|
|
#1 (permalink) |
|
اعضا
تشکرها : 13
|
می*نشینی پای کامپیوتر... حرارت تازه*ای قلبت را فراگرفته، بهترین کار این است که کمی روی صندلی جابه*جا شوی تا بر صفحه*ی مونیتور، بهتر تسلط داشته باشی. یک نفس عمیق می*کشی و چند لحظه* بعد... با دیدن نتیجه*ی بازی از خوشحالی می*ترکی. وقتی می*بینی حریفت را با هوش و ذکاوتی فوق*العاده در تله انداخته*ای؛ قند توی دلت آب می*شود و به خودت می*بالی... چه حس خوشایندی!!! به نام خدا، مطلبی که می*خوانید را اوایل سال گذشته با همکاری دوستانی نوشتم که قصدشان، گسترش هت*تریک در سراسر ایران بود. و حال دوباره آن را با کمی تغییر، در خبرگزاری هت*تریک قرار می*دهم تا تمام کسانی که سایت، وبلاگ، فروم محلی برای تبلیغ دارند، لینک یا خود این مقاله را در سایت، وبلاگ یا امضای انجمن خود قرار دهند تا ایرانی*های بیشتری با این بازی زیبا و مهیج آشنا شوند و در نهایت تیم ملی قدرتمندتری در هت*تریک داشته باشیم. به امید آنکه از هر شهری، نمایندگانی در هت*تریک داشته باشیم. با تشکر؛ LA-soshiant مسئول زبان فارسی سایت هت*تریک ------------------------------------------------------------------- نفس*ها را در سینه حبس کنید، این*جا یک دنیای جدید است ۱۰ سال از راه*اندازی هت*تریک می*گذرد و هنوز هیج رقیبی نتوانسته طرفداران فوتبال را تا این اندازه سیراب کند. سهل و ممتنع... بهترین جمله*ای ا*ست که می*توان درباره*ی هت*تریک گفت... تیم*داری مجازی؛ در یک مساحت کم؛ قد صفحه*ی مونیتور... باور کنید در این دنیا هیچ* چیز به اندازه*ی «باهم بودن» دل*چسب نیست و هت*تریک عین باهم بودن است... دنیای عظیمی با نزدیک به یک میلیون کاربر از سراسر جهان؛ در این بازی می*توانید دوستان جدید زیادی پیدا کنید و از بودن با آنها و رشد کردن در کنارشان لذت ببرید. هت*تریک، بازی اینترنتی رایگانی* است که در آن می*توانید یک تیم مجازی را هدایت کنید و به سوی قله*های افتخار، رهنمون سازید. البته در این راه باید با سایر شرکت*کننده*ها نیز به رقابت بپردازید. در این بازی، هم به*عنوان مالک باشگاه و هم در نقش یک سرمربی ایفای نقش می*کنید. بازیکن خرید و فروش *می*کنید، پول باشگاه را روی تیم جوانان سرمایه*گذاری می*کنید، تیمی از بازیکنان مناسب را آماده می*کنید، نوع تمرینات را مشخص می*کنید، ترکیب تیم را برای بازی بعد تنظیم می*کنید و خیلی کارهای دیگر که انجام دادن آن، بسیار شیرین*تر از به*زبان آوردن آن*هاست. تاریخچه: هت*تریک متعلق به سوئد است و برای اولین بار در سال ۱۹۹۷ میلادی پا به عرصه*ی بازی*های مجازی گذاشت. همان زمان که Worldaway و پس از آن There در قالب «زندگی*های مجازي» وارد اینترنت شدند. اکنون قریب به ۱۰ سال از آن ماجرا می*گذرد و در این مدت، نسخه*ی ابتدایی و اولیه*ی هت*تریک، هرساله با تغییرات جدیدی همراه بوده است؛ گرافیک سایت و الگوریتم*ها، همه به سمت واقعی*تر شدن گام برداشتند و هت*تریک هرچه بیشتر به فوتبال واقعی شبیه شد. در نتیجه، هر روز بر محبوبیت آن بین بازی*های مجازی فوتبال افزوده شد. چرا هت*تریک؟ اگر تابه*حال با FIFA Manager کار کرده باشید، لذت تیم*داری مجازی را حس کرده*اید! اما هت*تریک چیزی فراتر از این بازی*هاست. این*جا، رقبایتان آدم*هایی واقعی و باهوش هستند و نمی*توان به راحتی آنها را شکست داد. در بازی*هایی نظیر فیفا منیجر، بازیکن*ها همواره تکراری بودند و تیم*های رقیب، با یک برنامه*ی کامپیوتری ساده و مصنوعی، نمی*توانستند جذابیت*های فوتبال واقعی را به*نحو مناسبی به نمایش بگذارند و مربیگری به*شدت وابسته به قدرت باشگاه انتخابی بود. هت*تریک به شما احساس بسیار خوشایندی می*دهد که مشابه آن را در هیچ جای دیگری نمی*توانید بیابید... این*جا هوش، علاقه، تجربه و از همه مهم*تر تلاش، حرف اول را می*زند. روش کار با هت*تریک: عضویت در این سایت کاملا رایگان است. با ثبت*نام در آن پس از مدت*زمان کوتاهی یک تیم در اختیارتان قرار می*گیرد و می*توانید کارتان را شروع کنید. هت*تریک یک تیم در دسته*های پایین*تر ایران، به شما واگذار می*کند و باید سعی کنید با مدیریت و مربیگری مناسب، به دسته*های بالاتر صعود کنید. مثلا در ایران شش دسته وجود دارد (دسته یک، ۱ لیگ؛ دسته دو، ۴ لیگ؛ دسته سه، ۱۶ لیگ و...) لیگ*ها هشت تیمی* است و بازی*های فصل همانند فوتبال واقعی اروپا، یکشنبه*ی هر هفته برگزار می*شود. سازندگان این سایت به عوامل بسیار ظریفی که در فوتبال مؤثر است، کاملاً توجه کرده*اند و هرساله با کمک گرفتن از برنامه*نویسان حرفه*ای و تغییر در منطق بازی فوتبال، آن را به واقعیت نزدیک*تر می*کنند. مواردی مثل آب و هوا، هواداران و انتظار آنها از تیم، روحیه*ی تیمی و آمادگی جسمانی، استفاده از کادر متخصص (کمک*مربی، اقتصاد*دان، روان*شناس ورزشی، فیزیوتراپ، پزشک تیم و...) از شاخص*ترین فاکتورهایی* است که در نظر گرفته شده است. بازیکنان تیم در ابتدا همگی اهل کشور مالک باشگاه بوده و در حالت پیش*فرض، در سطح متوسط نسبت به دسته*ای که در آن هستند، قرار دارند. داشتن یک استراتژی مناسب برای توسعه*ی تیم، بسیار حائز اهمیت است و تمرین، کلید این موفقیت است. در هت*تریک می*توانید هر جمعه بازیکنانتان را تمرین داده و قابلیت*های آنها را افزایش دهید و در بازی لیگ که همانند فوتبال واقعی، ۹۰ دقیقه به*طول می*انجامد، به صورت زنده و مستقیم، شاهد هنرنمایی بازیکنانتان باشید. گزارش مسابقه به شما اجازه می*دهد که احساس کنید واقعاً در کنار چمن یک مسابقه*ی فوتبال حضور دارید. نرم*افزارهای رایگانی نظیر hattrickcontrol ،hattrickpoli و hattrickforever نیز وجود دارند که در حالت آفلاین همه*ی اطلاعات تیم را در اختیارتان قرار می*دهند تا برای تحلیل*ها، نیازی به اتصال به شبکه نداشته باشید. مانند فوتبال واقعی، در هت*تریک جام*حذفی و جام*جهانی نیز وجود دارد. با عضویت در این سایت و پرورش بازیکنان ایرانی، می*توانید به قدرتمند شدن تیم ملی ایران در هت*تریک نیز کمک کنید و کار سرمربی تیم ملی را برای انتخاب بازیکنان شایسته*تان راحت*تر کنید. کاربران ایرانی خیلی دیر با هت*تریک آشنا شدند و هم*اکنون تعداد آنها از مرز ۱۵۰۰ نفر گذشته که این رقم در مقایسه با کشوری چون اسپانیا با بیش از ۱۰۰ هزار کاربر، بسیار ناچیز است. آن*هم برای مردم فوتبال*دوست ایران... برخی کاربران دل*سوز و فعال ایرانی هت*تریک، دست به ابتکاری جالب زدند و با اقدامی شجاعانه، کار ترجمه*ی سایت را به زبان پارسی برعهده گرفتند و *اکنون می*توانید با استفاده از زبان فارسی، لذتی دوچندان از کار با هت*تریک و بودن در کنار دوستانتان احساس کنید و این امر می*تواند در افزایش کاربران ایرانی نیز مثمرثمر باشد. آدرس رسمی سایت [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] است و به بیش از چهل زبان دنیا ترجمه شده است. چرا معطلید؟!!! وقت را بیش از این هدر ندهید؛ به هت*تریک بپیوندید تا حس خوب باهم بودن را تجربه کنید
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
اعضا
|
بچه ها من بهت پیشنهاد می کنم که حتماً توی این بازی ثبت نام کنید.
بسیار بازی خوب و سرگرم کننده است و فقط با هفته ای 2-3 ساعت می*تونید تیمتون رو اداره کنید و توی بازیها پیروز باشید. زبان فارسی هم به این بازی اضافه شده و شما از این لحاظ هیچ مشکلی نخواهید داشت. راهنمای سایت هم کاملاً فارسی هست و تمام ابهامات شما رو برطرف می کنه. بازی رو می* تونید بصورت زنده تماشا کنید و تک تک دقایق رو با تیمتون همراه باشید. اگه سوالی هم داشتید و اینجا هستم و راهنماییتون می کنم. من خودم 5 فصله ( 1.5 سال ) دارم بازی می*کنم و الان که پیشرفت کردم خیلی دارم حال می کنم.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
کاربر سایت
تشکرها : 18
|
بهترین بازی Browser-based که تا حالا دیدم همینه.
الان یک سال هست بازی می کنم و اصلا خسته نشدم. اتفاقا همین چند روز پیش Supporter هم شدم.
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از ToXiC عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) | |
|
اعضا
|
نقل قول:
اسم تیمت چیه؟ اسم تیم من Masoud_2271 ـه