بودن شما اهمیتی نداره. خلیج فارس اهمیتی نداره. انسان بودن شما اهمیت داره. موضوع اون تاپیک (مثلاً بازی بتمن) اهمیت داره. پس مثل یک انسان، از جانب خودتون نظر خودتون رو بگید. وقتی ایرانی بودن خودتون رو در تاپیک بتمن با اون وضعیت حقارت بار اعلام می کنید؛ وقتی توی کنسرت انریکو لخت می شید و سجده می کنید و فریاد می زنید ایرانی هستید؛ وقتی هر گفتگوی با ربط و بی ربطی رو منحرف می کنید و ماجرای خلیج فارس رو پیش می کشید؛ نه فقط آبروی خودتون بلکه آبروی هر چی ایرانیه می برید. اونا خیال می کنن همه ایرانی ها در این سطح هستن. لطف کنید به نمایندگی از طرف من و 80 میلیون ایرانی دیگر صحبت نکنید. همین که خودتون رو بین همه بی ارزش و بی آبرو می کنید کافیه، بقیه ایرانی ها رو ضایع نکنید. شما نماینده بقیه نیستید. مرکز عالم وجود نیستید. نظر شما بیانگر نظر 80 میلیون نفر نیست، بیانگر نظر بقیه ایرانی ها نیست. به جای خودتون حرف بزنید نه به جای دیگران. هر ایرانی نظری داره و به احتمال زیاد با نظر شما متفاوته. پس لطف کنید روی نظر خودتون برچسب ایران نچسبونید. توی هر سایتی می رم یه ایرانی آبرو ریزی کرده. امروز توی یاهو یه خبر دیدم، همه کامنت ها توسط ایرانی ها گذاشته بود و یکی از یکی کثیف تر و زشت تر و مسخره تر و بی معنی تر و بی ربط تر. و جالب تر اینکه تو همه گفته بودن iam Iran و iran very good و persian gulf و از این جور چیزا. آخه ماجرای نجات ملوان های ایرانی از دست دزدان دریایی به خلیج فارس چه ربطی داره؟ چیزای بی ربط رو چرا به هم ربط می دید؟ یه طوری شده وقتی توی اینترنت کشورم رو ازم می پرسن، خجالت می کشم بگم ایرانی هستم. من خجالت می کشم، برای اینکه یه عده خجالت نمی کشن. من نمی توانم مانع ضایع شدن شما توسط خودتون بشم، اما لطفاً منو ضایع نکنید. |
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از SpirO عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| aria, manger, فيك, فروم, هك, های, و, آبرو, ايرانيان, بوداز, بين, حيثيت, خارجی, در, رفتن |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|