|
|
#1 (permalink) |
|
مدیریت سایت
|
درود
به جهت پیشرفت سایت و خدمت به جامعه گیم از این پس دو سایت فصل بازی و گیم دونی ادغام می گردند . از این پس تمامی کاربران و مدیران سایت گیم دونی ، اعضاء و مدیران فصل بازی را تشکیل می دهند . این تاپیک به جهت آشنایی تیم گیم دونی با تیم فصل بازی می باشد . مدیران و اعضاء سایت گیم دونی می توانند در این تاپیک خود را معرفی کنند . ورود این دسته از عزیزان را به خانواده فصل بازی تبریک و خوش آمد می گوییم . ابتدا به محمد عزیز ( [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] ) ، مدیر سایت گیم دونی خوش آمد عرض می کنیم . ایشون فعلا به عنوان ناظم در کنار ما هستند و پس از شکل گیری هسته جدید تیم ، کادر مدیریت به صورت کامل اعلام می شود . دامنه سایت گیم دونی به زودی به دامنه Gameseason.Net انتقال پیدا خواهد کرد . لازم به ذکر است که برای آشنایی کاربران جدید ، با کاربران فعلی سایت فصل بازی ، چت باکس سایت به مدت 1 هفته فعال خواهد بود . مدیران سایت گیمدونی نیز ، لطفا مباحث خودشون رو به دست بگیرن و مباحث مربوط رو کامل کنند ، درجات ایشان بعد از تکمیل نقل و انتقالات اهدا خواهد شد . موفق و پیروز باشید مدیریت فصل بازی
|
| 14 کاربر برای این پست سودمند از .:Pouria:. عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Tonight's The Night
XboxLive Leaderboard: 5th
|
امیدوارم با کمک همدیگه یه سایت قوی تر رو ایجاد کنیم و مشکلی در آینده پیش نیاد
|
| 9 کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
سلام خدمت همه دوستان
من ممد هستم 19 سال بندرعباس زندگی میکنم کار گیم رو از سال 83 شروع کردم در اولین تجربم با بازینما اشنا شدم بعد نزدیک 2 ساله پیش سایت بازیدونی رو زدم که به دلایلی شکست خودم و بعد هم گیمدونی که بازم مشکلات اطرفیانم باعث شد برنامه ریزیم به هم بخوره چون در یک مقطعی اگر مشکل به وجود نمیومد الان ... :دی کنسول مورد علاقم xbox و تو کار بازیهای شوتر سوم شخص هستم امسال کنکور دارم عکسمم تو اواتارم هست کلا شد یه پا صندلی داغ :دی سوالی بود من در خدمتم |
|
|
|
| 11 کاربر برای این پست سودمند از admin.vegas عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
فقط چند تا نکته هست که بهتر یاد اور بشم
1.بعد از تکمیل ادغام دیگه کسی اسمی از گیمدونی و گیم سیزن و فرق بین بچه ها اینجا و اونجا نیست و هم دیگر رو از چشم جدا نبینیم 2. از بچه های گیم سیزن تقاضا دارم بع علت اشنایی با جو اینجا خودشون پیشقدم و خودشون رو به بچه های اون طرف معرفی و... 3. از هم بچه های این طرف و هم اون طرف (بچهای سایت) تبلیغ برای سایت و معرفی به دوستانشون دریغ نکنند و خبر بدند این دو سایت یکی و با کیفیت عالی شروع به کار کردند |
|
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از admin.vegas عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 (permalink) | |
|
کاربر فعال
|
من از همون اوايل با محمد و محسن تو گيم دونی بودم.
بايد بگم اوايل كارشون و سياستشون عالی بود و سايت رو با سرعت بردن بالا ولی بعد يه مدت متاسفانه محسن از سايت رفت و تمام كارها افتاد رو دوش بقيه...با اين وجود ما (من و محمد و ميلاد و بقيه بچه ها) حدود يه سال سايت رو سروپا نگه داشتيم و كاربراش رو هم از 2000 نفر به 4000 نفر رسونديم و همينطور حجم مطالب چندين برابر شد و رنكينگ سايت تو جای خوبی بود ولی خب متاسفانه بخاطر نبودن محسن و رفتن اكثر يوزر اكتيوهای فروم به بن بست خورديم. نقل قول:
دومی هم از بچه های گيم سيزن تقاضا دارم بيان خودشون رو معرفی كنن. در مورد سومی تا جایی كه توانمون باشه انجام می ديم ولی بهترين تبليغ اينه كه كاربرا خودشون از انجين های سرچ سايت رو پيدا كنن كه اين سياست داره با بخش سرور دانلود به بهترين شكل اجرا می شه پس جای نگرانی نيست.
هميشه به يادت هستيم معين جان...![]() ویرایش توسط Solid Snake : 11-30-2011 در ساعت 11:09 PM |
|
|
|
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از Solid Snake عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 (permalink) |
|
کاربر سایت
تشکرها : 72
|
سلام و درود خدمت کلیه اعضای سایت گیم سیزن.
من یکی از مدیران گیم دونی (بخش سینما) بودم. امیدوارم این دو سایت در کنار هم بهترین سایت فارسی زبان بشن. موفق باشید |
|
|
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از Amir95 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
XboxLive Leaderboard:
3rdتاریخ عضویت: Apr 2011
تشکرها : 245
|
این ادغام رو به فال نیک میگیریم.امیدوارم روز به روز شاهد پیشرفت هم باشیم توی این سایت.
|
|
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از ♥.:YANNI:.♥ عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 (permalink) |
|
اعضا
تشکرها : 4
|
بله
منم تبریک میگم به گیم سیسون ها گیمدونی با 4200 عضو ، بیش از 3900 موضوع و 21 هزار نوشته ، به سایت گیم سیسون پیوست . واقعا این پیشرفت عالی و کلی رو به گیم سیسون تبریک میگم . امیدوارم قدر این پیشرفت 1 شبه ( در حقیقت 1 ساعته ی خودشون ) رو بدونن . متاسفانه یکی از مدیران سایت گیمدونی کلا بی خیال سایت شده بود که به نظر من پیشرفت سایت به کمک 1 نفر بسیار سخت و غیر ممکن میباشد . امیدوارم یه فکری بخاطر اون 4200 عضو بکنید . بهتره که دیتا بیس گیمدونی رو هم انتقال بدید . خیلی ها دیگه نمیان عضو بشن به فکر باشید |
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از crackestan عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 (permalink) | |
|
مدیریت سایت
|
نقل قول:
حتما همین طور هست محمد عزیز در مورد تبلیغات هم وقتی کامل اوکی شدیم در انجمن مدیران مطرح و پیگیری می کنیم
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از .:Pouria:. عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| فصل, گیم, ادغام, با, بازی, دونی, سایت |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|