|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
![]() Jason Rubin سازنده ی Naughty Dog در مصاحبه ای نظر خود را در مورد عمر کنسول را اعلام کرد . Jason Rubin گفت : چیزی که باعث طول عمر کنسول و تغییر ان به نسل بعد نمیشود نو اوری و خلاقیت بازی سازان است . اون گفت برای مثال : نسخه ی Minecraft را در نظر بگیرید گلی به رنگ سرخ که در میان گلهای مشکی رنگ سر گردان است . ان بازی با سادگی و انحصاری که در مقابل بقیه بازی ها داشت طرفداران زیادی را ب خود جذب کرد . امثال این بازی میتوانند عمر کنسول را ببشتر کنند . همچنین سیستم حسگر لمسی یا کینکت و.. میتوانند گیم پلی بازی را متحول و این روند تکراری را از بین ببرد . او ادامه داد : من با افزایش قدرت سخت افزاری کنسول مافق نیستم و ب نظرم ب نفع نیست . او همچنین ب کنسول ps3 و بازی Skyrim با صحنه های fps و رزولیشن hd و صحنه های تار بازی اشاره داشت . (معلوم نی چه پد کشتگی با Skyrim داره ) . در اخر هم اشاره کرد اگر بازی هایی مثل Minecraft تولید و عرضه شود از نظر من تا 5 دیگر هم کنسول در اوج قدرت است و نیار به ورود ب نسل بعد ندارد منبع 1 [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] منبع 2 [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] |
|
|
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از admin.vegas عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
管理員
|
موافقم باهاش ، نه فقط من تقریبا فک کنم همه باهاش موافق هستند ، قبلا هم سر یه خبر درمورد Killzone 3 این حرفو زدم . افزایش سخت افزار محدودیت داره ، چیزی که الان باید دنبالش باشن استفاده از الگوریتم های سبک تره ..
پ.ن : ب نفع ، ب نظرم ، .. زبان فارسی چند شدی محمد ؟ پ.ن 2 : به اسکاریم اشاره داشت که چی ، چرا نصفه نیمه حرف مزدم رو ول میکنی میری . پ.ن 3 : چرا 2 تا منبع داره ؟ .
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
|
نقل قول:
![]() پ ن من عادت دارم به رو ب مینویسم پ.ن حرفاش الکی بود ![]() پ.ن شده ها دفعه بعد توی همه ی سایت های خبری vg247 و.. میگردم 8 تا منبع میزارم ![]() جای تشکر کردنته نه؟ :دی باور نداری اون خبرم رو ببین تا ببینی به رو ب نوشتم |
|
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| jason, rubin, میشود, کنسول, باعث, خلاقیت, طول, عمر |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|