|
|
#1 (permalink) |
|
اعضا
تشکرها : 20
|
به نام خدا با عرض سلام به تمام دوستان ، راهنمایی کامل آنلاین بازی کردن و قوانین فیفا 10 . راهنمایی گذاشته شده دارای توضیحات به همراه عکس می باشد . ابتدا باید طبق قوانین به قسمت MY FIFA 10 رفته ، گزینه Game Settings و سپس گزینه Controls را مانند تصویرهای زیر تنظیم کنید : ![]() راهنمایی آنلاین بازی کردن فیفا 10 : ابتدا گزینه GAME MODES را انتخاب کرده و سپس بر روی گزینه Multiplayer کلیک می کنید . ![]() در صفحه ی بعدی شما باید نامی دلخواه را وارد کنید و سپس بر روی گزینه Direct IP کلیک کنید . ![]() صفحه ی بعدی همان صفحه ای است که 2 نفر به صورت آنلاین به هم وصل شده و با هم بازی می کنند ، که کاملا توضیح می دهم : ابتدا 2 نفری که قصد بازی با هم را دارند ، با یکدیگر طی کرده که چه شخصی Host (میزبان) و چه شخصی Connect (میهمان) شود . طریقه Host (میزبان) شدن : زمانی که مشخص می شود شما باید Host (میزبان) شوید بعد از طی کردن مسیری که در بالا گفتم شما در صفحه DIRECT IP بر روی گزینه Host کلیک می کنید و صبر می کنید تا فرد مقابلتان به شما و صل شود ، توجه داشته باشید زمانی که شما برای بار اول بر روی گزینه Host کلیک می کنید ممکن است در همان بار اول به هم وصل نشوید پس دوباره بر روی گزینه Host کلیک کنید . ![]() طریقه Connect (میهمان) شدن : زمانی که مشخص می شود شما باید Connect (میهمان) شوید ، از فرد مقابلتان که می خواهد Host شود IP Address (ای پی آدرسش) را می گیرید و سپس به آن مسیری که در بالا گفتم می روید و بر روی گزینه NEW کلیک می کنید ، صفحه ای باز می شود باید نامی وارد کنید که زیاد مهم نیست هر نامی می توانید وارد کنید پس از انتخاب نام گزینه IP Address می آید که باید همان (ای پی آدرس) فرد مقابلتان که از آن گرفتید را بدون هیچ اشتباهی وارد کنید بعد از وارد کردن می بینید که در سمت راست آن نام و (ای پی آدرس) آمده است با زدن جهت راست به روی آن (ای پی آدرس) مد نظر رفته تا به رنگ آبی در بیاید سپس با زدن جهت چب به روی گزینه ها رفته و گزینه Connect را کلیک کنید و صبر کنید تا فرد مقابلتان به شما وصل شود ، توجه داشته باشید زمانی که شما برای بار اول بر روی گزینه Connect کلیک می کنید ممکن است در همان بار اول به هم وصل نشوید پس دوباره بر روی گزینه Connect کلیک کنید . ![]() ![]() ![]() این از راهنمایی آنلاین بازی کردن فیفا 10 . قوانین : زمان شروع بازی از نقطه وسط زمین و همینطور شروعهای مجدد در نقطه وسط زمین شما باید توپ را به عقب پاس داده و بازی کنید . زدن هر گونه پاس بلند از محوطه خودتون به زمین حریف ممنوع ، جایی که مجازید از نیم دایره وسط زمین محوطه خودتون شروع می شه تا کل زمین حریف پس شما مجازید از نیم دایره وسط زمین محوطه خودتون پاس بلند به زمین حریف بفرستید ، همینطور شما میتونید در محوطه خودتون به جناهین یعنی طرف راست و چپ زمین پاس بلند بندازید . انداختن توپ از اوت دستی در محوطه جریمه (18 قدم) ممنوع . انداختن توپ از کرنر به محوطه دروازبان (6 قدم) ممنوع . زمانی که بازی را نگه میدارید (Stop) می کنید فردی که بازی را نگه داشته و تعویض یا تاکتیک را عوض می کند بعد از آزاد کردن بازی باید توپ را به اوت بفرستد . در بازیهای رسمی از تکلهای خشن خودداری کنید چون از ادمین مسابقه اخطار دریافت می کنید . با تشکر دوستدار شما R_Zidane . |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
管理員
|
این جور قوانین شاید برای بعضی ها خیلی احمقانه به نظر برسه ، اما این قوانین به خاطر یکسری " باگ " فک میکنم بتونیم بهش بگیم در بازی هست که من خودم که از فن های فیفا هستم وقتی با PES بازا فیفا میزدم و از این ترفند ها استفاده میکردم ( اگر با دکمه ی پاس در عمق ، فک میکنم توی این نسخه E باشه . اوت بندازین حتی اگر برین 10 کیلومتر اون طرف تر این توپ آخرش به شما میرسه و این واقعا در بعضی جاها پدر حریف رو در میاره ) صداشون در میومد . مثلا همین هادی خودمون .. ! این قوانین کاملا بجا هستند ، در ضمن متشکرم از آموزش خوبتون . آموزش قبلی هم که توی این سایت قرار داره برای فیفا 2008 نوشته همین آقا رضاــست
. حالا یه سوالی ، این قوانین رو برای چی گفتی ؟ مسابقست اینجا الان ؟
|
|
|
#3 (permalink) | ||
|
اعضا
تشکرها : 20
|
به نام خدا
سلام سروش جان . نقل قول:
نقل قول:
![]() همیشه و در همه حال اگه فیفا رو چه فان بازی کنم چه جدی با قوانینش بازی می کنم ![]() حالا شاید یه کارایی در مورد مسابقه هم کردیم ![]() |
||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
@Mobile -AloneinWest
تشکرها : 261
|
نقل قول: