|
|
#1 (permalink) |
|
管理員
|
به نام خدا سلام خدمت همه ی شما دوستان ، همه میدونید که سایت وحشتناک داغون شده و همه هم در گیر درس هستیم . از طرفی مشکلات سرور ، طرف دیگه مشکلات فروشگاه و داغون شدن سایت و درست نشدن پرتال . در اینجا خواستیم یه همه پرسی انجام بدیم که آیا بهتره که سایت بازی موقتا و حداکثر به مدت 1 ماه تعطیل بشه تا بتونیم سایت رو سر و سامان بدیم . مشکلات خیلی زیاده همه ی شما شاهد هستید . از ثبت نام در انجمن گرفته تا این روز شمار تکراری ، قالب های تکراری ، پر از مشکلات و .. و .. و .. ، اینجا همه پرسی هست و من نمیگم که چه میخواهیم بکنیم . نظر خودم رو اعلام میکنم و از تمامی مدیران ، اعضا میخوام که نظرشون رو در این باب به طور کامل بیان کنند ، اگر هم حرقی یا سخنی توی دلتون هست که مربوط به سایت ، مدیران و ادمین ها میشه و قابل گفتن در جمع هست بیان کنید ، مشکلاتی که دیدی رو حتما ذکر کنید ، بلاخره شما اعضا توی قسمت های مختلف سایت هستید و تقریبا میتونم بگم با مشکلاتش آشنا هستید . امیدوارم که این تاپیک به یه جایی برسه ، نظر من این بود که سایت حداکثر 1 ماه تعطیل بشه تا بتونیم کار های اساسی زیر رو درش انجام بدیم :
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
خب حتما باید تعطیل بشه وقتی دارین قالبو این چیزا رو؟
بنده نظرم اینه تعطیل نشه چون یه ماه ما پراکنده میشیم ![]() با تشکر
|
|
|
#6 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 39
|
ببخشید که اینو میگم ضد حال میزنم ولی این فروم همین الانشم روزی متوسط 3 یا 4 تا حداکثر بیشتر پست نداره!!
ولی خوب ببندیدش برای 1 ماه بهتره
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| مشکلات, انجمن |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|