|
|
#1 (permalink) |
|
Assassin iN tHe dArk
|
![]() مدیر عامل شرکت یوبیسافت آقای Yves Guillemot قول داد که Assassins Creed بعدی بزرگترین AC تا به حال باشد. در گفت و گویی که Yves Guillemot با MCV دات اعلام کرد که شرکت از موفقیت بیش از بیش این سری بسیار خوشحال است. سری Assassin’s Creed بسیار عالی و شگفت انگیز است و انتظارات درباره ی بزرگتر شدن و بهتر شدن آن بیش از پیش برای ما بوده است .ما بسیار از ادامه ی موفقیت آمیز این فرانچایز خرسنیدم.Assassins Creed:Revelations در مدت زمانی که دز امریکا عرضه شده جزء 10 بازی اول شده بود., تقاضای آن بسیار بالا بوده است. ما در این اندیشه هستیم که عرضه ی بازی های معمولی و ادامه های معمولی از بازی از برند برای پلتفورم های دیگر هم سبب راضی شدن تقاضا ها میشود و هم جذب کردن طرفداران جدید.و ما نیز با اعتماد به نفس میگوییم که نسخه ی بعدی از این سری بزرگترین نسخه در کل سری Assassins Creed تا به حال خواهد . طبق کامنتی از مدیر عامل این شرکت Assassins Creed بعدی در سال 2013 پرده برداری میشود . و ما شاهد AC در سال 2012 نیستیم چون همان طور که ما پیشنهاد دادیم این سری نیاز به مقداری استراحت پس از عرضه AC:Revelationsدارد. [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
|
|
| 9 کاربر برای این پست سودمند از mohammadmahdi عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
کاربر فعال
|
اميدوارم AC بعدی چيز خوبی از آب دربياد...حتی بهتر از شماره اول و دومش!
خوبه كه می خوان ايندفعه حسابی روش كار كنن، چون سال 2013 می خوان ريليزش كنن و امسال خبری ازش نيست... البته به نظر من كلا بره برای نسل بعد بهتره.
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از Solid Snake عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
اگه داستانو بدونی " تکرار " برات معنی نداره . هرچی تو بازی آبکی باشه داستان نیست. تو بازی بعدی هم خبری از اتزیو و الطایر نیست .
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از SHePArd عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 (permalink) |
|
عضو فوق حرفه ای
تشکرها : 649
|
AC بعدی 2013 میاد ؟
خو این داستان رو میبره زیر سؤال که ! از اول بازی در مورد 2012 بود(حالا میخوان کش بدنش مشکلی نیست ما حمایت میکنیم! ولی اول باید قبل از 21 دسامبر 2012 نسخه ی سوم رو بدن! ) آخر AC I هم به 21 دسامبر اشاره هایی کرده بود AC برای من که تکراری نمیشه اصلا عشقه این بازی داستانشم که عالی! (این مورد بالا رو فقط یک فکری به حالش بکنند! )بعد من حرفشون رو باور ندارم :-" اینا 1 تیم 300 نفره برای AC دارن! و مطمئنم که همشون روی AC:R کار نمیکردن! پس ما 2012 شماره ی سوم رو میخوایم
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
کاربر سایت
تشکرها : 40
|
نقل قول:
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
مدیریت سایت
|
نقل قول:
لول ؟ انصافا تکراری تر و آبکی تر از این سری من تا حالا ندیدم !
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
نقل قول:
متن پنهان:
حالا اگه داستان بازی با توجه به توضیحات ناقص و درهم برهم من هنوز هم آبکی به نظرت میاد ، !
ویرایش توسط SHePArd : 01-28-2012 در ساعت 08:45 PM |
|
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از SHePArd عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| assassin’s, creed, میباشد, بازی, بزرگترین, بعدی, در, سری |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|