|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 355
|
![]() سلام به همه بچه های سایت چه اون قدیمیا که میشناسم و چه جدیدا که نمیشناسم ![]() تا اونجایی که یادمه در مورد بازی HON اینجا توضیحاتی داده بودم و اگه یادتون باشه اون موقع بازی Beta بود و بعد از اینکه از حالت بتا خارج شد بازی P2P ( پولی ) شد و دیگه نمی شد رایگان بازیش کرد . اما از چند روز پیش این بازی دوباره به صورت رایگان در اومده و همه میتونن بازی کنن و از این بازی لذت ببرن...منتهی یه سری فرق ها داره که اگه بخواین میتونین توضیحاتش رو در [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] بازی بخونین . منتهی من به یه سری از محدودیت ها اشاره میکنم : همونطور که گفتم برای بازی دیگه نیاز نیست که اکانت بخرین و میتونین رایگان بازی کنین ... اما شما از بین تقریبا 90 هیرو میتونین فقط 15 هیرو رو انتخاب کنید ...اما با بازی کردن شما LVL Up میشین و بعد از اینکه به LVL 5 رسیدین میتونین هیرو های جدیدی رو باز کنین...اما با استفاده از Coin هم میتونین این هیرو ها رو بدون نیاز به LVL UP آزاد کنین منتهی این COIN ها رو باید بخرین...به نظر من چون بازی DOTA 2 تا چند وقت دیگه توسط شرکت Valve عرضه میشه سازندگان بازی HON این کار رو برای اینکه کاربر هاشون از دست نرن کردن و خب کار خوب و هوشمندانه ای هم بوده برای جذب کاربر بیشتر ( به خصوص واسه ما ایرانی ها ) به هر حال اون دسته از دوستانی که با DOTA آشنایی دارن و یا بازی LOL رو بازی می کنن این بازی شدیدا پیشنهاد میشه .برای ساخت اکانت: [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] برای دانلود بازی: [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
I'm burning my life as my Cigar, and going high as my Smoke, and falling down as my Ash, That's Enjoyable Break Me===> [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] <===Break Me ![]() |
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از M.Scorpion.K عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 355
|
البته نمیدونم میدونی یا نه اما سازنده LOL یکی از 4 نفری هست که Dota رو ساختن و به اسم مستعار Guinsoo مشهور بود ( که به یادش اسمش رو روی یکی از آیتم های دوتا گذاشتن...در حال حاضر 3 نفر از این 4 نفر پروژه دوتا رو ول کردن و فقط یکی از اونا که اسم مستعارش Icefrog بود ساخت ورژن های جدید دوتا رو ادامه داد و بقیه همگی از تیم جدا شدن و به یادشون یک آیتم به نام اونا نامگذاری شد )...سازنده LOL یکی از این 4 نفر بود..... همه این بازی ها میشه گفت تقلیدی از دوتا هستن یا میشه گفت به سبک دوتا ساخته شدن..اما لول به نظر من تم بچه گانه تر و کارتونی تری داره و اون خشونت رو که تو این سبک بازی ها هست و حس هیچان رو که هیرو ها هر کدوم قیافه های خشن و بی رحمانه ای رو دارن با اون تم شادش نمیرسونه...دلیل موفقیتش رو هم من زیاد نمیدونم چون به شخصه بازی نمیکنمش چون به من نمیسازه اما HON خیلی به DOta وفادار بوده و با گرافیک برترش تونسته حس دوتا رو به بازی القا کنه ( چیزی که من تو LOL تو اون چند باری که بازی کردم حس نکردم ) به هر حال هر بازی ای طرفداران خودشو داره و HON هم خیلی بازی پرطرفداری هست ولی همونطور که گفتم چون زمان انتشار Dota 2 هم نزدیکه ( تو gamescom قراره بازی رو نمایی و برای بازی کردن ارائه بشه ) و شاید هم همونطور که سروش گفت به دلیل پرطرفدار شدن LOL دست به این کار زده تا افراد بیشتری رو جذب بازی کنه ( بازی LOL هم تا جایی که اطلاع دارم پولی نیست و خرید آیتم ها و هیروهاش پولیه که HON هم دست به همین کار زده )..در کل بازی های تو سبک DOTA خیلی داره پر طرفدار میشه و این واسه من و همه دوتا بازا خبر خوبیه و افرادی هم که دوتا بازی نکردن با بازی کردن این بازی ها میتونن تا حدی به لذت Dota پی ببرن . . . امیدوارم Dota 2 هم بازی خوبی از آب در بیاد .
I'm burning my life as my Cigar, and going high as my Smoke, and falling down as my Ash, That's Enjoyable Break Me===> [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] <===Break Me ![]() |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
管理員
|
من الان مدتیه که LoL بازی میکنم ، به نظرم این حسی که میگی رو نداره . بازی واقعا نفس گیر ، با خشونت و حرفه ای هست . گیم پلی بازی واقعا حرف نداره ، خیلی خوب کار شده . HoN رو بازی نکردم ، اما LoL الان بازی 2 ــه ایکس فایر هست در صورتی که HoN پایین تر از این حرفاست ، خرید یه سری چیزاش هم پولیه ، بدون پول هم میشه کلا بازی رو خفن انجام داد . تنها چیزیش که محدود هستی واقعا به RP یا همون Riot Point خرید اسکین برای چمپیــِنــت هست که خب دیگه به بازی و حرفه ای بودن ربطی نداره . نکته ی بعد اینکه از اطلاعاتی که دادی ممنونم ، اطلاع داشتم ولی . بعد اینکه اومدن Dota نمیتونه دلیلی بر جمع کردن این بازیا باشه ، چه بسا ضعیف عمل کنه دوتا که از والو بعیده این حرکت
|
![]() |
| برچسب ها |
| free, heroes, newerth, play |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|