|
|
#1 (permalink) |
|
Tonight's The Night
XboxLive Leaderboard: 5th
|
سلام . بالاخره درجه های جدید کامل شد !
همچنین کاربرانی که چند وقت برای مدیریت قسمتهای مختلف زیر نظر داشتیم برای انجام کار انتخاب شده اند ! اول درجه ها رو معرفی می کنم و سپس مدیرها و گروه های جدید . درجه های جدید یک فرق اساسی ای داره و اون هم اینه که درجه ی کاربران سایت بر اساس پست افزایش پیدا می کنه و همچنین درجه ی کاربر فعال هم با پست به دست می آد . ولی بقیه ی درجه ها بر اساس شایستگی و قابلیتهای فرد بهش تعلق می گیره .
![]()
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() امیدوارم دوستان جواب سوالاتی که این چند مدت داشته اند رو گرفته باشن ... و بالاخره معرفی مدیر ها و کاربران گروههای کاربری ... کاربران عضو شده در گروه " خبرنگار " »: [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کاربران عضو شده در گروه " مدیر انجمن " : [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کاربران عضو شده در گروه " ناظم انجمن " [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] موفق باشید !
|
| 19 کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
دست بالای دست "بسیار است"
XboxLive Leaderboard: 9th
|
عالیه...
واقع این مقام نیاز بود برای سایت... فقط یک نکته... خواهشا وقتی مدیر یک بخش حضور داره و خودش میتونه وظایف مدیریتی رو انچام بده و هر روز ان لاین میشه,خواهشا ناظمان اون وظیفه رو به عهده ی مدیران بذارن... چون مدیران بخش هم وظایفی دارند و تا حالا هم همشون وظایفشون رو خوب انچام دادن... در صورتی که مدیر یک بخش غایب بود لطفا ناظمان کنترل بخش رو به عهده بکیرن و نظم رو بر قرار کنن... تا زمانی که مدیر بخش هست,خود مدیر وظایفش رو بلده... ناظم ها روی بخش هایی که مدیر داره نقش نظارتی داشته باشن... این رو کفتم تا خدای نکرده اختلافی پیش نیاد و مدیران بخش هم مسئولیتشون محفوظ بمونه... موفق باشین تبریک:علی-احمد-مهدی
|
|
|
#4 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
ناظم انجمن واقعا نیاز بود , ولی همانظور که Grubbs Grady عزیز گفتن , بهتره برای انجمنهایی که مدیراشون فعال هستند , تنها نقش نظارتی رو ایفا کنند و در صورت نبود مدیر , خودشان تصمیمات لازم رو بگیرند.
باتشکر
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 (permalink) |
|
کاربر سایت
تشکرها : 88
|
چیز جالبی شده.
![]() یه سوالی! اگه همه ی انجمنها یه وقتی مدیر فعال داشته باشن، اونوقت این ناظمان انجمن نقش بوق را خواهند داشت؟ بهتر نیست یه کاری فقط ویژه ی ناظمان انجمن وجود داشته باشه؟ ![]() بعد اونوقت ملاک ناظم شدن چیه؟ چرا طرف ناظم میشه ولی مدیر و معاون انجمن نمیشه؟ ![]() راستی لطفا لیست مدیرانتون رو به روز کنید. اینجا دوتا مدیر انجمن پست دادن که اسمشون تو لیست نبوده! ![]() تشکر می شود. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
管理員
|
از دوستانی که سوال پرسیدن و جواب نگرفتن معذرت میخوام ، متاسفانهن اینقدر سر من یکی حداقل شلوغه که وقت نمیکنم حتی به سایت سر بزنم .. ، ولی امروز وقت خالی پیدا کردم و یه سری چیزا رو راست و ریست کردم .
درمورد درجه ها باید بگم که به این صورته : ![]() ![]() مدیران انجمن رو هم از [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] میتونید مشاهده کنید . این لینک در پایین قسمت آمار انجمن نمایش داده میشه ..
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| مدیران, های, ،, جدید, درجه |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|