|
|
#1 (permalink) |
|
مدیریت سایت
|
به نام خدا
![]() امروز می خوایم روش آنلاین بازی کردن شاهکار 11 یا همون فیفا 11 رو بازی کنیم . سعی کردم آسان ترین روش را انتخاب کنم گام اول : به سایت gameranger بروید و برنامه gameranger رو از لینک زیر دانلود کنید . [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] گام دوم : خب پس از دانلود برنامه که حجمش هم کم است ، برنامه رو اجرا کنید و روی گزینه " ساخت اکانت جدید " کلیک کنید . مراحل عضویت رو طی کنید و پس از وارد کردن ایمیل ، چند لحظه بعد به پوشه اسپم ها در میل باکس خود بروید و لینک فعال سازی را تائید کنید . گام سوم : خب بعد از فعال سازی حساب کاربری سرور و هاست خودتون رو انتخاب کنید که به صورت iran-tehran می بایست انتخاب کنید . بعد از طی این مرحله وارد پنجره ای می شوید که لیست بازی هایی که قابیلت اجرا توسط گیم رنجر رو داره میاد . شما دو انتخاب دارید اینجا : خب ما روش دوم رو توضیح می دیم . در پنجره ای که در وسط صفحه قرار داره ، My games رو انتخاب کنید و از لیست بازی های نصبی روی کامپیوتر ، فیفا 11 رو انتخاب کنید و وارد روم شوید که حال چت رو مانند هست . پس از مرحله و مشخص شدن فرید که می خواین باهاش بازی کنید گزینه START را در پایین سمت راست بزنید تا وارد بازی شوید . گام آخر : در منوی اصلی بازی ، گزینه " آنلاین مد " را انتخاب کنید و در صفحه بعد " مولتی پلیرز " رو انتخاب کنید . در صفحه بعد گزینه " LAN PRO " را انتخاب کنید . خب حالا باید یک هاست برای بازی بسازید که خیلی هم آسونه . روی گزینه " ساخت هاست " که در وسط-پایین قرار داره کیلک کنید . در اینجا فقط کافیه که در قسمت " Rome Name " بنویسید Gameranger و اینتر را بزنید . خب بدین ترتیب می تونید این شاهکار رو به صورت چند نفره و آنلاین بازی کنید . پیشنهاد می کنم حتما این کار رو انجام بدید چون انصافا فیفا 11 از هر لحاظ قشنگه . هر کس هم مایل بود می تونه با من بازی کنه و نیک نیم من (( Pouria )) هست . 1- وارد سرور های موجود شوید و با اشخاص مشخص یا غیر مشخص بازی کنید 2- خودتون سرور بسازید و افراد دلخواه بازی کنید . کلیه حقوق مطلب محفوظ و مربوط به سایت فصل بازی می باشد . کپی بردای از مطالب با ذکر نام منبع بلامانع است
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از .:Pouria:. عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
管理員
|
البته ! گیم رنجر خیلی باگ داره ، پیشنهاد میکنم از داخل بازی به منوی مالتی پلیر برید و از طریق قسمت مالتی پلیر آنلاین خود بازی ، به همدیگه آیپی بدین و بازی کنین ، اینطوری لگ کمتر و بازی لذت بخش تری خواهید داشت :دی
ممنون پوریا ..
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 (permalink) |
|
管理員
|
شماها جدا حالتون بده ها ، SpeedTest به یه سرور خاص پینگ مشخص میکنه ، پینگ برای هر آیپی ، هر شخص ، هر نفر متفاوته .
اصلا باید پینگ رو تعریف کنم ، " پینگ ، فاصله زمانی پکت های ارسالی از سیستم شما ( سیستم مبدا ) به سیستم کسی که به اون پکت ارسال میکنید هست ( سیستم مقصد ) و واحد آن میلی ثانیه ( ms ) هست " شما پینگت به یه ایرانی ، به دلیل کم بودن مسافت ، نبود فیلتر های کنترل محتوا و .. زیر 100 و از ایران به اون طرف تا بی نهایت متغییر هست . وقتی با یه نفر توی گیم رنجر بازی میکنید ، اصلا اهمیتی نداره که با Speed Test به فرانسه یا هر جای دیگه چه پینگی بگیرید . مهم اینه که پینگتون به شخصی که باهاش بازی میکنید چند باشه . در [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] ، آنلاین بازی کردن FIFA 10 به روشی که من میگم برای FIFA 11 استفاده کنید وجود داره . اگه از این راه برید بازی بسیار بهتر ، روان تر و لذت بخش تر خواهد بود !
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| 11, fifa, کردن, آموزش, آنلاین, بازی |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|