|
|
#1 (permalink) |
|
اعضا
تشکرها : 25
|
سلام
توی این تاپیک می خواییم در مورد بازی درجه 1 WoW بحث کنیم توی این تاپیک هر کس که اطلاعاتی در مورد این بازی خواست بگه تا سریع جوابشو بگیره هر چند وقت یک بار آموزش class های مختلف رو هم می ذارم [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
^^^سبک فقط RPG^^^ ویرایش توسط fire_shadow : 09-05-2010 در ساعت 11:30 PM |
|
|
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از fire_shadow عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
اعضا
|
Warrior
به عنوان اولین معرفی می خوام بهتون class ی رو معرفی کنم به نام Warrior (جنگجو) Warrior ها معتقد هستند که دشمن را باید با کمترین تلفات و با هر روش ممکن کشت اون ها از همه ی اعضای بدنشون برای نابود کردن دشمن استفاده می کنند Warrior ها زور بسیار زیادی دارند و می تونند سنگین ترین سلاح ها و لباس ها را بدون هیچ مشکلی با خودشون حمل کنند این class همه نوع لباس رو می تونه بپوشه و برای همین دارای armor بالایی هست همچنین اگه برید تو شهر های اصلی مختلف می تونید بهش استفاده از همه نوع سلاحی رو به غیر از staff و wand یاد بدید Warrior ها با 2 دسته تقسیم می شن 1_Tank : خیلی ها معتقدن که DK ها قوی ترین Tank ها هستند که البته این طرز فکر کاملا اشتباهه Warrior اگه Tank بشه می تونه از shield استفاده بکنه که DK ها از استفاده از اون عاجزن همچنین Warrior با یک لول که همه ی ضربات دشمنای خودشو (فقط نزدیک زنا) رو block می کنه و هیچ کدومش بهش نمی خوره با قرار دادن Warrior تو حالت Defence یک لولی رو می تونی بزنید که هر ضربه ای که به Warrior می خوره 60% کم بشه که واقعا در نوع خودش باگه در کل یک Warrior تانک بسیار ثوی هستش و اگه باهاش درست بازی بشه از همه ی DK ها و Paladin های Tank قوی تر خواهد بود برای Warrior تانک باید stamina و strength و agility بالا ببرید تا health و attack power و dodge هیروتون بالا بره و یک Tank قوی بشه معمولا برای Warrior تانک یا Orc بر می دارن یا Taurean Warrior تانک معمولا دارای PvE بسیار قوی هست ولی توی PvP هیچ کاری از دستش بر نمیاد 2_DPS : این نوع Warrior ها معمولا بهترین نیستن ولی اگه باهاشون حرفه ای بازی بشه از همه ی DPS ها قوی تر می شن بازی کردن با این نوع Warrior ها بسیار سخته در حالی که اکثرا این نوع Warrior رو انتخاب می کنند ولی نمی تونن باهاش درست بازی بکنند این نوع Warrior بهتره که یک weapon که two hand باشه دستشون بگیرن برای این نوع warrior ها بیشتر از هر چیزی باید Strength و در درجه دوم agility برای critical و در درجه سوم stamina برد بالا بهترین warrior برای DPS معمولا Orc ها هستن و Human ها نکته: من چند وقت پیش تو Blizzard دیدم که می شه برای یک هیرو 1000gold مصرف کرد و یک چیزی خرید که باهاش می شه talent ها رو هر وقت که خواستید بدون محدودیت عوض کرد یعنی شما به ازای هر لول 2talent انتخاب می کنید که یکیشون رو استفاده می کنید وقتی می خوایید که از این قابلیت استفاده کنید این اون talent هایی که استفاده می کنید غیر فعال می شه و اون یکی ها فعال می شن با اینکار هم می تونید DPS باشید هم Tank
|
|
| 8 کاربر برای این پست سودمند از fire_shadow عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) |
|
کاربر سایت
تشکرها : 41
|
تو بعضی سرورها این ویژگی هست که بتونیم دوبل تلنت بذاریم...
من تو سرور mmorpg4all بازی می کنم...این بهترین سروریه که من سراغ دارم...البته به بلیزارد که نمی رسه ولی باحاله...اکثرا ایرانین توش.... در ضمن به نظر من warrior خیلی حال نمی ده...چون حتما باید به دشمن نزدیک باشی ولی نژادهای دیگه از دور با spell می شه زد.... اینم سایتش [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
|
|
|
#7 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 377
|
با سلام
ممنون دوست عزیز. مطلب خیلی خوبی بود. من یک Blood Elf - Mage level 80 هستم. ( در سرور Neltharion سایت Molten-WoW . ایرانی های زیادی اونجا هستن. Clan کوروش کبیر رو هم تشکیل دادیم اونجا ) به نظر من کار کردن با Mage خیلی سخته. به علاوه اینکه باید کلی لباس و تجهیزات با ارزش پیدا کنم ، ولی نمی دونم کجا باید دنبالشون بگردم. مثلاً HP من الان 11K هستش ، ولی بعضی ها رو دیدم که 15K یا حتی 22K هم داشتن ( با Mage ) . یک نکته ی دیگه این هستش که کشتن Hunter ها و مخصوصاً Warlock ها خیلی سخته. به نظرم نه فقط برای Mage . کلاً خیلی ناعادلانه قدرت رو تقسیم کردن. Warlock خیلی راحت Mage رو می کشه. ( مگر اینکه من بلد نباشم ) من حتی راهنماهایی رو هم در مورد طرز کار با Mage خوندم. ولی مثل اینکه اون ها برای Level های پایین نوشته شدن ؛ چون حرفی از قدرت های Level های بالاتر در آن ها نیست. در PvP من با Mage مشکل دارم. شما می تونید نکاتی در این مورد به من بگید؟ سؤال بعدی در مورد Raid هستش. در Raid ها میشه پول به دست آورد؟ از کجا میشه فهمید که اون Raid یه Raid پنج نفره ـس یا 25 نفره؟ بعدش هم یکسری اصطلاحاتی در Global Room به کار میبرن که من اصلاً متوجه نمیشم ؛ مثلاً gs یعنی چی؟ اما بزرگ ترین مشکل Battle Ground ها هستن که اصلاً نمی تونم واردشون بشم. حتی شده 1 ساعت و نیم تو صف بودم ولی وارد نشد. مشکل چیه؟ خیلی ممنون از تاپیک. موفق باشید. |
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از HosainM عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 (permalink) |
|
اعضا
تشکرها : 8
|
سلام براتون تاریخچه یکی از کلس های wow(پالادین) را گذاشتم به همراه نهوه PVP
تاريخچه: پالادین ها محافظان نور مقدس هستند. آنها به كمك Aura هاي مقدس شان به دوستان خود قدرت مي بخشند و توانايي شفا دادن ياران خود را دارند. اين گروه از Hero ها زره هاي سنگين مي پوشند و توانايي استفاده از سلاح هاي بزرگ و سپر را دارند! پالادين تركيبي است از يك جنگجوي نزديك زن و يك Caster كه توانايي Heal كردن را دارد! آنها به لطف توانايي هاي دفاعاي خود بسيار جان سخت هستند! آنها به خوبي از عهده ي اهريمن ها و نامردگان بر مي آيند و مهارت هاي زيادي براي نابودي Undead ها دارند! ![]() هيومن ها- دورف ها- بلاد الف ها و درانآي ها مي توانند پالادين بسازند. ![]() نقاط قوت: + سنگين ترين زره بازي را مي توانند بپوشند و از اكثر wepon ها استفاده كنند. + توانايي هيل كردن دارد. + مونت اختصاصي! نقاط ضعف: - عدم توانايي بكار گيري سلاح هاي دور زن. - وابستگي زياد به Mana شيوه ي PvP با پالادين: ![]() دشمن را stun كنيد. پشت دشمن برويد(تا از Dodge جلوگيري شود) و اتك بدهيد! ![]() براي جلوگيري از Stun شدن مي توانيد از شيلد استفاده كنيد! حتي وقتي Stun مي شويد با اين لول از stun در ميايد!!! ![]() مي توانيد با پر كردن health تان نتيجه ي درگيري را عوض كنيد!!!
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از overdose عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 (permalink) | ||
|
اعضا
|
ببخشید من کلا یه مدتی نبودم الآن اومدم جواب می دم :D
نقل قول:
باری خرید اصلشون این سایت ارزون ترینه که البته فقط CD Key هستش ولی فکر کنم بهشون بگید برات بفرستن [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] ولی اگه می خوایی کپیشو بخری برو اینجا [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] نقل قول:
ما کلا 2 جور آیتم داریم برای Mage یکی PvP و یکی هم PvE DPS PvP برای BG ها و Arena خوبه و کلا به درد جنگ بین Alliance و Horde می خوره هر دو تا رو با می تونی با badge بخری (با Frost می تونی یکی مونده به بهترینو بخری) اگه هم می خوایی آیتم های Wrathful رو که بهترین توی PvP هست بخری باید arena point جمع کنی و چند تا آیتمشم مثل cloak و wrist و اینا رو از Vendor های honor itmes بخری دومین راهتم اینه که بری raid ده نفره یا 25 نفره ی VoA که هر وقت WG یا همون Wintergrasp رو داسته باشید بری و اگه از boss ها drop شذ بگیری که البته کلا یه دونه hand و یه دونه Leg هستش برای آیتم های PvE DPS هم باید بری raid هایی مثل RS یاICC یا ToC یا VoA یا دیگه کم کمش Naxx گه البته ترتیب رفتنش اینجوری Naxx ---> VOA ----> ToC ---->ICC ----> ToGC ---->RS که خود ICC بستگی داره که تا Boss چندمش بری که اگه بخوایی بری Lich King رو هم بزنی باید یه دور RS رو هم رفته باشی تا راهت بدن توی raid 1 راه دیگه هم برای جمع کردن آیتم اینه که بری badge جمع کنی از dungeon ها و بری باهاش آیتم های T9 و T10 بخری
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از fire_shadow عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 (permalink) |
|
اعضا
|
Death Knight
Death Knight یا همون شوالیه مرده که بهش معمولا می گن DK تنها Race هست که از لول 55 شروع می کنه فقط هم توی نسخه ی WotLK هستش هر کس فقط می تونه توی هر realm فقط 1 DK داشته باشه DK ها وقتی ساخته می شن quest ها مخصوص فوق العاده زیبایی دارن که من تا حالا quest هایی مثل اونا ندیدم (جاتون خالی حاج Lich King رو هم می بینین کلیم با هم می شینین چایی می خورین )DK ها می تونن همه نوع armor رو بپوشن ولی shield نمی تونن داشته باشن ِDK ها به جای mana شش تا Rune دارن که اکثر spell ها از اونا می خواد و وقتی ازشون استفاده می شه می رن توی cooldown ولی cooldownشون کمه Rune ها 2 تاش blood هست 2تاش frost و 2 تاش هم Unholy DK مثل warrior سه نوع حالت داره که اولیش blood دومیش frost و سومیش هم unholy هست (منظورم talent نیست) توی حالت frost بهتون stamina و armor اضافه می شه که به خاطر armor دادنش توی tank خیلی به درد می خوره(وقتی improvd می کنید بیشتر stamina می ده بهتون) توی حالت blood بهتون attack power اضافه می شه و مقداری از attack هاتون هم heal می شید (وقتی improved می کنید مقدار بیشتری heal می شید) توی حالت unholy هم که زیاد ازش استفاده نمی شه attack speed و Movement speed بهتون اضافه می شه (وقتی improved می کنید همه ی spell های cast دارتون 0.5 ثانیه از cast timeشون کم می شه) talentهاش هم همین سه نوعه ... یعنی frost و blood و unholy blood و frost رو می شه هم به عنوان DPS و هم به عنوان tank ازشون استفاده کرد ولی توی Catalysm دیگه کلا blood می شه برای tank هر 3 تا talent رو می شه به عنوان DPS استفاده کرد به شرطی که برای frost از 2 تا onehand یا به اصطلاح DW استفاده بشه Unholy مخصوص dungeon هاست و رو دستش هیچی نیست و توی PvP هم به درد می خوره blood رو هم می شه برای Dungeon ها استفاده کرد هم برای raid ها ... ولی اصولا برای level up عالیه (البته توی بهترین DPS ها هم توی dungeon هم توی raid از Blood DK زیاد هستش ولی بازی باهاش هنر می خواد) frost DW مخصوص raid ها هست و واقعا boss ها رو قورت می ده بعدا براتون طرز رفتن تلنت ها رو هم می ذارم در کل DK یکی از Race های سخت بازی هست ولی ریسک بالای داره چون اگه باهاش درست بازی نشه یکی از بدترین Race ها هست ولی اگه درست باهاش بازی کنید همیشه خودتون رو توی مقام اول DPS ها و Tank ها می تونید ببینید
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از fire_shadow عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| wow, اختصاصی, تاپیک |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|