|
|
#1 (permalink) |
|
管理員
|
در این تاپیک درمورد بازی محبوب bfh بحث خواهیم کرد . بازیی که واقعا خیلی هارو اسیر خودش کرده و هر روز آپدیت میشه و شما هیچ وقت از بازی کردنش خسته نمیشید !
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
管理員
|
بازی جدید Battlefield Heroes یک بازی آنلاین هست که با سر و صدای زیادی هم اومده… البته به*علت این*که هنوز در حالت Beta به*سر می*بره خیلی*ها سراغش نرفتن هنوز و بین گیمر*ها جا نیفتاده درست و حسابی…
این بازی یک حالت کارتونی جالب داره که یک نو*آوری هست در بازی*های این*جوری شاید… بازی سوم*شخص هست و ناشر اون EA Digital Illusions CE هست. در بازی دو گروه اصلی وجود داره (مثل همه*ی سری*های Battlefield)، یک گروه Royalها که با رنگ آبی و زرد مشخص هستند و گروه دیگه Nationalها که با رنگ قرمز و مشکی مشخص هستند: ![]() ![]() شما ابتدا باید یکی از این دو گروه را انتخاب کنید، برای هر گروه هم ۳ Class وجود داره: Soldier , Gunner , Commando که نحوه*ی کارشون و اسلحه*های هرکدوم تفاوت*هایی هم با هم دارن. چهره*ی خودتون را انتخاب می*کنید و Character شما ساخته می*شه. بعد از اون می*تونید با اجرای بازی کاراکترتون را انتخاب کنید و بازی کنید. دانلود این بازی در حال حاضر رایگانه، که شاید دو علت داره اولیش Beta بودن بازی هست و دومیش وجود چیزی به نام Battle funds که شما پولی را می*پردازید و این Battle funds را می*گیرید که می*شه باهاش لباس و این*جوری چیزهای اضافی که کاربران عادی نمی*تونن داشته باشن رو بخرید. شما با انجام یک سری کار*های خاص مثل کشتن دشمنان، گرفتن پرچم*ها و دفاع از منطقه*ی خودتون امتیازهایی می*گیرید که باعث افزایش Level شما در بازی می*شه. با افزایش Level هم می*تونید Abilityهای جدید برای خودتون بسازید. مثل بقیه*ی Battlefieldهایی که تا حالا دیدید هم در بازی ماشین، تانک و هواپیما وجود داره… فکر می*کنم نیازی به توضیحات اضافه دیگه نباشه، من که به شخصه یک هفته*ست دارم از این بازی لذت می*برم و اعتیاد شدید پیدا کردم بهش اگر اینترنت پرسرعت دارید (حداقل ۱۲۸ kbps) و پینگتون هم قابل قبول هست حتما این بازی را با حجم حدودا ۳۷۵ مگابایت دانلود کنید و تجربه کنید، به*نظرم ارزشش را داره! برای دیدن راهنمای ثبت*نام در سایت و دانلود بازی ادامه*ی نوشته را بخونید… قبل از هرچیزی سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی را باید بگم: * Windows Vista Xp * 1 GHz CPU * 512 MB RAM for XP (1 GB RAM for Vista) * 1 GB Hard space * Dirext compatible 64 MB graphic card with pixel Shared 2.0 or better * DirectX compatible sound card * Internet connection: 256kbit DSL/Cable connection و چند عکس از محیط بازی: ![]() ![]() ![]() ![]() خوب، برای اجرای این بازی اول نیاز دارید که در سایتش ثبت نام کنید. برای این کار [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] را کلیک کنید و در بالای صفحه روی Register for free کلیک کنید. بعد از کامل شدن مراحل ثبت*نام با ای*میل و پسوردی که انتخاب کرده*اید، وارد اکانت خود بشید. وقتی وارد حسابتون شدید بالای صفحه روی کلید زردرنگ PLAY NOW! کلیک کنید. در اینجا وارد صفحه*ی دانلود خواهید شد. این بازی با استفاده از پلاگین*ها نصب می*شه… در همون صفحه دقت کنید آموزش چگونگی شروع دانلود داده شده، شما فقط دقت کنید که در بالای صفحه اسم مرورگر شما انتخاب شده باشه (چون دو تا گزینه داره: Internet Explorer و Firefox که نصب بازی یه*کم در این دو فرق داره)… با توجه به آموزش*ها و عکس*هایی که خودش گذاشته دانلود شروع می*شه… حجم بازی چیزی حدود ۳۷۵ مگ هست (البته بعضی*ها می*گن ۸۰۰ مگابایته… نمی*دونم :دی چون نشون نمی*ده که چقدر دانلود کرده) نهایتا بعد از دانلود مرورگر شما ریستارت می*شه. کافی هست دوباره به سایت بازی برید (و اگر لاگین نشدید، خودتون انجام بدید) و این*بار باز در بالای صفحه روی Create a hero کلیک کنید… در این قسمت باید گروه و Class خودتون به*علاوه*ی ظاهرتون را انتخاب کنید. بعد از ساخته شدن Hero شما و با رفتن به صفحه*ی اصلی سایت باز با کلیک بر روی PLAY NOW! وارد بازی می*شید (وقتی روش کلیک می*کنید به صفحه*ی جدیدی می*ره و بعد از چند سانیه منوی اولیه*ی بازی اجرا خواهد شد… و بالاخره شما وارد بازی شده*اید! نویسنده : Parsikade
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 (permalink) |
|
管理員
|
سلام ، مشکلی که همه دارند و جناب EA با تفکارت عمیق خودشون به این فکر نکردند تغییر سیستم عامل هست . معمولا بیشتر کاربران بعد از تغییر سیستم عامل بازی رو دوباره دانلود میکنند که خیلی وقت گیر و هزینه بر هست . یکی از دوستان راهی در انجمن ارائه کرده بودند که " غلط نیست " اما عملی هم " نیست " ! دلیل اون رو براتون توضیح خواهم داد . خب ، برای اینکه شما بتونید بازی رو بدون دانلود کردن دوباره نصب کنید باید فایل های کل پوشه ی Battle Field Heroes رو Backup گرفته باشید و مراحل زیر را دنبال کنید .
ویرایش : بچه ها همین الان موفق شدم این مراحل رو یک مرحله ی خیلی ساده کنم . [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] ، بر روی اون کلیک راست کرده Edit را کلیک کنید و در قسمتی که نوشتم YourInstallationPath آدرس محل بازی رو دقیق وارد کنید و Save کنید . اجرا کنید ، سپس Yes رو کلیک کرده و OK کنید . کپی این مطالب بدون ذکر منبع از لحاظ شرعی دوستان ایراد داره ![]() منبع : [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] و [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] ، نویسنده MaFiA3
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) |
|
Dont think u R , Know u R
|
سروش دمت گرم بازی خیلی قشنگیه.طرفای ساعت 4 صبح دانلودش تموم شد(حدود 400 مگ بود انگار) وقتی تموم شد دیگه نشستم تا ساعت 5 بازی خیلی باحال بود الان وسطای لول چهارم با Royal Army و Gunner
And Then Suddenly . . . . Poof ویرایش توسط GoldenEagle : 10-06-2009 در ساعت 09:13 AM |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 80
|
نامرد علی شاخ گذاشت توجیبم منم زیادی لارژ شدم و از ترافیک روزانم دانلودش کردم ، ولی بازم دستت درست سروش
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Reza|Shadow عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 80
|
من به ....رفتم فک کنم
ویندوز نصب کردم ...البته تو درایو e نصب بودا ولی اینطور که بوش میاد باید دوباره دانلود کنم ( کسی چیزی در این باره میدونه یا نه ؟باید باز شخصیت بسازم
|
|
|
#8 (permalink) |
|
اعضا
تشکرها : 3
|
به نظر من اگر همون اول از سایت خود bf دانلود می کردید بهتر بود ! چون که 380 مگ حجم داشت و این همه هم دردسر نمی خواست بکشید ! من خودم هم همین کار رو کردم و از سایت رسمی دانلود کردم اما بازی خیلی باگ داره ! همینطوره لگ زیادی هم داره که اعصاب رو خورد میکنه !
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| battle, field, heroes, بازی |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|