|
|
#1 (permalink) |
|
管理員
|
![]() سلام خدمت دوستان خوب خودم ! ببخشید که دیر شد .. ، من بسیار این مدت سرم شلوغ بود و یه مقداری کاستی کردم .. ببخشید ! ، خب ، خیلی طولش ندیم .. بریم سراغ مسابقه ! مســــــــــابقه که برندش ، برنده ی خوش شانسیست ، برنده ی نسخه ی Orginial ــه بازی Assassin's Creed Brotherhood ! اون شخص کی باشه و چی باشه رو در ادامه لیست میکنیم .. اول اینکه ، مسابقه اونطور که باید داغ نبود و من این گله رو از شما دارم و اونطور مارو شیدایی نکردید که جایزه رو دوتا بکنیم .. مسابقه " خیلی " تنگاتنگ بود اما پر شور نبود .. اما خب تا حدودی سایت از اون حالت کسلی برای مدتی در اومد که خب بازم خوبه .. امیدوارم که تعداد کاربران سایت بیشتر بشه تا بتونیم مسابقات رو با شور و هیجان بیشتری ببینیم .. عرضم به حضور گلتون که د 15 روز عید ، جناب مهدی خان در صدر جدول قرار داشت با اختلاف فوق العاده زیاد .. اما یه سریا مسافرت بودند و خب .. حق هم داشتند ، برای همین مسابقه رو تا پایان فروردین تمدید کردیم و نتایج تا حدود زیادی جابه جا شد ! هرچند که مهدی اونقدر پکونده بود در اون 1 هفته ای که آنلاین بود که اصلا به سختی میشد بهش رسید و فقط 1 نفر تونست ازش جبو بزنه .. اون نفر کیه فکر میکنین ؟ من که نمیگم اولین کاراکتر یوزر نیمش S داره که ...
متن پنهان:
متن پنهان:
همگــــــــــــی موفق و مویــــد و اینا باشید ! |
|
|
|
| 9 کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
تبریک میگم
متن پنهان:
![]() انشالله به خوبی و خوشی و سلامتی در دوره های بعد هم برنده بشی
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از SHePArd عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) |
|
دست بالای دست "بسیار است"
XboxLive Leaderboard: 9th
|
خوبه...تبریک به سهیل...
منم با اینکه کنکور دارم و حس فعالیت نیست ولی همین که اسمم هست برام کافیه ![]() ایشااله بعد از کنکور میترکونم ![]() تبریک سهیل
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از SpirO عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 (permalink) |
|
دست بالای دست "بسیار است"
XboxLive Leaderboard: 9th
|
مگه من مردم که تو برندش بشی؟
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از SpirO عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 (permalink) |
|
کاربر ویژه
|
ای بابا همچین فرمانده فرمانده کرد گفتیم این علی شپرده ...
![]() مرسی از سهیل برای زحماتش ...
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود |
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از MINERVA عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| فروردین, ماه, مسابقه, ی, بــــــرنده |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|