|
|
#12 (permalink) | ||
|
For the Emperor
تشکرها : 111
|
نقل قول:
نقل قول:
--- چشم عکس هارو دوباره آپ می کنم. (متاسفانه عکس هارو پاک کردم، هر وقت پرشین گیگ درست شد عکس هارو از یه هاست دیگه آپ می کنم)
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از SmiTER عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#13 (permalink) |
|
اعضا
تشکرها : 0
|
آقا دیگه نمیخواد عکسا رو آپ کنی تونستم بازی رو آنلاین راه بندازم . دستت درست
فقط چند تا نکته یا در واقع چند تا سوال:1- من دو تا پی سی توی خونمون دارم . یکی ویندوز 7 روش نصبه اون یکی xp . با ویندوز 7 به هیچ وجه نمیتونستم Host بشم و فقط میتونستم join کنم ولی با xp راحت Host میشه . مشکل از چیه به نظره شما؟! 2- به هر دو کامپیوتر اینترنت adsl با سرعت 384 و دانلود 50 وصل بود ولی حدود 3 4 ثانیه روی هر کدوم لگ داشتم . واسه چی؟! 3- میتونم از طریق شبکه کردن کامپیوتر ها و بدون استفاده از اینترنت بازی رو دو نفره بازی کنم ؟! اگه آره چه جوری؟! به قول خارجی ها thanks in advance:D |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
For the Emperor
تشکرها : 111
|
نقل قول:
2- 3-4 ثانیه lag که جیزی نیست :D 3- معلومه که می شه. (2 تا کامپیوتر رو Lan کن، بعدش بدون هاماچی و اینترنت به راحتی بازی کن)
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از SmiTER عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#15 (permalink) |
|
管理員
|
مشکل کرش و فریز بخاطر یک ایراد در آموزش هست که یکی از دوستان به منم تذکر دادند و چون در همون آموزش gta iv هم از این روش تقریبا استفاده میشد .. باعث کرش و .. میشد که من آموزش رو غیر قابل استفاده اعلام کردم .. اصلاحاتشو در xf بهت میگم اشکان ..
|
![]() |
| برچسب ها |
| 5, coop, evil, hamachi, resident, چگونگی, کردن, آنلاین, با, با hamachi, بازی |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|