|
|
#1 (permalink) |
|
管理員
|
سلام ، ببخشید که کم میام .. در گیر ورژن جدید سایت هستم . اما گفتم یک آموزش خوب براتون بزارم ..
![]() روش کار خیلی ساده هست . شما باید اول کرک بازیتون از نوع Razor باشه ، یادتون باشه اگر کرکی غیر از این باشه این روش جواب نمیده . اگر این کرک رو ندارید از [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] دانلود کنید . بعد از اون باید برنامه ی Steam روی سیستمتون نصب شده باشه و داخلش لاگین کرده باشید . اگر برنامه رو ندارید از [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] بگیرید .. بعد از اون فایل زیر رو دانلود کنید و محتویاتش رو کنار بازی بریزید . [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] رمز : [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] بعد از روی فایل TeknoGods_MW2SP.exe یک Shortcut میسازید مثلا روی دسکتاپ خودتون . بعد ، بر روی اون کلیک راست کرده و در قسمت Target در انتهای آدرس فایل یک --ip=آیپی کسی که میخواهید با آن بازی کنید را وارد میکنید به فرض مثال :
متن پنهان:
![]() بعد ، کسی که میخواد هاست بشه نیازی نیست از این فایل استفاده بکنه ، بکنه هم مشکلی نداره اما آیپیش مهم نیست . بازیو از طریق TeknoGods_MW2SP.exe اجرا میکنه ( حالا چه از طریق این Shortcut یا چه از طریق فایل اصلی ) و میره داخل قیمت Specia Ops نوع و اینا رو انتخاب میکنه و در لابی منتظر میمونه . شخصی هم که میخواد کانکت شه آی پی طرف مقابل رو میگیره و در اینجا وارد میکنه و این Shortcut رو اجرا میکنه و وارد قسمت Special Ops میشه ، در این حالت F12 رو میزنه و به اون شخص کانکت میشه و میتونند باهم دیگه بازی کنند. ![]() تصویری که چند تا از دوستان گرفته بودند ، من دیگه خودم از اینجا عکس نگرفتم .. توجه : باید کسی که سرور میشه فایروالش در حالت Off باشه نکته : کسی که سرور میشه میتونه آی پی خودشو از سایت whatismyip.com دریافت و به فرد مقابل بده .. امیدوارم که لذت برده باشید ..
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
مدیریت سایت
|
ببخشید که تاپیک رو از آرشیو کشدیم بیرون !
یه سوال : اگه کرک ریزور رو دانلود کنم و بریزم مشکلی پیش نمیاد ؟ چون این نسخه ای که من دارم ( سینگلش ) کرک نداره و برای مولتیش هم کلی چیز میر دانلود کردیم ! مشکلی پیش نمیاره ؟
|
![]() |
| برچسب ها |
| 2, fix, lan, modern, ops, special, warfare |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|