|
|
#1 (permalink) |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
![]() به یاری خدا در این تاپیک آموزش استفاده از این نرم افزار و بحث های در رابطه با آن صورت خواهد گرفت. 1- XFire چیست؟ XFire یک برنامه ی پیشرفته برای صنعت Gaming است که قادر است ساعات بازی کردن شما را نشان بدهد.همچنین از این برنامه برای چت کردن نیز استفاده میشود و پر طرفدار است.اما حدود 98% افرادی که از این برنامه استفاده میکنند Gamer هستند و بحث های بجز در رابطه با بازی ها کمتر در بین افراد صورت میگیرد.همچنین از این برنامه برای گرفتن عکس و فیلم از بازی استفاده میشود و شما با استفاده از این برنامه میتوانید هنر های خود را که در بازی یاد گرفتید به نمایش عموم بگذارید.البته چون فیلم و عکس با همان کیفیت درون بازی گرفته میشود،دارای حجم نسبتا زیادی است و برای فیلم های طولانی توصیه نمیشود.همچنین میتوانید در بازی نیز از Web Browser این بازی نیز استفاده کنید.اما قابلیت استفاده از مسنجر های دیگر مانند یاهو و گارنا و... را نخواهید داشت. 2- چگونه در XFire ثبت نام کنیم؟ ساده است.اول برنامه ی XFire را دانلود کنید : [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] بعد برنامه را نصب کرده و وارد لینک زیر بشوید: [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] در قسمت User name نام دلخواه خود را که میخواهید از آن برای ورود استفاده کنید را تایپ کرده و Check Availability را بزنید تا ببیند قبلا این نام در سایت ثبت شده و قابل استفاده است یا خیر.در صورتی که رنگ قرمز را دیدید بدانید کس دیگری تابحال با این نام در سایت ثبت نام کرده است اما در صورتی که رنگ سبز را دیدید،بدانید این نام قبلا ثبت نشده و قابل استفاده است. توصیه میشود از نام های زشت پرهیز کنید زیرا در صورت مشاهده شدن نام شما در صورت بد بودن آن،یوزرتان در XFire حذف خواهد شد. در قسمت Email Address نام ایمیل یاهو یا Gmail خود را بزنید(میتوانید هر نامی میخواهید بزنید و در آخر @yahoo.com یا @Gmail.com را بزنید). در قسمت Re-enter Email Address دوباره ایمیلی را که در قسمت بالا زده اید را تایپ کنید. در قسمت Gender میتوانید نوع جنسیت خود را بزنید،البته زیاد فرقی ندارد.Male به معنای مذکر و Female به معنای مونث میباشد.میتوانید هر یک از این 2 را بزنید. در قسمت Date of Birth باید تاریخ تولد خود را بزنید.بهتر است از سال 1990 به بعد را نزنید زیرا در صورت بازی کردن بازی هایی که روی جلد آن ها تناسب سنی درجه ی آن با سن شما یکی نیست،ممکن است برای شما مشکلی به وجود بیاورد. در قسمت First Name و Last Name میتوانید نام و نام خانوادگی خود را بزنید که ضروری نیست حتما اسم واقعی تان باشد. در قسمت Country باید کشوری که در آن زندگی میکنید را انتخاب کنید.در لیست،اسم " Iran,Islamic Republic of " مشاهده میشود.میتوانید در صورتی که در ایران زندگی میکنید آن را انتخاب کنید. در قسمت Zip Code فقط " 123456 " را بزنید کافی است.(البته اگر در کشوری دیگر هستید میتوانید کد پستی خودتان را بزنید) در قسمت Create Password باید پسوردی که از آن برای ورود به اکانت خود استفاده میکنید بنویسید.پسورد های عددی و یا حروف های پشت سر هم مانند abcdefg توصیه نمیشوند. در قسمت Re-enter Password دوباره پسوردی که در قسمت بالا زده اید را تایپ کنید. در قسمت Enter the security code shown in this box باید عدد و حروف هایی که در قسمت بالا میبینید را در پایین بنویسید(این کار صرفا برای این است که Bot هایی که برای تبلیغات در اینترنت هستند از این قسمت رد نشوند). در آخر تیک قسمت I have read and agree to the [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] and [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] را بزنید و روی Submit کلیک کنید. 3- چگونه به اکانت خود در XFire وارد شوم؟ در قسمت برنامه،زمانی که آن را باز میکنید قسمت Username و Password را میبینید. در قسمت Username نامی که قبلا برای یوزر خود انتخاب کرده اید را زده و در قسمت Password نیز پسوردی که برای خود انتخاب کرده اید را بزنید. 4- چگونه برای بازی هایم از XFire استفاده کنم؟ در بالای نرم افزار،قسمت Tools را به خوبی میبینید،روی آن کلیک کرده و بعد روی Options کلیک کنید.بعد از آن به قسمت Games بروید و بگذارید قسمت Detect Games اتمام یابد.بعد از آن میبینید.تقریبا همه ی بازی هایی که روی کامپیوتر نصب کرده اید را روی صفحه ی Installed Games آورده است.بازی هایی را که Detect (شناسایی) نکرده است را میتوانید خودتان به آن بشناسانید که به در قسمت بعد به شما آموزش داده میشود. بسیار خوب.اولین گام برای شناخت و استفاده از XFire در این پست به شما آموخته شد. در آموزش های بعدی طرز استفاده از XFire از ساده به پیشرفته آموخته خواهد شد. [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کپی برداری از مطلب فوق به هر گونه ممنوع بوده و در صورت مشاهده از شما شکایت شده و پیگرد قانونی خواهد داشت. از دوستان خواهش میکنم اگر ایرادی در کار دیدند به بنده بگند تا ویرایشش کنم.
ویرایش توسط SHePArd : 01-15-2011 در ساعت 12:30 PM |
|
|
|
| 11 کاربر برای این پست سودمند از SHePArd عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Ω
|
![]() گام دوم 1- چگونه افراد را در XFire به عنوان دوست Add کنم؟ به قسمت Options رفته و Add Friend را بزنید.میتوانید با استفاده از ایمیلتان که در قسمت ثبت نام زده اید،افراد را دعوت به Add کردنتان کنید که خیلی طول میکشد و میتوانید از قسمت Search XFire Users را بزنید و Nickname کسی را که دوست دارید بنویسید و کلید سرچ را بزنید و از بین افرادی که نشان میدهد(معمولا اگر Nickname را درست بزنید فقط یک فرد را نشان میدهد) شخص مورد نظر را انتخاب کنید و Add Friend را بزنید،شخص مورد نظر تصمیم میگیرد که شما را Add کند یا خیر که به آن قسمت نیز خواهیم پرداخت. البته میتوانید به جای رفتن به Options و Add Friend از کلید " + " سمت چپ برنامه نیز استفاده کنید تا به قسمت Search XFire Users بروید. 2- اگر کسی خواست من را Add کند،چگونه درخواستش را قبول یا رد کنم؟ زمانی که کسی شما را Add کرد،میتوانید به قسمت پایینی برنامه که چشمک میزند بروید. که یک دایره ی قرمز رنگ است و زمانی که روی آن کلیک کنید آبی میشود.در آن قسمت میبینید نوشته است : Incoming Friend Invite : Example User Example = مثال. روی آن کلیک کنید،میبینید که در قسمت راست صفحه ی مانیتورتان(بالای ساعت) پیامی می آید.اگر روی Accept کلیک کنید در حقیقت جواب Add کردن آن طرف را داده اید و آن طرف Add شده است.اگر روی Decline کلیک کنید در حقیقت طرف را Add نکرده اید.و اگر روی Close کلیک کنید نیز پیام از قسمت پایین محو میشود و میتوانید بعدا راجع به آن فکر کنید.لازم به ذکر است که هر کسی را Add نکنید اما خیلی هم بی اعتماد نباشید. 3- چگونه با یک نفر در Add List ـم مکالمه کنم؟ 2 راه دارد،میتوانید روی نام آن نفر 2 بار کلیک کنید یا در قسمت پایین نرم افزار بقل دکمه ی " + " میبینید که یک قسمت Text مانند وجود دارد،روی آن کلیک کنید.حال میتوانید با دوست خود مکالمه نمایید. لازم به ذکر است XFire Chat از تمام زبان های Register شده پشتیبانی میکند و میتوانید به فارسی نیز مکالمه کنید. 4- چگونه با دوستم به صورت Voice Chat مکالمه کنم؟(Voice Chat = مکالمه ی صوتی) اگر دقت کنید در زمانی که روی صفحه ی مکالمه ی دوست خود کلیک کرده اید،پایین صفحه یک قسمت تلفن سبز رنگ وجود دارد.میتوانید از آن قسمت برای Voice Chat استفاده کنید.روی آن کلیک کرده تا نفر دیگری که مایل به مکالمه ی صوتی با وی هستید روی آن قسمت کلیک کند و میتوانید با هم مکالمه کنید. نکته ی دیگری که ممکن است به این سوال شباهت داشته باشد این است که " آیا میتوانم از Webcam خود برای مکالمه صوتی تصویری استفاده کنم؟ " جواب منفی است.خیر.نمیتوانید. گام دوم نیز به پایان رسید.ما را با پست هایتان دلگرم کنید. متشکرم.
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از SHePArd عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 (permalink) |
|
Ω
|
دوستان لطفا سوالی چیزی در مورد XFire دارید بگید که من توضیحش بدم.خوشحال میشم.
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از SHePArd عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 (permalink) | |
|
Guest
|
نقل قول:
ممنون |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Ω
|
نقل قول:
)ولی اگر بخوای میتونی به عنوان یه بازی دیگه بشناسونیش. کافیه اون اسمی که موقع Detect کردن بازی،XFire دنبالش میگرده (فکر میکنم Iw4sp یا Steam.exe باشه البته برای اکثر بازیا)،روی اسم آیکان بازیت بزاری(Rename ـش کنی) و بعد راحت به عنوان یه بازی دیگه شناساییش میکنه.
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از SHePArd عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 (permalink) | |
|
Guest
|
نقل قول:
![]() چطور میشه با کسانی که از سرورهای خارجی بازی میکنند مثل سرور شمار 15585336 مثلا ترکیه بازی کرد ؟مثل این عکس [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] من بدون هیچ مبدلی که بازی رو بشه از PS2 با PC اجرا کرد یا هیچ برنامه ای بازی رو دیروز خریدم و راحت نصب کردم حجمشم 1.30 GB است از COD 3 گفتم این عکسا رو ببیند بد نیست ! از سیستم خودمه ببخشید اینجا میگذارم اخه شما ما حرفی در مورد بازی میزنیم باور نمیکنید [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] ویرایش توسط sawanti : 01-17-2011 در ساعت 05:01 PM |
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| مرکزی, xfire, تاپیک |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|