|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 377
|
به نام خدا با سلام خدمت دوستان عزیز بعد از بحثی که با سروش داشتیم ، با هماهنگی مدیریت سایت ، تصمیم گرفتیم که یکی از کاربرای فعال و خوب سایت رو به عنوان " مدیر موقت " انتخاب کنیم. ایشون نه تنها فعالیت بسیار خوبی در سایت دارند ، بلکه زمانی هم که سایت در وضعیت بحرانی قرار داشت و از هر طرف بلایای غیر طبیعی (!) بر سایت نازل میشد ، باز هم به فعالیت خودشون ادامه می دادن. ایشون دوست عزیز آقای Ahmad هستن که علاوه بر " خبرنگار سایت " ، " کمک مدیر " بخش اخبار بازی ها ، عضو گروه تحریریه و مسئول ماژول پورتال سایت نیز می شوند. به ایشون درجه ی مدیریت فعلاً تعلق نمیگیره. ولی مسئولیت مدیریت مبحث اخبار بر دوش ایشون خواهد بود. همین جا از ایشون به خاطر فعالیت های خوب شون در سایت ، تشکر می کنم. ضمن اینکه این نکته رو گوشزد می کنم که هدف سایت پیشرفت اعضای سایته و امیدوارم ایشون نیز بتونه به پیشرفتش ادامه بده. جا داره از همه ی اعضای خوبی که از زمان مشکلات سایت گرفته تا الان ، سایت رو رها نکردن و با دلگرمی ها شون و فعالیت های خوبشون ــ نه فقط در زمینه ی game ــ به سایت کمک کردن ، تشکر کنم. انشاءلله به امید خدا انتخاب دوست عزیز آقای Ahmad و دادن مسئولیت هایی به ایشون ، پیشرفت بیشتر سایت را موجب شود. با تشکر پایدار و سربلند باشید. |
|
|
|
| 10 کاربر برای این پست سودمند از HosainM عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
عضو فوق حرفه ای
تشکرها : 649
|
خوب ما هم تبریک میگیم دیگه
نصف مطالب سایت (شایدم بیشتر ) رو احمد گزاشته و واقعا مدیریت سزاوارشه!امیدواریم مدیر موقت بودنش مدتش کم باشه و زودتر مدیریت اخبار رو به دست بگیره
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از John_Black عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 (permalink) |
|
مدیر انجمن
|
ماهم congratulation میگیم!
انشاءالله از این موقعیتها واسه بقیه هم پیش بیاد!
"سخنها را بشنوید و با اندیشه روشن در آنها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را مینمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمیگزیند و نادان دروغ را" زرتشت
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Ardavan_2008 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 (permalink) |
|
دست بالای دست "بسیار است"
XboxLive Leaderboard: 9th
|
خوشحال شدم واقعا...
مبارک باشه
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از SpirO عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
به نام خدا حرف زیادی برای گفتن ندارم . فقط اینکه دوستون دارم و ازین لطفی که بهم دارین ممنونم . امیدوارم که بتونم باعث پیشرفت این سایت بشم .درباره ی مدیریت هم باید بگم که مدیر واقعی دراین بخش کسی که بتونه همیشه در فعالیت باشه . و به خاطر همینم من از خیلی وقت پیش با همین که کمک کننده در بخش اخبار باشم بیشتر موافق بودم . ویرایش توسط Ahmad : 05-28-2010 در ساعت 08:20 AM |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Ahmad عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| مبحث, مدیریت, ها, اخبار, بازی |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|