|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 (permalink) |
|
Assassin iN tHe dArk
|
![]() همان طور که مطلع هستید ساخت I Am Alive از سال 2008 توسط استودیو Darkworks آغاز شد که بعد از 2 سال، ادامه ی این پروژه را Ubisoft Shanghai بر عهده گرفت. به همین دلیل در گیم پلی بازی تغییرات عمده ای ایجاد شده. قرار بود که درامد I Am Alive از طریق خرده فروشی ها باشد . اما تا زمانی که یک عنوان جدید ظاهر شد، Ubisoftتصمیم گرفت که این بازی را در دو شبکه ی PlayStation Network و Xbox 360 Arcade به صورت آنلاین به فروش گذاشته می شود. یکی از کارمندان داخلی Ubisoft طبق مصاحبه ای که با PSM3 داشت، دلیل اینکار شرکت را ترس از عنوان The Last of Usخواند". تیتر موضوع در مجله ماه فوریه: "یکی از کارمندان داخلی Ubisoft طبق مصاحبه ای که با PSM3 داشت دلیل انتقال I Am Alive، به دو شبکه XBLA و PSN را ترس از عنوان انحصاری سونی یعنی The Last of Us خواند. رقابت با این عنوان Naughty Dog واقعا ریسک بزرگی است و ممکن است برای ما بد تمام شود و نتیجه تلاش سه ساله ما تباه شود" بازی The Last of Us اواخر سال در Spike VGAs معرفی شد.حالا چطور ممکن است که Ubisoft قبل از معرفی شدن این بازی در مورد آن شنیده باشد.
متن پنهان:
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از mohammadmahdi عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
نیست ناتی داگ همش تحول این نسل میده بیرون ، لرزه به اندام بقیه بازی سازا میندازه
![]() یادش بخیر اولین تریلرش\یکی از اولین تریلراشو تو دارینوس گذاشته بودم .
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از SHePArd عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) | |
|
عضو فوق حرفه ای
تشکرها : 645
|
نقل قول:
این نسل فکر کنم یک LBP تونست تحول خفنی ایجاد کنه بقیه فقط بهبود بخشیدن! (حالا نه همه ولی اکثرا )این خبرم اون کارمنده چرت گفته! چون قبل از رونمایی TLOU قرار بود روی PSN و XBLA بیاد! ------------------- من این TLOU رو IAA واقعی میدونم یعنی چیزی که منتظرش بودم ولی انقدر که ساخت IAA کش و قوس داشت فکر نمیکنم اون چیزی باشه که اول کار هممون انتظارش رو داشتیم! ولی احساس میکنم TLOU اون انتظاراتمون رو بر آورده میکنه
متن پنهان:
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | ||
|
Ω
|
نقل قول:
![]() نقل قول:
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Ω
|
امسال با وجود GTA 5 بازی دیگه ای حتی Max Payne 3 ( البته اونم اگر داستانش قابل قبول باشه . بقیه ی چیزاش که مورد قبول واقع شدن ) و Mass Effect 3 ، آیپی های جدید هیچ شانسی ندارند . مثل HR پیارسال که البته در حقش خیلی ظلم شد .
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از SHePArd عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| alive, ubisoft, منتقل, کرد, xbl or psn, از, به, بازی, ترس, را, شایعه |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|