|
|||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نظرتون راجع به قالب جدید چیه ؟ | |||
| بسیار عالیه .. |
|
10 | 52.63% |
| اصلا خوب نیست .. |
|
1 | 5.26% |
| نیاز به کار بیشتر داره |
|
4 | 21.05% |
| خوبه .. |
|
4 | 21.05% |
| رأی دهندگان: 19. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 (permalink) |
|
管理員
|
سلام ، مدتی بود که من یکم غیرفعال بودم داخل سایت ، از همه معذرت خواهی میکنم .. به هر حال اونایی که نزدیک تر هستند به من اطلاع دارند درس و مشق اجازه ی سر خاراندن - درس مشق که نه ، چشم و گوش شیطون کور و کر ، المپیاد داریم میخونیم - نمیدهد . اما با این اوصاف دوستان رو فراموش نمیکنیم .. چند وقتی بود داشتم روی قالب جدید انجمن کار میکردم تا بلاخره امروز به ورژن نهایی رسید و الانم که بر روی سایت قرار گرفته و توسط رای گیری که داخل همین تاپیک انجام میشه ، در صورت کسب آراء به قالب دیفالت تبدیل میشه .. میتونید این قالب رو از لیست پایین با نام " Default Style " انتخاب کنید . خب ، چون این قالب طراحی خودم هست ، ممکنه کم و کاستی هایی داشته باشه ولی سعی کردم که بسیار هماهنگ با تمامی مرورگر ها باشه که خداروشکر گویا هست ! ولی به هر حال هر کسی هر جای قالب هر نوع مشکل کوچیک یا بزرگی دید لطفا به من اطلاع بده تا اصلاح کنم .. در بخش دوم صحبت هام اول سال جدید میلادی رو به همه ی شما تبریک میگم .. ، شاید یه سری دوستان خوششون نیاد ولی ما ها که داخل اینترنت هستیم ، یه جورایی با این تاریخ تعامل داریم و خیلی بی کلاسیه که آدم تاریخی که روزانه باهاش سر کار داره و 2010 ــش شده 2011 رو هیچ اهمیتی بهش نده . من که به شخصه اعتقاد دارم این جور موارد باید تبریک گفت ، یعنی زندگی انسان اینجوریه ، که باید به یه نحوی سرمون گرم باشه و خوشحال باشیم ، در غیر اینصورت در اثر فشار مشکلات روزانه ، جامعه های جدید که درصد اندوه و اعصاب خوردی توش از درصد تایم خوشخالی افراد خیلی خیلی بالاتره این جور حرکات یه جور مسکن به حساب میاد .. حال ، سایت ما هم گویا از مسکن و اینا به رد کرده و نیاز به پِــِـنادور داره ، که خب با کمک دوستان این پــِـنادور رو خریداری کردیم و کم کم میخوایم تزریقش کنیم داخل سایت ، اما همونطور که باید اونجا به نوعی با آقای آمپول همکاری کنید ، اینجا هم باید با برنامه ی جدید سایت همکاری کنید تا بتونیم سایت رو از روند تکراری و خسته کننده ی فعلی خارج کنیم . خب الان فصل امتحانات هست و ارائه ی برنامه ی " کامل نشده ی " جدید یکم زوده . پس ، وعده ی ما باشه برای بهمن ماه که منم آزمونم رو بدم تا بتونیم خیلی محکم و سخت به سایت برسیم تا در طول عید بتونیم پیشرفت کار رو مشاهده کنیم .. موفق باشید .. !
| 13 کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
عضو فوق حرفه ای
تشکرها : 649
|
یک سری مشکلات داره این قاب بگم ؟
زیر لوگوی GS بخش تالار گفت و گو - پرتال سایت - پنل کاربری به هم چسبیدند! زیرش هم دوباره لیدربرد XBL و بقیه همین وضع رو دارند! و این جاهایی که خاکستریه و خالیه خیلی تو چشمه! یکجوریه نمیتونید این پشت زمینه یک عکس بندازید؟ توی اون قالب نارنجی و سفید چون پست ها هم توی یک بخش تقریبا سفید بودند و بقیه ی جاهای خالی (ممثل همین زیر جایی که پست رو مینویسیم ) هم سفید بود زیاد به چشم نمیومد! ولی الان قالب پست ها تقریبا سفیده و بقیه ی جاها خاکستریه یکجور دوگانگی ایجاد شده ولی لوگوی سایت خیلی قشنگ شده خوشمان آمد
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
سروش همون پس زمینه ی دیروزیو بزاری خیلی توپ میشه.البته اگر متغیر باشه که چه بهتر.مثلا یه بار فیفا،یه بار KZ،یه بار هیلو،یه بار همون دیروزیه،یه بار AC،اینا.بعد میتونی به کاربرای Special (البته فعلا پیشنهادشو دادم عملی نشده
) و مدیران و تحریریه و خبرنگار ها و فعال ها اجازه بدی هر عکسی دلشون میخواد بزارن.اما در کل قالب خیلی زیبا میباشد ![]() این دور قسمت پست سریع رو هم مث بقیه قرمز کنی بهتر میشه. ممنانیه.
![]() |
| برچسب ها |
| فاز, کاری, انجمن, جدید |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|