|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
پرندگان خشمگین وارد سال اژدها میشوند
شرکت سازنده عنوان پرندگان خشمگین همیشه به دنبال ارائه ایدههای جدید برای این عنوان بوده و فصول پرندگان خشمگین هم یکی از نمونه عناوینی است که به طور معمول در ایام تعطیلات بروز شده است و سال اژدها جدیدترین بروز رسانی است که برای این عنوان در نظر گرفته شده است. [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] فصول پرندگان خشمگین:سال اژدها یک ترکیب رویایی برای سال جدید چینی است و طی یک ویدیوی رسمی تاریخ ارائه عنوان در ۲۰ ژانویه (۳۰ دی) اعلام شده است. البته ما از کارکرد خوکها در نسخه جدید بی خبریم ولی به طور یقین آنها باز هم به دنبال تخم مرغها و سرقت آن همانند اجداد! خود خواهند بود که البته به سختی از سوی پرندگان خشمگین تنبیه خواهند شد. |
|
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از mohammad72 عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
کاربر سایت
تشکرها : 50
|
بازیش جالبه اما نمیدونم دلیل محبوبیتش چی بود . بازی های خوب تو این سبک زیاده اما این یکی خیلی معروف شد
یه بدی که داره بعد از چند مرحله کسل کننده میشه در کل خدا شانس بده . بعضی ها به خاک دست میزنن طلا میشه . حالا ما BF هم بسازیم کسی طرفش نمیره |
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از Galaxy عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) |
|
عضو فوق حرفه ای
تشکرها : 645
|
هورا! هورا! هورا!
شدیدا استقبال میشه! بازی خیلی خفن و معتاد کننده و از اینجور چیزاست برای من که اصلا تکراری نشد! کلا چیز خفنی بود! تو مدرسه هم با بچه ها مینشستیم مراحل رو 3 ستاره میکردیم کلا چیز بس خفنیست!
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از John_Black عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) | |
|
کاربر سایت
تشکرها : 50
|
نقل قول:
![]() گروه ما که فعلا بیکار شده تا وقتی که پولی که لازم داریم جور بشه منم واسه جور کردن سرمایه اش چند ماهی هست رفتم شهرستان خونه رهن کردم و دارم کار میکنم اواخر سال 91 دیگه فکر کنم پولش جور شده باشه اینجور شرکت ها مثل شرکت عماد اینا واقعا دردسرش زیاده و نمیتونه خیلی پیشرفت کنه یه شرکت بازی سازی باید حداقل با پول بالای 400 میلیون شروع کنه که بتونه با سودش حداقل 8 تا کارمند حرفه ای تو قسمت های مختلف داشته باشه الان عماد و دوستاش بنده خدا چندین ساله دارن تلاش میکنن اما چه بازی خوبی تا الان منتشر کردن ؟
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 105
|
خیلی بدم میاد از این بازی!نمیدونم چرا.
تا حالا یه بار هم بازی نکردم.
اینجا گفت و گوی آزاد داره؟به کاربرا اجازه میدن بلاگ درباره چیزی جز بازی بزنن؟این بخش ها رو حذف کنید,کاربرا رو به اشتباه میندازه.به جای اینکه همه رو تهدید به بن کردن یا به قول خودتون از نطفه خفه کردن کنید و خودتون هر حرفی بزنید و یا مستقیم و غیر مستقیم توهین کنید به خاطر اینکه مدیرید,رو جنبه هاتون کار کنید.از ته قلبم امیدوارم اینجا مثل دارینوس نشه,چون حق کسایی که زحمت کشیدن,چه هستن و چه مثل معین,ضایع میشه.دیگه برنمیگردم.دوستام اگر مایلن میتونن ایمیل بزنن.Parastoo.mgk@gmail.com |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| angy, birds, dragon |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|