|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 355
|
![]() در این تایپک قصد دارم بازی ای رو معرفی کنم که خیلی ها بهش اقب Dota 2 رو دادن ...یعنی نسخه بعدی دوتا بله بازی Heroes of Newerth همون دوتاست اما به صورت بازی ای مستقل و جدا از وارکرافت...از درواقع استودیوی S2Games با کسب اجازه از سازنده بازی Dota یعنی Icefrog اقدام به ساخت این بازی کرد که واقعا من تو این 20 ساعتی که این بازی رو انجام دادم میتونم بگم که کارشون حرف نداشته و این بازی 100 درصد علاقه و نظر هر دوتا بازی رو به خودش جذب میکنه و میتونه آینده دوتا رو رقم بزنه...از مزایای این بازی به گرافیک بهتر...رابط کاربر بهتر امکان ارتباط صوتی با هم تیمی ها...و از همه مهم تر اینکه وقتی به هر دلیلی یکی از بازیکن ها DC بشه تا بعد از چند دقیقه فرصت این رو داره که به بازی و همون مسابقه ای که توش بوده برگرده ( خود من 1 بار کامپیوترم رستارت شد ولی دوباره وقتی که تو بازی رفتم به همون مسابقه ای که توش بودم برگشتم ) که این ویژگی واقعا میتونه یه مزیت بزرگ برای این بازی باشه...آیتم ها و هیرو ها همگی از بازی دوتا به اینجا منتقل شدن منتها مدل های هیرو ها و عکس های آیتم ها دچار تغییراتی از لحاظ ظاهری شده و بعضی از هیرو ها هم دارای لول های جدیدی شدن و بعضی دیگه هم هیروهای جدیدی هستن که S2Games به بازیش اضافه کرده ( من تو این چند وقت بازی هیروهایی مثل rikimaro - slayer - butcher moonrider - bane elemental و....رو تو بازی بدون تغییر در لول هاشون دیدم ...بعضی از هیرو ها هم بعضی از لول هاشون تغییر کرده ) در کل این بازی رو به هر دوتا بازی پیشنهاد میکنم . حالا یه نکته اینجاس و اونم اینه که بازی هنوز بتا هست و برای رفع مشکل و باگ گیری...اما با این حال هم روزانه بیش از 30000 نفر در حال بازی کردنش هستند...اما برای دانلود این بازی شما نیاز به Beta Key دارید که اونو باید از دوستانی که بازی میکنند و یا سایت هایی که شرکت سازنده به اونا Key رو داده بگیرید...اما متاسفانه انقدر استقبال از این بازی زیاد بود که تمام Beta Key ها تموم شده و باید دوستان منتظر ارائه سری جدیدی از Beta key ها باشن تا بتونن بازی رو دانلود کنن و انجام بدنش...هر موقع که سری جدید key ها ارائه بشه در این تایپک اطلاع رسانی خواهد شد تا دوستان با خبر بشن...در کل به نظر من که این بازی فوق العادس و واقعا S2Games تو کارش برای پیاده سازی یه دوتای مستقل از وارکرافت گل کاشته و من به شخصه این بازی رو به هر دوتا بازی پیشنهاد میکنم . لینک های مفید: [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] مشاهده هیروهای بازی [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] مشاهده آیتم های بازی [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] مشاهده اسکرین شات های بازی [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] مشاهده عکس های هنری بازی [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] دانلود تریلر بازی
I'm burning my life as my Cigar, and going high as my Smoke, and falling down as my Ash, That's Enjoyable Break Me===> [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] <===Break Me ![]() ویرایش توسط M.Scorpion.K : 10-13-2009 در ساعت 11:06 PM |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
باشه...اگه دوباره Beta Key دادن تو این تایپک میگم .
I'm burning my life as my Cigar, and going high as my Smoke, and falling down as my Ash, That's Enjoyable Break Me===> [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] <===Break Me ![]() |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 108
|
horaaaaaa :D
یک چیزه خوبی پیدا کردم ! داخل فیس بوک اینا یه پیج دارن که قبلا ( موقعی که تازه اومده ) وقتی به 30،000 تا رسیدن طرفدار هاش شروع به دادن بتا کی کردن ! الان هم 150،000 تا طرفدار داره و گفتن که وقتی به 200،000 تا برسه (!!!) به مدت 24 ساعت شروع به دادن بتا کی میکنن ! لطفا هر چه زودتر برید توی فیس بوک و طرفدارش بشین :D:D |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
طرفدارو حال میکنی...هنوز نیومده 200,000 طرفدار داره..در واقع الان مثل Battle Field Heros هست که سروش اینا هم بازی کردن یعنی نسخه بتا و در حال رفع اشکال و باگ های احتمال ولی با این حال میبینیم که خیلیییی طرفدار داره...بتا کی های سری اول هم که دادن درجا تموم شد...من شانس آوردم یه روز قبل اینکه تموم شه با عضویت تو یه سایتی تونستم بتا کی شو بگیرم..الانم که ازش دل نمیکنم...تو این دو سه روزه نزدیک 30 ساعت بازی کردم :D...به هر حال به زودی بازم بتا کی میدن ولی باید بجنبین که باز تموم نشه :D .
I'm burning my life as my Cigar, and going high as my Smoke, and falling down as my Ash, That's Enjoyable Break Me===> [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] <===Break Me ![]() |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
خبر خوشحال کننده اینکه به سایت dota-utilitiesتعداد 1000 بتا کی دادن که شما میتونید به اینجا برید: [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] و با دادن یه پست که شامل هیروی مورد علاقه تون توی بازی دوتا میشه به همراه ایمیل تون میشه این بتا کی رو دریافت کنید...که به آدرس ایمیلی که وارد میکنید ارسال میشه....پیشنهاد میکنم سریع واسه اینکار اقدام کنید تا تموم نشده .
I'm burning my life as my Cigar, and going high as my Smoke, and falling down as my Ash, That's Enjoyable Break Me===> [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] <===Break Me ![]() ویرایش توسط M.Scorpion.K : 10-13-2009 در ساعت 11:08 PM |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 80
|
Beta Key ممد این فیلد و چیکار کنم !!!! هر چی میزنم Error میده ...یوزر و پسورد و همه چی ردیفه الا این
یکی واسه من بساز دمت گرم ..مخم این چیزارو نمیکشه :D مرسی، Dota ساده و توپه این زیادی تخیلی شده انگار ..فرض کن این به جا dota بیاد تو گیم نت ولی آخر ارزش امتحانو داره :D
|
|
|
#10 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
کجارو گیر میکنی بگو بت بگم...اگه میخوای بتاکی تو واسم سند کن و یوزر پس بگو با آدرس ایمیلت واست اوکی میکنم .
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| 2, dota, heroes, newers |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|