بازگشت   انجمن های فصل بازی > PC Gaming > بازی های آنلاين

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 10-15-2010, 07:02 PM   #1 (permalink)

Dont think u R , Know u R

قهرمان 1}

GoldenEagle آواتار ها

تشکرها : 1,189
مطالب وبلاگ:  6
PS3 PC
پیش فرض Need For Speed :World

سلام به همگی.همونطور که از عنوان مشخصه در این تاپیک درباره NFS : World صحبت میکنیم، یه ریسینگ رایگان از مجموعه بازی های Play 4 Free از شرکت EA

خوب برای اجرای بازی باید اول در [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] ثبت نام کنید. اگه از قبل اکانت EA دارید نیازی به این کار نیست و میتونید با همون یوزر و پسورد اکانت EA خودتون وارد سایت بشید. بعد از این کار باید اینستالر بازی رو دانلود کنید برای دانلود اینستالر در سمت راست صفحه اصلی روی Play It Now کلیک کنید. وقتی اینستالر بازی رو دانلود کردید( با حجم حدود 7 mb ) اون رو نصب کنید، وارد یوزرتون بشید و با کلیک روی گزینه آپدیت دانلود اصلی بازی رو شروع کنید که حجمی حدود 800 MB داره. بعد از دانلود اصلی بازی به صورت خودکار یه فایل آپدیت هم برای بازی دانلود میشه و میتونید با گزینه Launch وارد بازی بشید

بعد از وارد شدن به بازی کافیه یه راننده بسازید برای اون یه آواتار و عکس انتخاب کنید و از بین چند تا ماشین نسبتا ضعیف یکی رو برای بازی( با توجه به 35000$ که در اختیار دارید) انتخاب کنید.

بقیه امکانات بازی رو به زودی در همین تاپیک دربارش صحبت میکنیم

And Then Suddenly . . . . Poof
GoldenEagle آنلاین نیست.

7 کاربر برای این پست سودمند از GoldenEagle عزیز تشکر کرده اند:

تبلیغات
قدیمی 01-24-2011, 12:39 PM   #2 (permalink)

Tonight's The Night

قهرمان 1}

XerxeS آواتار ها

تشکرها : 811
مطالب وبلاگ:  5
XBOX360 PC

من دارم بازی رو دانلود می کنم به نظر جالب می آد !
اینجا دیگه کسی نیست که بازی کنه ؟

--- --- ----- ---

XerxeS آنلاین نیست.

قدیمی 01-27-2011, 12:05 AM   #3 (permalink)

Dont think u R , Know u R

قهرمان 1}

GoldenEagle آواتار ها

تشکرها : 1,189
مطالب وبلاگ:  6
PS3 PC

بعد از حدود 1 ماه و نیم بازی رو ران کردم که البته به معنی یه ری اینستال کامل بود کلا خیلی تغییرات انجام شده بود که کاملا طرز فکرم نسبت به بازی عوض شد خیلی سریع تر از چیزی که انتظار داشتم EA تغییراتی رو توی بازی داده بود به نحوی که شما رو مجبور به خریدن Boost کنه.کارت های بازی که یه بخش مهم از بازی بود و میشد داخلش کارت های 600 $ پول رایج بازی یا یه سری ابیلیتی های خاص و با ارزش رو پیدا کرد تقریبا همه از بازی برداشته شده.
بخش تعقیب و گریز با پلیس ها که به نظر من جذاب ترین بخش بازی بود چون هنوز به عقیده من همون جذابیت MW رو داشت حالا فقط یه بخش اعصاب خوردکنه. از لول 5 به بعد پلیس ها تقریبا فرار غیر ممکنه شده ماشین های شاسی بلند پلیس که تقریبا هر 10 ثانیه یه بار مستقیم از طرف مقابل خودشون رو به شما میزنن، Road Block ها میخ گذاری دقیقا پشت سر هم و در نهایت میبینید که ماشینتون به طرف بالا پرتاب شده و روی موج های ماشین پلیس شناور شدین و بعد هم دستگیری و بخش فوق العاده جالبش یه تبلیغ فروش آبیلیتی Cool down البته با Boost ( برای منتظر نمودن و پر شدن نوار گم کردن پلیس ها.آبیلیتی خیلی به درد بخوری که قبلا میشد از بین کارت ها پیدا کرد) که توی اون حال و هوای باختن واقعا میچسبه

در کل فکر میکردم EA بهتر از این بتونه این بازی رو گسترش بده و جذابیتش رو بالا ببره چون واقعا نکات مثبت خیلی زیادی داشت ولی با این وضعی که میبینم بعید نیست که این بازی هم به سرنوشت BFH برسه و Play 4Free بالای سایت فقط یه دلیلی باشه برای خندیدن کاربر ها.

And Then Suddenly . . . . Poof

ویرایش توسط GoldenEagle : 01-27-2011 در ساعت 12:12 AM
GoldenEagle آنلاین نیست.

2 کاربر برای این پست سودمند از GoldenEagle عزیز تشکر کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
speed, world

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش