|
|
#1 (permalink) |
|
Tonight's The Night
XboxLive Leaderboard: 5th
|
سلام !
چند تا از بچه ها می دونن من چند وقته چه قدر درگیر این موضوع شدم تقریبا هر پچ گرافیکی که عرضه شده رو امتحان کردم و اکثر ماشینهای محبوب رو تو بازی تست کردم و الان یک مجموعه بزرگ از بهترین ماشین ها رو جمع آوری کردم . از مینی ماینر و فیات تـــــا لامبورگینی ربنتون ! . حالا این تاپیک رو زدم تا اگر دوستان مایل هستن که این کار رو انجام بدن و GTA خودشون رو دستکاری کنن من بهشون آموزش این کار رو بدم . چون خیلی وقت می گیره و اگر به درد کسی نخوره کار بیهوده ای کردم . اینم به عنوان یک پیشنمایش برای کار ![]() :
متن پنهان:
فهرست آموزشهای تاپیک :
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Tonight's The Night
|
دیر از چه نظر !؟ اگر می خوای داستان بازی رو تموم کنی که آره خیلی دیره ! ولی اگر مثل من علاقه داری که ماشین اضافه کنی و با ماشینهای مورد علاقت تو شهر گشت بزنی هیچ وقت دیر نیست . هنوزم خیلیا هستن که GTA: SA رو ادیت می کنن و به اون بازی مشغولن . حتی تعداد ماشینهایی که برای SA درست میشن از IV بیشتره ! سایتی که من بیشتر بهش سر می زنم برای ماشین gtainside.com هست ..... 1500 ماشین برای GTA:IV موجود هست و 4400 ماشین برای GTA: SA ! .
من خودم SA رو دانلود کردم نسخه ی ریپ ــش رو ولی اجرا نکرد وگرنه می خواستم اون رو هم بازی کنم چون ماشینهاش بیشتره
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) |
|
Tonight's The Night
|
خب مثل اینکه کسی علاقه مند به انجام این کار نیست . ولی عیب نداره من از فردا شروع به نوشتن می کنم شاید بعدا یکی پیدا شد به دردش بخوره .
![]() اول از Moddable کردن gta شروع می کنم . 2_ نصب پچ های گرافیکی 3_ نصب ماشین های جدید به جای ماشین های قدیمی 4_ تغییر در فایهای handling , vehicle , carcols فردا چند تا ویدئو هم می ذارم ... وقتی هم که آموزش تموم شد مجموعه ماشین هایی که طی این چند وقته آماده کردم رو آپلود می کنم که بهترین ماشینهای درست شده برای GTA IV هستن . برای پیدا کردن بعضی هاشون مجبور شدن سایتهای روسی رو هم بگردم .
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 (permalink) |
|
Tonight's The Night
|
هم پیکان 47 داره هم از این پیکان جدیدا
:[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کیفیت ساختش هم انصافا خیلی خوبه نسبت به بقیه ی ماشین هایی که توسط ایرانیها برای بازی ساخته شده .
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
جالب بود!
ولی انگار پراید برای gta iv نداره! حیف! ![]() گرند ویتارا: [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کیا کوپه: [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 (permalink) |
|
Tonight's The Night
|
خب . اول از Moddable کردن GTA شروع می کنیم که مهم ترین کاره . چون وقتی به بازی ماشین اضافه کنید ، بازی دچار یک باگ میشه و فقط ماشین تاکسی ظاهر میشه . اول باید سیستمتون رو آپدیت کنید . اگر این دو آپدیت رو ندارید دانلود و نصب کنید :
حالا شما به دو فایل به نامهای ScriptHookDotNet.asi و ScriptHook.dll نیاز دارید که اسکریپت ها رو بخونن و به یک Loader هم نیاز دارید که اسکریپت ها رو اجرا کنه . اول باید بدونید که چه ورژنی از بازی رو دارید . اگر EFLC نصب دارید احتمال زیاد ورژن بازی 1.1.1 هست که با پچ میشه 1.1.2 . البته به نظر من eflc نیاز نداره براش پچ نصب کنید . برای GTA IV هم باید پچ 1.0.4.0 یا پچ 1.0.7.0 رو نصب کنید چون بهترین پچ هایی هستن که برای بازی منشتر شدن . و بیشتر اسکریپت ها با این دو پچ ( مخصوصا 1.0.4.0 ) سازگاری دارن .
این فایل ScriptHook.dll که دو قسمت هست و با توجه به پچی که دارید اونی که سازگار هست رو داخل پوشه ی اصلی بازی بریزید . [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] ScriptHookDotNet.asi رو هم باید داخل پوشه ی اصلی بریزید البته یه پوشه ی دیگه هم به نام Scripts داخل فایل هست که اون رو هم همونجا paste کنید . اگر متوجه نشدید کجا این عکس رو ببینید . [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
متن پنهان:
برای اجرا کردن اسکریپت ها هم می تونید از Xliveless استفاده کنید . این فایل شامل دو Loader برای همه ی پچ های بازی هست. xlive و dsound که اگر EFLC ورژن 1.1.1 دارید باید از پچ 1.0.6.0 استفاده کنید و اگر ورژن 1.1.2 دارید باید از 1.0.7.0 استفاده کنید . الان شاید یه کم گیج شده باشید ولی وقتی فایلها رو دانلود کنید متوجه میشید . [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] توجه کنید که باید یکی رو انتخاب کنید . تو عکس می بینید که من خودم dsound رو ریختم . در ضمن در صورت استفاده از xlive محل سیو بازی عوض میشه . سیو قبلی رو داخل سیو محل جدید نریزید ******** حالا اگر همه ی کارها رو درست انجام داده باشید باید 3 فایل و یک فولدر در پوشه ی اصلی بازی داشته باشید . اسکریپت ها در پوشه ی Scripts قرار می گیرن . فعلا دیگه با این قسمت کاری نداریم ولی بعدا که ماشین ها رو عوض می کنیم چند تا اسکریپت هست که باید داخل این پوشه قرار بگیره . اگر با ارور MSVCR100.dll not found مواجه شدید مظمئن شوید که [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] رو نصب کردید . اگر هم بازی کرش کرد و از باری بیرون افتادید احتمالا Scripthook اشتباهی رو ریخته اید . قسمت بعدی آموزش مربوط میشه به نصب پچ های گرافیکی که ریختنشون خیلی آسونه ولی اینکه بدونید کدوم پچ رو بریزید کار سختیه . البته شما در این قسمت مشکلی ندارید چون من بیشتر پچ ها رو نصب کردم و در پست بعدی بهترین پچ رو معرفی می کنم .
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| edit gta, enb, gta, gtamods, iv or eflc, modding, sparkiv, پچ gta, ادیت |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|