|
|
#1 (permalink) |
|
مدیریت سایت
|
خب بعد از اتفاقات پیش اومده ، با مذاکره ای که بین مدیرای انجمن داشتیم تصمیم گرفتیم سایت رو به ورژن قبلی برگردونیم . متاسافانه یه مشکلی توی بکاپ از اطلاعات برامون پیش اومد که مجبور شدیم از بکاپی که قبلا تهیه کرده بودیم استفاده کنیم که خیلی به ضررمون شد ! الان انجمن برگشته با حدودا یک ماه قبل !!!
خب بقیه موارد هم به زودی اعلام می کنیم . |
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از .:Pouria:. عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
مدیر انجمن
|
به! این 4-5تا تاپیکهای منم پریدند!؟
![]() ولی یه حس دیگه میده به ادم این نسخه ی قبلی
"سخنها را بشنوید و با اندیشه روشن در آنها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را مینمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمیگزیند و نادان دروغ را" زرتشت
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
ایول به خودم که چه Foreseen ـی کردم
![]() منم این سیستم رو ترجیح میدم.یه حس دیگه داره کلا
|
|
#4 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 543
|
تمام این تغییر و تحولات یه دفعه ای و بدون اطلاع قبلی و برنامه ریزی نشده فقط و فقط و فقط ضررش متوجه سایت هست و نه چیز دیگه. الان رسما سایت یه عقب گرد 1 ماهه کرده و هرچی تاپیک و ... تو این 1 ماه ایجاد شده بوده پریده و اون همه زحمت و ... .
پوریا جان با این شرایط به نظرم انتظارت برای ایده آل شدن فروم تا حد خیلی زیادی بیهوده هست. |
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از AяasЙ عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 276
|
بعد از مدت ها من چند تا پست دادما!!!!
ولی واقعا بهتر بود قبلش خبر میدادین و یا حداقل با برنامه ریزی درست تری پیش می رفتین ![]() ولی بازم کاریه که شده انشاالله تجربه ای بشه که در ادامه کارها بهتر و درست تر پیش بره
ویرایش توسط fs2_asadi : 10-15-2011 در ساعت 11:20 AM |
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| انجمن, تغییرات |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|