|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
تاریخ عرضه این بازی اعلام شده است .این بازی برای xbox 360,Wii,PS3 در تاریخ 15 نوامبر 2011 منتشر شد و برای PS vita در تاریخ22 فوریه 2012،برای Nintendo 3DS در تاریخ 20 تا 30 مارس 2012 و باری Windows PC در تاریخ 29یا30 مارس 2012 عرضه خواهد شد.
حداقل سیستم مورد نیاز هم بر اساس Game-Debate: + AMD CPU:Athlon XP 3000 Intel CPU: Pentium 4 3.0 GHz Nvidia GPU:GeForce 6800 XT AMD GPU:Radeon X600 Series Ram:1 GB HDD Space:5 GB DirectX9 و Windows XP 32 bit این بازی به سبک Side-Scrolling است و البته کمی هم فکریست.این سبک بازی ها به این حالتند که از سمت چپ تصویر به سمت راست تصویر حرکت میکنیم.نمونه ی این بازی،بازی Trine 2 است.این بازی حدود 60 مرحله دارد و در 12 محیط مختلف انجام میشود.در حین بازی با یک سری از دشمنان مبارزه میکنیم و یه سری object مختلف رو جمع اوری مکنیم.در برخی مراحل یه سری جاهای مخفی وجود داره که فقط در حالت Coop Mode قابل پیدا کردن هستند. [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
متن پنهان:
اگر دانش در ثریا باشد،مردانی از پارس به ان دست خواهند یافت. پیامبر اعظم(ص) ویرایش توسط mohammad72 : 01-29-2012 در ساعت 01:32 AM |
|
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از mohammad72 عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
NeVer Gonna Be Enough
|
البته با شبیه ساز دلفین روی PC قابل اجراست. در حال حاضر من خودم دارم رو PC با دسته PS3 بازی میکنم فقط مشکلی که داره اینه که کیفیتش پایینه و از آنالوگ هم به خوبی پشتیبانی نمیکنه.
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از Prince_M عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) | |
|
NeVer Gonna Be Enough
|
نقل قول:
با کینکتـــم مگه میشه بازی کرد؟!
|