|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 (permalink) |
|
管理員
|
با سلام خدمت شما دوستان عزیز ! بلاخره دیروز با تلاش های بسیار تونستم یه منتخب های جدید به صورت اسلاید شو برای شما آماده کنم . اما طبق صحبتی که از قبل داشتیم ، مبنی کار ما نظر جمع هست و قبل از اعمال قطعی هر کار ، نظر دوستان رو به صورت علنی جویا میشویم . حال ، جدا از این مقدمه که گفتم ، نظرتون رو راجع به این منتخب هایی که الان قرار داده شده میخواستم بدونم و آیا اینکه این مدل رو بیشتر می پسندید یا مدل قبلی ؟ لطفا هر کسی با یک دلیل نسبتا قانع کننده نظرشو بگه و لطفا " همه " در این نظرسنجی شرکت کنند ..
![]() با تشکر از همه ی دوستان
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 355
|
به نظر من هم مدل قشنگیه ولی چون همین تو portal سایت هست به نظرم قبلیه که صورت عکس بود جالب تر و متفاوت تر بود...چون دیگه تکراری نمیشد...البته اینم مزایایی داره که مثلا میشه تعداد بیشتری رو توش نمایش داد...و از طرفی هم برای دایل آپی ها سنگین تره ( مگه کسی هست هنوزم که دایل آپ داشته باشه؟!
) به هر حال به نظر من هر دو خوبن و هر کدوم رو بزارید زیاد فرقی نداره ولی با اون استایل قبلیش بیشتر موافقم به همون دلایلی که گفتم .
I'm burning my life as my Cigar, and going high as my Smoke, and falling down as my Ash, That's Enjoyable Break Me===> [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] <===Break Me ![]() |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
به نام خدا اولش که این مطلبو خوندم منظورتو نفهمیدم . چون من هیچ Slide Show یی رو نمی دیدم . گفتم برم با Fire Fox وارد انجمن شم که دیدم منظورت چی بود . پس اولین مشکل این انجمن : سازگار نبودن با مرورگر Google Chrome ولی کلا این قشنگتره . حال با چی اینو درست کردی ؟ ویرایش : الان اومد ![]() ویرایش توسط Ahmad : 05-28-2010 در ساعت 01:05 PM |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 377
|
من با این مدل موافقم ؛ چون مدل قبلی تقلیدی از یکی از سایت ها بود که مطالب جدیدش رو به صورت عکس بالای انجمن نمایش می داد. ولی این مدل جدیده ... و به نظرم بهتره. فکر نکنم دایل آپی ها مشکلی باهاش داشته باشن.
ممنون سروش. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
مدیر انجمن
|
والله ما هم این رو بیشتر ترجیح میدیم!ولیواسه ما که طول میکشه لود بشه!چه برسه به دایل اپی های بیچاره!
"سخنها را بشنوید و با اندیشه روشن در آنها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را مینمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمیگزیند و نادان دروغ را" زرتشت
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
کاربر سایت
تشکرها : 111
|
اینجانب مدل جدید رو میپسندم، دلیلم هم این هست که مدل قبلی رو تا حالا ندیدم
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| منتخب, میکنید, نسخه, نظر, ها, ی, کدامین, ؟, انتخاب, بلوک, به, جدید, را, راجع, سنجی |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|