بازگشت   انجمن های فصل بازی > اعلامیه های سایت > اخبار و اعلاميه های سايت

موضوع بسته شد

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 03-20-2011, 11:07 PM   #1 (permalink)

管理員

MaFi آواتار ها

تشکرها : 3,212
مطالب وبلاگ:  2
PC
پیش فرض سال نو مبارک !

سلام به تمامی دوستان عزیز خودم در سایت گیم سیزن ! ، امیدوارم که در آخرین ساعات سال 1389 حال و هوای خوشی داشته باشید و هر لحظه به شادی هاتون افزوده بشه ! اول از همه ، از همه ی دوستانی که در این 2 سال ما رو یاری کردند تشکر کنم . جای اسم بردن نیست ، واقعا دست همتونو میبوسم ، شمایی که مردونه برای سایت ، برای خودتون و برای عشقتون ، گیم اینجا موندید .. خدا رو شکر که به لطف خدا سایت داره هر روز بهتر میشه و هر روز شاهد اعضای بیشتر ، دوستان بیشتر ، گیمر های بیشتر هستیم ! امیدواریم که این روند سریع تر ، سریع تر و سریع تر بشه تا بتونیم با قدرت ، در بین سایت های گیمینگ بدرخشیم .. امیدواریم که سال هزار سی صد و فردوسی پور .. همم اشتب شد ، هزار و سی صد و نَوَد سال خوشی برای شما ، ما ، گیم سیزن و گیمینگ باشه ..
حالا یه چی جالب بگم ، انگار این عید نوروز از لحاظ ریلیزیــــــــنگ ( کپی رایت بارنی استینسون ) از کریسمس موفق تر بوده ، ماشالله هرچی عنوان خَــفَــن بوده این مدت با یه ترافیک وحشتناک دارن عرضه میشن طوری که من فکر کنم بعضی شرکت ها مثل THQ توی این گیر و دار دچار زیان شدیدی خواهند شد .. ! امیدواریم که اینطوری نباشه البته ، حالا منظور چی بود . با این قضایا هم بخش دانلود سایت به لطف خدا و کمک علی شِپارد ( ویدر سابق ) رونق گرفته و این روند تا آخر عید و انشالله برای همیشه ادامه خواهد داشت که بخش دانلود رو به روز به روز نگه داریم ، برای تمامی پلتفرم ها و همین دیگه !
خب ، جا داره من همین الان .. همین الان ، از یه نفر تشکر کنم ، البته من earlier از همه تشکر کردم ، اما از اون شخص خاص ، میخوام الان تشکر کنم ، واقعا نیاز به تشکر داره .. نیاز به بیش از این حرفا داره ولی از دست من جور دیگه بر نمیاد که از خجالتشون در بیام .. این شخصیت که اسمشو در ادامه میگم ، در حدود یک سالی هست که عضو سایته ، " همیشه ! ، همیشه ! " اکتیو بوده ، پسر بسیار مودب ، با شخصیت ، مهربون و متواضع هست ، هیچ وقت تاحالا کسی ازش بدی ندیده ، کسی ازش نرنجیده ، به کسی توهین نکرده ، هیچ وقت از من درخواست بی مورد نکرده و " اولین " نفر هم هست که تا الان اعصاب اینجانب رو با خزرولات خورد نکرده که این خودش یه تشکر ویژه نیاز داره ( ) ، این شخصیت کاربر فـــــــــوق فعال بخش اخبار بازی ، خبرنگــــــار کوشای سایت کسی نیست جز The Master Lost یا همون VERGIL ــه خودمون .. . واقعا دستت پسر درد نکنه .. حسابی نه فقط من ، نه فقط تیم مدیریت بلکه روی تمام بچه ها رو سفید کردی و چیزی که من امروز فهمیدم شما با Dial Up این همه برای سایت زحمت می کشی .. نمیدونم چجوری باید از خجالتت در بیایم اما ما قبل از اینکه این موضوع رو بدونیم با مدیریت هماهنگ کرده بودیم که به شما یک اکانت 45 روزه دانلود بدیم . یه اکانت شبیه اکانت های رپیدباز که اشخاص خاصی از اون استفاده میکنند ، بدون محدودیت سرعت ، حجم و با ساپورت تمامی سایت های دانلود که حدودا 30 - 40 تا میشن .. ، متاسفانه شما دایال-آپ داری و استفاده ی چندانی شاید نتونی ازش بکنی و من از این بابت وحشتناک متاسفم چون ما واقعا اطلاع نداشتیم از این موضوع و شرمنده ی شما شدیم ، اما خب همیشه که دایال آپ نداری که ! هر وقت که خواستی ، فقط به برادر مافی چشمک بزن تا برات اکانت رو Active کنه بتونی 45 روز لذتشو ببری ، همین الانم خواستی در خدمتم ! خلاصه دســـــــــــتت پسر درد چــــی ؟! نکنه .. انصافا کاربر نمونه ی سایت هستی .. + به ایشون مدال " " یعنی کاربر برتر هم داده شد ! ، انشالله که همیشه این مدال پایین آواتارت بمونه !

و اما ! ، این عیدی بود از طرف تیم مدیریت به دوست خــــیلی خوبم ورجیل ! و اما هدیه ی تیم مدیریت به بقیه ی کاربران چیه !؟ آهان ، همینجا بهتون عَرض میکنم ! هدیه مدیریت به دوستان در این 13 روز عید ، برگزاری یه مسابقست ، چه مسابقه ای ؟ الان توضیح میدم .

مسابقه از این قراره که کاربران گل سایت ، توی این 13 روز زحمت میکشن لطف میکنند ، به رقابت سالمی می پردازند و از طریق روش هایی که عرض خواهم کرد در این مدت " امتیاز " کسب میکنند ! این امتیاز جایی ثبت نمیشه ولی تیم مدیریت همچون عقاب شمارنده ی امتیاز های شماست . پس ، اگر تا امروز حتی 1 پست هم داخل سایت ندادید هیچ مشکلی نداره ، از همین امشب شروع کنید . شما میتونید با معرفی سایت به کاربران ( از طریق فیلد معرف در ثبت نام ) و ارسال مطالب مفید مثل خبر ، نقد و بررسی ، معرفی کوتاه ، دانلود بازی ، والپیپر ، تریلر ، فلان بیثار امتیاز کسب کنید ... !

حالا ، جایزش چیست ؟
، عرض میکنم .. جایزه ی این مسابقه ، چیزی نیست جز این چیزی که داخل اسپویلر قرار داره !

متن پنهان:

Assassin's Creed : Brotherhood PC Version ORIGINAL
توضیح میخواد دیگه ؟ ، سوالی داشتین بپرسین

همین دیگه !! ، بریزین تو میدون که از دستتون میره ! فقط بگم من خودمم شرکت میکنم ، رقیب سر سختی دارید ، بقیه ی مدیرا هم اگر بخوان میتونن شرکت کنن !

ویرایش 1 : خب گویا کسی اینجا نظری نمیده ! اما ملت از اولین ساعات مسابقه رو شروع کردن و این خیلی خوبه .. با توجه به تصمیمی که تیم مدیریت گرفت ، قرار بر این شد که " اگر " رقابت مسابقه تنگاتنگ بود ، برای اینکه حق افراد ضایع نشه ، تعداد هدیه ها رو به 2 یا حداکثر 3 تغییر بدیم که خب این یه شانس بزرگ برای شماست تا این بازی رو بتونید آنلاین و بصورت اورجینال بازی کنید .. !

ویرایش 2 : مسابقه فقط مختص بخش های بازی نیست ، در گفتگوی آزاد و ورزش هم شما میتونید امتیاز کسب کنید !
MaFi آنلاین نیست.

تبلیغات
قدیمی 03-21-2011, 12:01 AM   #2 (permalink)

کاربر ویژه

MINERVA آواتار ها

تشکرها : 1,430
مطالب وبلاگ:  5
PC
خبرنگار کاربر فعال 

سروش اتفاقا ميخواستم بگم بياد ... ولي گذاشتم برا شوگان 2 ...
خب ديگه دستتون درد نكنه هديمونو بدين بريم

سروش نسخه اصل از كجا ؟

[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]

کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود

ویرایش توسط MINERVA : 03-21-2011 در ساعت 12:56 AM
MINERVA آنلاین نیست.

یک کاربر برای این پست سودمند از MINERVA عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 03-21-2011, 12:23 AM   #3 (permalink)

Ω

SHePArd آواتار ها

تشکرها : 1,649
مطالب وبلاگ:  8
PS3 PS2 PC

نقل قول:
واقعا دست همتونو میبوسم
بفرما دست

نقل قول:
شمایی که مردونه برای سایت ، برای خودتون و برای عشقتون ، گیم اینجا موندید ..
HMMM....HMMM....

نقل قول:
و کمک علی شِپارد
استدعا دارم،استدعا دارم

نقل قول:
خبرنگــــــار کوشای سایت کسی نیست جز The Master Lost یا همون VERGIL ــه خودمون .. .
عزیز دله

نقل قول:
این امتیاز جایی ثبت نمیشه ولی تیم مدیریت همچون عقاب شمارنده ی امتیاز های شماست
Brace Yourselves

در آخر جا داره از مدیر محترم جناب علی اکبر و مدیر عزیز جناب سروش تشکر کنم که با وجود وقت پرشون برای سایت کلی زحمت کشیدن و به همه چیز رسیدگی کردند تا جایی که امکانش بود.

پ.ن : سال نو تون مبارک...سخنی از فرمانده شپارد

پ.ن 2 : I Feel Power

SHePArd آنلاین نیست.

3 کاربر برای این پست سودمند از SHePArd عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 03-21-2011, 08:44 AM   #4 (permalink)

管理員

MaFi آواتار ها

تشکرها : 3,212
مطالب وبلاگ:  2
PC

خب گویا کسی اینجا نظری نمیده ! اما ملت از اولین ساعات مسابقه رو شروع کردن و این خیلی خوبه .. با توجه به تصمیمی که تیم مدیریت گرفت ، قرار بر این شد که " اگر " رقابت مسابقه تنگاتنگ بود ، برای اینکه حق افراد ضایع نشه ، تعداد هدیه ها رو به 2 یا حداکثر 3 تغییر بدیم که خب این یه شانس بزرگ برای شماست تا این بازی رو بتونید آنلاین و بصورت اورجینال بازی کنید .. !
MaFi آنلاین نیست.

قدیمی 03-21-2011, 09:19 AM   #5 (permalink)

رمضان کریم

قهرمان 1} قهرمان 1} قهرمان 1} قهرمان 1}

Samuel_Gordon آواتار ها

تشکرها : 1,094
مطالب وبلاگ:  9
PC
کاربر فعال 

بنده هم این بهار خجسته و عید باستانی رو خدمت مدیریت گل سایت تبریک میگم.وامیدوارم در زیر سایه ی رحمت الهی شاهد پیشرفت تمامی بچه های این سایت در همه زمینه ها باشیم.و همچنین با لطف خداوند و تلاش سروش عزیز گیم سیزن هم در جمع سایت های مطرح بازی عرض اندام کنه .انشالله

ینی ایل سیزه مبارک اولسون
یعنی سال نو بر شما مبارک

Samuel_Gordon آنلاین نیست.

3 کاربر برای این پست سودمند از Samuel_Gordon عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 03-21-2011, 10:30 AM   #6 (permalink)

دست بالای دست "بسیار است"

SpirO آواتار ها

تشکرها : 1,072
مطالب وبلاگ:  1
XBOX360 Elite PS3 PSP iPhone PC

من بازیشو دارم و جایزه هم نمیخوام

ولی رفیقامو پیدا کنم معرفیشون میکنم.فعلا که دستم از دنیا کوتاست

یک کاربر برای این پست سودمند از SpirO عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 03-21-2011, 12:18 PM   #7 (permalink)

Tonight's The Night

قهرمان 1}

XerxeS آواتار ها

تشکرها : 811
XBOX360 PC

نقل قول:
من بازیشو دارم و جایزه هم نمیخوام

ولی رفیقامو پیدا کنم معرفیشون میکنم.فعلا که دستم از دنیا کوتاست
اصلا امیر حسین اگر می خواستی هم بهت نمی دادیم ....

راستی من عید رو تو سایت تبریک نگفتم ! عید همتون مبارک .

--- --- ----- ---

XerxeS آنلاین نیست.

3 کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 03-21-2011, 01:00 PM   #8 (permalink)

عضو فوق حرفه ای

Vergil12 آواتار ها

تشکرها : 1,435
PC
خبرنگار کاربر برتر 

من هم عید رو به تمامی دوستان در گیم سیزن تبریک می گم البته این تبریک رو به تمامی پارسی ها دنیا هم می گم چون ما باهم هستیم و خواهیم ماند به امید یک سال خوب البته اگه خدا بخواهد . با تشکر کسی که تازه کاره The Master Lost
Vergil12 آنلاین نیست.

5 کاربر برای این پست سودمند از Vergil12 عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 03-21-2011, 01:40 PM   #9 (permalink)

دست بالای دست "بسیار است"

SpirO آواتار ها

تشکرها : 1,072
XBOX360 Elite PS3 PSP iPhone PC

نقل قول:
اصلا امیر حسین اگر می خواستی هم بهت نمی دادیم ....

هوی!

یه کاری نکن برم تبلیغات منفی بکنما

اومدم کلاس بذارم!میدی یا به زور بگیرم؟
متن پنهان:

(راستی!سروش قراره این هدیه رو بده؟یا امام هشتم!اصفهانی و بازیه اوریجنال؟! امام زمان داره میاد! )

یک کاربر برای این پست سودمند از SpirO عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 03-21-2011, 01:43 PM   #10 (permalink)

مدیر انجمن

Ardavan_2008 آواتار ها

تشکرها : 611
PC
کاربر فعال 

من هم نوروز 7033 آریایی و 2570 هخامنشی و 1390 شمسی رو به تمام ایرانیان و سرزمینهایی که روزگاری جزء ایران بودند و برای افرادی که نوروز برایشان ارزش زیادی دارد تبریک می گویم ، نوروز باستانی خجسته باد...

موفق و پیروز باشید!

"
سخن‌ها را بشنوید و با اندیشه روشن در آن‌ها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را می‌نمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمی‌گزیند و نادان دروغ را"

زرتشت

Ardavan_2008 آنلاین نیست.

4 کاربر برای این پست سودمند از Ardavan_2008 عزیز تشکر کرده اند:
موضوع بسته شد

برچسب ها
مبارک, نو, سال, سال نو مبارک

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش