بازگشت   انجمن های فصل بازی > PC Gaming > بازی های آنلاين

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 10-05-2009, 04:24 PM   #1 (permalink)

管理員

MaFi آواتار ها

تشکرها : 3,212
مطالب وبلاگ:  2
PC
پیش فرض بازی Battle Field Heroes

در این تاپیک درمورد بازی محبوب bfh بحث خواهیم کرد . بازیی که واقعا خیلی هارو اسیر خودش کرده و هر روز آپدیت میشه و شما هیچ وقت از بازی کردنش خسته نمیشید !

یک کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند:

تبلیغات
قدیمی 10-05-2009, 04:25 PM   #2 (permalink)

管理員

MaFi آواتار ها

PC

بازی جدید Battlefield Heroes یک بازی آنلاین هست که با سر و صدای زیادی هم اومده… البته به*علت این*که هنوز در حالت Beta به*سر می*بره خیلی*ها سراغش نرفتن هنوز و بین گیمر*ها جا نیفتاده درست و حسابی…

این بازی یک حالت کارتونی جالب داره که یک نو*آوری هست در بازی*های این*جوری شاید… بازی سوم*شخص هست و ناشر اون EA Digital Illusions CE هست. در بازی دو گروه اصلی وجود داره (مثل همه*ی سری*های Battlefield)، یک گروه Royalها که با رنگ آبی و زرد مشخص هستند و گروه دیگه Nationalها که با رنگ قرمز و مشکی مشخص هستند:

شما ابتدا باید یکی از این دو گروه را انتخاب کنید، برای هر گروه هم ۳ Class وجود داره: Soldier , Gunner , Commando که نحوه*ی کارشون و اسلحه*های هرکدوم تفاوت*هایی هم با هم دارن. چهره*ی خودتون را انتخاب می*کنید و Character شما ساخته می*شه. بعد از اون می*تونید با اجرای بازی کاراکترتون را انتخاب کنید و بازی کنید.

دانلود این بازی در حال حاضر رایگانه، که شاید دو علت داره اولیش Beta بودن بازی هست و دومیش وجود چیزی به نام Battle funds که شما پولی را می*پردازید و این Battle funds را می*گیرید که می*شه باهاش لباس و این*جوری چیزهای اضافی که کاربران عادی نمی*تونن داشته باشن رو بخرید.

شما با انجام یک سری کار*های خاص مثل کشتن دشمنان، گرفتن پرچم*ها و دفاع از منطقه*ی خودتون امتیازهایی می*گیرید که باعث افزایش Level شما در بازی می*شه. با افزایش Level هم می*تونید Abilityهای جدید برای خودتون بسازید.

مثل بقیه*ی Battlefieldهایی که تا حالا دیدید هم در بازی ماشین، تانک و هواپیما وجود داره… فکر می*کنم نیازی به توضیحات اضافه دیگه نباشه، من که به شخصه یک هفته*ست دارم از این بازی لذت می*برم و اعتیاد شدید پیدا کردم بهش با اینکه نسخه*ی Beta هست و فقط ۴ تا Map برای بازی کردن وجود داره… با این حال از بازی خسته نمی*شم! شاید یکی از چند دلیلش وجود Levelهای متفاوت در بازی و علاقه به Level-up شدن و گرفتن چیزهای جدید باشه.

اگر اینترنت پرسرعت دارید (حداقل ۱۲۸ kbps) و پینگتون هم قابل قبول هست حتما این بازی را با حجم حدودا ۳۷۵ مگابایت دانلود کنید و تجربه کنید، به*نظرم ارزشش را داره! برای دیدن راهنمای ثبت*نام در سایت و دانلود بازی ادامه*ی نوشته را بخونید…

قبل از هرچیزی سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی را باید بگم:

* Windows Vista Xp
* 1 GHz CPU
* 512 MB RAM for XP (1 GB RAM for Vista)
* 1 GB Hard space
* Dirext compatible 64 MB graphic card with pixel Shared 2.0 or better
* DirectX compatible sound card
* Internet connection: 256kbit DSL/Cable connection

و چند عکس از محیط بازی:

خوب، برای اجرای این بازی اول نیاز دارید که در سایتش ثبت نام کنید. برای این کار [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] را کلیک کنید و در بالای صفحه روی Register for free کلیک کنید. بعد از کامل شدن مراحل ثبت*نام با ای*میل و پسوردی که انتخاب کرده*اید، وارد اکانت خود بشید. وقتی وارد حسابتون شدید بالای صفحه روی کلید زردرنگ PLAY NOW! کلیک کنید. در اینجا وارد صفحه*ی دانلود خواهید شد. این بازی با استفاده از پلاگین*ها نصب می*شه… در همون صفحه دقت کنید آموزش چگونگی شروع دانلود داده شده، شما فقط دقت کنید که در بالای صفحه اسم مرورگر شما انتخاب شده باشه (چون دو تا گزینه داره: Internet Explorer و Firefox که نصب بازی یه*کم در این دو فرق داره)… با توجه به آموزش*ها و عکس*هایی که خودش گذاشته دانلود شروع می*شه… حجم بازی چیزی حدود ۳۷۵ مگ هست (البته بعضی*ها می*گن ۸۰۰ مگابایته… نمی*دونم :دی چون نشون نمی*ده که چقدر دانلود کرده) نهایتا بعد از دانلود مرورگر شما ریستارت می*شه. کافی هست دوباره به سایت بازی برید (و اگر لاگین نشدید، خودتون انجام بدید) و این*بار باز در بالای صفحه روی Create a hero کلیک کنید… در این قسمت باید گروه و Class خودتون به*علاوه*ی ظاهرتون را انتخاب کنید. بعد از ساخته شدن Hero شما و با رفتن به صفحه*ی اصلی سایت باز با کلیک بر روی PLAY NOW! وارد بازی می*شید (وقتی روش کلیک می*کنید به صفحه*ی جدیدی می*ره و بعد از چند سانیه منوی اولیه*ی بازی اجرا خواهد شد… و بالاخره شما وارد بازی شده*اید!

نویسنده : Parsikade

4 کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 10-05-2009, 07:57 PM   #3 (permalink)

管理員

MaFi آواتار ها

PC
پیش فرض آموزش : نصب دوباره ی بازی

سلام ، مشکلی که همه دارند و جناب EA با تفکارت عمیق خودشون به این فکر نکردند تغییر سیستم عامل هست . معمولا بیشتر کاربران بعد از تغییر سیستم عامل بازی رو دوباره دانلود میکنند که خیلی وقت گیر و هزینه بر هست . یکی از دوستان راهی در انجمن ارائه کرده بودند که " غلط نیست " اما عملی هم " نیست " ! دلیل اون رو براتون توضیح خواهم داد . خب ، برای اینکه شما بتونید بازی رو بدون دانلود کردن دوباره نصب کنید باید فایل های کل پوشه ی Battle Field Heroes رو Backup گرفته باشید و مراحل زیر را دنبال کنید .

• فایل های پوشه ی Battle Field Heroes را در محل دلخواه قرار دهید
    توجه : پوشه باید کاملا سالم ، Extracted و .. باشد !
  • بر روی Start رفته و Run را کلیک کنید [ ویندوز XP ]
    در استارت ، بر روی All Programs کلیک کرده . سپس بر روی Accessories و بعد از اون برنامه ی Run [ Vista و Seven ]
    توجه: کاربران ویندوز Seven میتوانند بجای انجام مراحل 2 و 3 در Start در قسمت Search ، این واژه را جستجو کنند : RegEdit و آنرا اجرا کنند ..
  • در پنجره ی باز شده regedit را تایپ کرده ، بر روی OK کلیک کنید .
  • در برنامه ی باز شده همانند شکل زیر به داخل پوشه های HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ رفته .

• در این قسمت به دنبال پوشه ی Electronic Arts بگردید ، اگر این پوشه یافت نشد کلیک راست کرده و بر روی New و سپس Key کلیک کرده و آن پوشه را Electronic Arts بنامید .
  • درپوشه ی Electronic Arts پوشه ی EA Games را ایجاد کرده و درون آن پوشه ی Battlefield Heroes را .
  • در این قسمت کلیک راست کرده و بر روی New و سپس String Value کلیک کنید ، شما باید دوبار اینکار را انجام دهید و هر بار یکی از String Value ها را Installation Dir و Language بنامید.
  • هم اکنون بر روی عنوان ها کلیک کرده و در قسمت Value مقادیر زیر را به عنوان مقدار این عنوان وارد نمایید ..
    Language : زبان بازی [ عموما English ]
    Installation Dir : محل دقیق نصب بازی ، برای مثال : E:\Program Files\Battle Field Heroes
  • هم اکنون بازی به قول معروف OK شده و اگر در مرورگر خود [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] را باز کنید میتوانید به راحتی بازی را انجام دهید ..

ویرایش :

بچه ها همین الان موفق شدم این مراحل رو یک مرحله ی خیلی ساده کنم . [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] ، بر روی اون کلیک راست کرده Edit را کلیک کنید و در قسمتی که نوشتم YourInstallationPath آدرس محل بازی رو دقیق وارد کنید و Save کنید . اجرا کنید ، سپس Yes رو کلیک کرده و OK کنید .

کپی این مطالب بدون ذکر منبع از لحاظ شرعی دوستان ایراد داره
منبع : [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] و [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] ، نویسنده MaFiA3

2 کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 10-06-2009, 09:09 AM   #4 (permalink)

Dont think u R , Know u R

قهرمان 1}

GoldenEagle آواتار ها

تشکرها : 1,189
مطالب وبلاگ:  6
PS3 PC

سروش دمت گرم بازی خیلی قشنگیه.طرفای ساعت 4 صبح دانلودش تموم شد(حدود 400 مگ بود انگار) وقتی تموم شد دیگه نشستم تا ساعت 5 بازی خیلی باحال بود الان وسطای لول چهارم با Royal Army و Gunner

And Then Suddenly . . . . Poof

ویرایش توسط GoldenEagle : 10-06-2009 در ساعت 09:13 AM
GoldenEagle آنلاین نیست.

قدیمی 10-08-2009, 09:20 PM   #5 (permalink)

عضو حرفه ای

Reza|Shadow آواتار ها

تشکرها : 80
iPhone PC

نامرد علی شاخ گذاشت توجیبم منم زیادی لارژ شدم و از ترافیک روزانم دانلودش کردم ، ولی بازم دستت درست سروش

یک کاربر برای این پست سودمند از Reza|Shadow عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 10-09-2009, 09:41 PM   #6 (permalink)

管理員

MaFi آواتار ها

PC

به زودی یه اینیستالر برای بازی طراحی میکنم ، به قول معروف یه فایل ایزویی از بازی به صورت مستقیم میزارم روی سایت که طراحیش توسط خودم بوده و اینکه دیگه نمیخواد از سایت اصلی دانلود کنید :-j !

قدیمی 10-09-2009, 11:45 PM   #7 (permalink)

عضو حرفه ای

Reza|Shadow آواتار ها

iPhone PC

من به ....رفتم فک کنم ویندوز نصب کردم ...البته تو درایو e نصب بودا ولی اینطور که بوش میاد باید دوباره دانلود کنم ( کسی چیزی در این باره میدونه یا نه ؟باید باز شخصیت بسازم

قدیمی 10-10-2009, 07:17 AM   #8 (permalink)

Ali

اعضا

Ali آواتار ها

تشکرها : 3

به نظر من اگر همون اول از سایت خود bf دانلود می کردید بهتر بود ! چون که 380 مگ حجم داشت و این همه هم دردسر نمی خواست بکشید ! من خودم هم همین کار رو کردم و از سایت رسمی دانلود کردم اما بازی خیلی باگ داره ! همینطوره لگ زیادی هم داره که اعصاب رو خورد میکنه !
So Don't Push Me
Fill Your A33 Up With Lead
So Don't Push Me
I've Got Something For Your A33
Keep Thinking I'm A Pu33y
Ali آنلاین نیست.

قدیمی 10-10-2009, 12:25 PM   #9 (permalink)

عضو حرفه ای

Reza|Shadow آواتار ها

iPhone PC

اینی که دانلود کردم 420 mb ، دیگه مهم نیست باز دانلود کردم و درست شده
مرسی

قدیمی 10-10-2009, 09:55 PM   #10 (permalink)

管理員

MaFi آواتار ها

PC

معمولا همه از سایت خودش دان میکنند ، من آموزشی که گزاشتم برای این بود که اگر کسی بازی رو خواست دوباره نصب کنه چه کنه !

پاسخ

برچسب ها
battle, field, heroes, بازی

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش