بازگشت   انجمن های فصل بازی > اعلامیه های سایت > اخبار و اعلاميه های سايت

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 12-12-2011, 12:13 AM   #1 (permalink)

عضو حرفه ای

admin.vegas آواتار ها

تشکرها : 925
مطالب وبلاگ:  2
XBOX360
پیش فرض برقراری روابط

سلام دوستان

یه مطلبی هستکه لازم دونستم اعلام کنم و بگم :
هدف از زدن فروم ایجاد یک مکان دوستانه برای اشنایی و جمع شدن علاقه مندان و حل مشکلات و بیان مشکلاتشون در یک موضوع هست . یعنی هدف اصلی و والا همون ایجاد یه پاتوق به قول معروف . یکی از مهم ترین چیزایی که توی یه فروم وجود داره محیط اون هست و کاربران چه طوری با هم در ارتباط هستند . ادم میتونه در فروم با دوستانی اشنا بشه که به دردش بخوره و از اطلاعات اون استفاده کنه . برای مثال خود بنده از 0 در فروم ها شروع کردم و با استفاده از مطالب دیگران الان به همچین جاهایی رسیدم که هنوزم کوچیک تک تک بچه ها هستم . یکی از عللی که میتونه باعث بشه ما به یک سایت و انجمن سر بزنیم ارتباط با دوست یا شخص خاصی هست . بنده خودم اعتقاد دارم که رابطه داشتند و ایجاد رابطه صمیمی با کاربر میتونه موثر ترین راه برای فعالیت بیشتر انجمن باشه . یا حتی روحیه دادن برای همین من از تمامی پست ها تشکر میکنم این تشکر کردن یه انگیزه ای برای کاربر میشه تا فعالیت کنه و با دیگران به رقابت بپردازه . من از دوستان تقاضا دارم به خصوص اونهایی که سابقه بیشتر در سایت دارند و قدیمی تر هستند زمانی که در سایت فعالیت خاصی ندارند به بقیه کاربر ها که حتی اون ها رو نمیشناسند کامنت بزارند و خودشون رو معرفی و در خواست دوستی بکنند . الان در حال حاضر کاربر های و مدیرانی هستند که از فعال ترین های انجمن هستند اما وقتی به پروفایل اونا سر میزنی اصلا نه کامنتی و نه دوستی این باعث میشه اون طرف سرد بشه و حتی زده بشه اما رابطه قوی مثل ریشه ی محکم میمونه . پس همه بیاید حتی با ناشناس ترین کاربر های سایت رابطه داشته باشیم سعی کنیم با تک تک کاربران دیگه دوست باشیم هر چند وقت یه بار به بهانه ای شوخی کمکی چیزی بخوایم مطمئنا یه دوست بودنش برای ادم جز نفع چیزی نداره و ضرر نداره و با داشتن این روابط دوستانه ریشه سایت و موندن در سایت و خوش گذشتن در سایت رو محکم کنید . هم برای خودتون بهتره هم سایت چون واقعا وقتی من پروف یکی از مدیریان رو دیدم که نمیخوام هم اسم ببرم با فعالیت عالی دریغ از یه تبریک خوش امد یا حتی دوست واقعا وقتی خودم رو جای ایشون فرض کردم دیدم موندن در همچین شرایطی مرام میخواد بدون مزایا زیاد و.. . پس سعی کنیم از پروف و بقیه جاها برای رابطه بیشتر با همه دوستان به خصوص گوشه گیر ها استفاده کنیم و دوستان تازه وارد هم در همه بخش های انجمن فعال باشند به خصوص بلاگ و دوستان با سابقه بهتر هست اونا رابطه رو ستارت کنند به خصوص اینکه دیگه گیم دونی هم اینجا اضاف شده و بچه های زیادی اومند ولی چون زیاد اشنا نیستند کم فروغ تر نشون میدند بهتر هست مدیریای سایت و کاربران با سابقه گیم سیزن پا پیش بزارند و... از همه دوستان عزیز بابت همکاری تشکر میکنم و این قول رو به همه میدم که سایت روز به روز بهتر خواهد شد برای سایت برنامه ریزی دقیق و طولانی داریم و این ها ممکن نیست جز با همکاری شما اگر هم به توصیه های ما عمل و توجه داشته باشید این منت رو بر سر ما گزاشتید و امید وارم با هم بتونیم گیم سیزن رو به مرجع ترین سایتهای دنیا تبدیل کنیم

تیم مدیریت گیم سیزن (فصل بازی )
admin.vegas آنلاین نیست.

12 کاربر برای این پست سودمند از admin.vegas عزیز تشکر کرده اند:

تبلیغات
قدیمی 01-25-2012, 10:29 PM   #2 (permalink)

عضو حرفه ای

admin.vegas آواتار ها

تشکرها : 925
مطالب وبلاگ:  2
XBOX360

بچه ها دستتون درد نکنه این بود جواب تاپیکی که من زدم درسته؟ چشمم روشن اخه توی سایت مثلا 60-70 نفری باید اینطور اتفاق ها بیوفته ؟ من موندم یه نفر میاد نظرش رو میگه ب من و شما چه که بیایم در مورد نظر اون نظر بدیم؟ چیزی که در بلاگ ها مشاهده شد . در مورد عنوان و موضوع تاپیک نظر بدید نه نظر دیگران اونم محترمانه و نه اینکه علیه یه نفر موضع بگیرید :دی دیگه نبینم این رفتار و برخورد ها رو نه اینکه الان خودم رو بگیرم و ادعا کنم نه واسه خودتون میگم اگه ف ح ش هم بدم برای خودتونه مریض نیستم که توی سایت خودم بیام بد و بیراه بگم والا ب خاطر خودتونه بحثهایی که باعث انحراف تاپیک و ب خصوص چیزی ک من زیاد میبینم همین نظر دادن در مورد نظر دیگران و پریدن تو حرف دیگران هست اقا من اعتقاد دارم اون نداره حالا من بیام بپرم تو چرا اعتقاد داری برای چی؟ اخه ب من چه دوست داره اعتقاد داره من جو صمیمی میخوام نه رفع مسولیت و ...
امید وارم دیگه شاهد این ها نباشیم
admin.vegas آنلاین نیست.

7 کاربر برای این پست سودمند از admin.vegas عزیز تشکر کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
برقراری, روابط

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش