|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
![]() Codemasters این خبر را به طرفداران این بازی داد که نسخه ی 2 این بازی ب زودی رونمایی خواهد شد و اطلاعات و جزییات بازی ارائه و ب نمایش در خواهد امد . این بازی طرفداران زیادی را ب خود در سال 2008 با نسخه ی 1 بازی به خود جذب و مشتاقان زیادی را ب سمت codemasters کشاند تا از احوال و روند بازی جویا شوند . ناشر بازی این نوید را داد که زمان بسیار اندکی مانده تا انتظار ها ب پایان برسد . بازی در سال 2010 برای پلتفرمهای مربوط تایید شد . [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] |
|
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از admin.vegas عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
به نظر من بازی فوق العاده قشنگیه.گرافیک بازی در حد فوق عالیه!جالب هم اینجاست که با سیستم های ضعیف کامپیوتری هم به راحتی اجرا میشه.من با CPU Intel celeron 3.06 Ghz و گرافیک 8600 GT به راحتی و با گرافیک عالی تونستن نسخه ی اولش رو بازی کنم!
امیدوارم شماره دومش هم به قشنگی اولیش باشه. |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از mohammad72 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
|
نقل قول:
نسخه ی بازیه مشکل داشت یا سیستم جواب گو نبود ![]() اره بازی بدی نبود اما خب 8600gt در سال 2008 زیادم کم نبود خب اما درسته انچنان سیستمی نمیخواست توی racing واقعا codmasters حریف نداره
|
|
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از admin.vegas عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) | |
|
NeVer Gonna Be Enough
|