|
|
#1 (permalink) |
|
کاربر فعال
|
![]() اولین اخبار در این مورد، امروز صبح در سایت [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] گزارش شد که در مصاحبه ای که این سایت با اسكات كمپبل داشت، وی اظهار کرد که تعدادی از کارمندان خود را اخراج کرده اند و همچنین دیوید جفی قرار است ESP را ترک کند و مقصد بعدی وی ساخت بازی های کژوال است.اما ساعاتی پیش جفی در طی یک سری توییت اعلام کرد که قرار نیست بر روی بازی های کژوال تمرکز داشته باشد. وی در توییتر خود گفت: "من هیچ برنامه ای برای ساخت بازی هایی مانند Farmville و Angry Birds ندارم". جفی ادامه داد: "هیچ وقت نگفتم که قراره بعد از پایان ساخت Twisted Metal چکار کنم (و البته من هنوز با ESP تا چند ماه آینده تا زمان لانچ آن (Twisted Metal) و ادامه دادن ساپرت بازی مثل بالانس کردن بیشتر بازی و دادن پچ و فیکس همکاری می کنم تا مطمئن شویم که قراره یک بازی کامل را به شما عرضه کنیم)". "و البته تو همین مدت قراره یه استودیوی جدید در سن دیگو تاسیس کنم، بخاطر این که واقعا دلم برای ساخت بازی های مستقل و البته مستقل کار کردن تنگ شده!" "البته بذارید این موضوع را همین الان روشن کنم، من اخراج نشدم، من خودم یکی از کسانی بودم که استودیو را تاسیس کردم، تو این چند وقته تعدادی از کارمندها رو اخراج کردیم که البته این کار بسیار دردناکی برای ما بود". "به هر حال خروج من از استودیو ناراحت کننده است، دوباره میگم، به این خاطر دارم میرم چون هدایت تیم ESP و بازیهاشون از فاصله ی 300 مایلی سخته و البته از اینکه قرار نیست دیگر با این تیم هر روز به صورت مستقیم کار نمیکنم دلم تنگ میشه" البته جفی عهد کرد که تا زمان لانچ Twisted Metal، استویدیو را ترک نمی کند و همچنین قول داد تا "سه ماه بعد از عرضه بازی، به بالانس کردن آن، دادن فیکس و پچ و چیزهای دیگه بپردازه". به گفته ی وی "این عنوان انحصاری PlayStation 3 فعلا در اولویت قرار دارد". خب بعد از آن چی؟ دیوید جفی همین الان دارد با تعدادی سازنده برای ملحق شدن به استودیوی جدید وی (که قرار است تاسیس کند) مذاکره می کند و البته برنامه های بلند پروازانه برای آن در سر دارد! وی ادامه داد: "با دو تا طراح بازی در حال صحبت در مورد تعدادی ایده ی بزرگ برای بازی های نسل بعد هستم! همچنین چند تا کار باحال برای بازی های تحت وب و البته یه چند تا چیز دیگه بین این ها هم دارم!" البته از همین الان غش و ضعف نرید، چون جفی هنوز راه درازی رو در پیش داره! وی ادامه داد" البته هنوز نمی دونم قراره چه بازی رو بسازم (برای پروژه ی بعدی در استودیوی جدید وی). میتونه برای بازی های نسل بعدی کنسول ها باشه، می تونه برای iPhone باشه، یا اینکه ... در واقع من تقریبا هنوز هیچ کاری انجام نداده ام". استودیوی Eat Sleep Play بعد از جدا شدن جفی و پایان کار ساخت Twisted Metal، به ساخت بازی های کژوال برای پلتفرم های iPhone\iPad می پردازد. به گفته ی كمپبل، که بعد از جدا شدن جفی رهبری استودیو را به تنهایی در دست خواهد داشت، این جور بازی ها باعث میشه که مخاطب بیشتری به دست بیاری و پلتفرمیه که هر هفت روز هفته باهاش سر کاری داری، Campbell ادامه داد که برای ساخت این بازی ها بسیار هیجان زده اند. پيش تر چهارشنبه هفته ی پیش اعلام شده بود که Eat Sleep Play حدود 20 درصد از کارمندان خود را اخراج کرده است. در حال حاضر ESP با داشتن 26 کارمند در حال کار است. Twisted Metal که به مدت سه سال در حال ساخت بود، قرار است تا چند هفته ی دیگر در امريكا و انگلستان و ساير مناطق عرضه شود. [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
هميشه به يادت هستيم معين جان...![]() ویرایش توسط Solid Snake : 02-07-2012 در ساعت 10:26 PM |
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از Solid Snake عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| eat, play, sleep, كند, كرده, می, و, استديوی, تاسيس, ترك, جفی, جديد, ديويد, را |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|