|
|
#1 (permalink) |
|
管理員
|
![]() Origin چیست ؟ Origin نام شبکه ی تازه تاسیس کمپانی EA میباشد که در آن به فروش و پشتیبانی محصولات خود میکند . دقیقا Origin چه میکند ؟ شما در هر کجای دنیا که باشید ، میتونین با اتصال به یک شبکه ی قدرتمند ، بدون حمل کردن دیسک ٍ بازیهای مورد علاقه و خریداری شده توسط شما . بازی های مورد علاقتون رو فقط با داشتن یک اینترنت نسبتا پر سرعت دانلود کنید . Origin ، بدون اینکه حتی متوجه بشین باگ های بازی رو بوسیله ی آپدیت های ارائه شده توسط کمپانی فیکس میکنه و سیو های بازی شما رو در سرور های خودش ذخیره میکنه . ( برای همین ، دیگر نیاز به صندوقچه های زیرخاک رفته ، برای نگهداری سیو های بازی های RPG خودتون ندارید ) ) ، اگر هر مشکلی برای شما مرتبط با کمپانی EA و محصولاتش بوجود بیاد شما میتونین به راحتی با تیم پشتیبانی آنلاین اونا صحبت کنین و اونا به صورت زنده پاسخ شما رو میدن و مشکل شما رو حل می کنند . به علاوه شما میتونین با دوستان خودتون که از محصولات EA استفاده میکنند تعامل داشته باشین ، چت کنین ، از داخل بازی عکس و فیلم بگیرید ، برای هم فایل بفرستید و .. ایا دقیقا Origin شبیه Steam است ؟ بله ، دقیقا مشابه هستند . با این تفاوت که Origin انحصارا برای بازی های انتشار یافته توسط Electronic Arts طراحی شده است و به بعنوان رقیبی برای Steam فعالیت میکند . محبوبیت Origin در بین گیمر ها چگونه است ؟ اکثر گیمر ها از این سیستم متنفر بوده و بخاطر باگ های بسیار و سنگینی که دارد ، فقط در صورت لزوم از این برنامه استفاده میکنند . متاسفانه بازی هایی مثل Battlefield نیز از اینگونه ملزمات بوده و برای آنلاین بازی کردن این بازی ها ، ملزم به استفاده از این برنامه هستید . این برنامه نسبت به استیم بسیار سبک تر و راحت تر بوده ، ولی اشغال کردن 200 مگ از مموری شما و استفاده از مقدار قابل توجهی از ظرفیت پردازنده ی شما و البته ، باگ هایی که در بازی باعث میشه ، از جمله مواردیه که بازیکنان در سراسر سایت های دنیا از آن شاکی بوده اند ، بطوریکه تیم RAZOR برای رهایی مردم از دست این برنامه ، اسکریپتی برای اتصال سیستم Battlelog به بازی BF3 تهیه کرده و این سیستم را تروجان دست ساز EA نامیده است . تعداد کاربران Origin چقدر است ؟ کارشناسان باتوجه به فروش 10 ملیون نسخه ای بتلفیلد3 . تعداد کاربران این سیستم را بیش از 12 ملیون کاربر پیشبینی میکنند که باتوجه به نو ظهور بودن این سیستم ، یک زمینه ی فوق العاده برای بهره برداری از این سیستم می باشد . بهترین مزیت این سیستم چیست ؟ این سیستم علاوه بر نکات منفی زیادی که داره ، گاها آفر ها یا پیشنهاد های ویژه ای در فروشگاه خودش قرار میده که گاها قابل توجه است . برای مثال ، شما میتونین همانند آفر های استیم . تعدادی از بازی های EA را به صورت یک پکیج با قیمت نصف و کمتر خریداری کنید و یا در حال حاضر ، یک آفر ویژه برای خرید های بالای 30$ وجود دارد که در ازای هر خرید . 10$ به شما برگردانده میشود . Origin را چگونه دانلود کنم ؟ متاسفانه سایت Origin برای ایرانیان بسته میباشد و شما برای دسترسی به این سایت باید از سرویس های دور زننده استفاده کنید . البته میتونین برای دانلود از لینک زیر هم استفاده کنید : چگونه از Origin خرید کنیم ؟ برای خرید از Origin باید کارت های اعتباری بانکی مانند VISA CARD یا Master Card داشته ، و یا از طریق سیستم هایی مانند Paypal و .. پرداخت های خود را انجام دهید . درصورتی که خریدی از Origin داشتین ، میتونین به ID ِ من ( [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] ) پی ام بدین . در این تاپیک ، میتونین مشکلات خودتون رو راجع به این سیستم مطرح کنید و آفرهای جدید اوریجین هم در این تاپیک قرار خواهد گرفت . و البته کسانی که میخواهند آیدیشون به لیست اضافه بشه ، میتونن توی تاپیک آیدیشون رو بگن . آیدی بچه های GameSeason در سیستم Origin
موفق باشید .. |
|
|
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
اعضا
تشکرها : 2
|
سلام
من دقیقا باید چه حساب بانکی داشته باشم تا بتونم از اوریجین خرید کنم؟ یا کلا باید چی کار کنم؟ مثلا من الان میخوام DLC b2k(battlefield) 3 رو خودم بخرم نه اینکه به کسی بگم برام خربد کنه . لطفا کمک کنید همه یه جورایی میپیچونند که مجبور بشه آدم به اونا بگه خرید کنند براشون ... ممنون |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
مسئول فروشگاه فصل بازی
XboxLive Leaderboard: 18th
تشکرها : 293
|
باید یک حساب پی پال یا ویزا کارت داشته باشی که بتونی به دلار ازشون خرید کنی که بنظر خودم فایده نداره بهتره به راه حل زیر مراجعه کنی
--------------------------------- دوست عزیز بزودی فروشگاه سایت راه میفته اونجا سی دی کی ها و ... رو میفروشیم یکم صبر کنی میتونی با قیمت خوبی از سایت بخری..
ویرایش توسط Darkness : 03-31-2012 در ساعت 07:59 PM |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Darkness عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) |
|
مدیر انجمن
|
بس راه نداره با عیر از ORIGIN بازی کنیم؟
"سخنها را بشنوید و با اندیشه روشن در آنها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را مینمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمیگزیند و نادان دروغ را" زرتشت
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
مسئول فروشگاه فصل بازی
|
بله
|
|
|
#7 (permalink) |
|
管理員
|
EXI جان ، شما خودت مستقیم نمیتونی از اورجین خرید کنی ، اولا بخاطر نیاز به داشتن اکانت های VISA و Paypal ، ثانیا شما باید بدون استفاده از VPN ، توسط یک IP کاملا ثبت شده در خارج از کشور ایران وارد صفحه ی پرداخت بشی .
برای خرید ، الان قیمت B2K که بخوای من برات بیارم 33 هزارتومن هست ، اگر خواستی بهم پی ام بده . خود Battlefield 3 هم قیمتش 32 تومن در میاد که اونم اگر کسی خواست میتونه پی ام بده ، به محض پرداخت براش KEY رو ارسال میکنم . فروشگاه سایت هم انشالله در روز های آینده افتتاح میشه .
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 (permalink) |
|
مسئول فروشگاه فصل بازی
|
سروش جان من هم توی اورجین اکانت دارم : Amir_Darkness
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
اعضا
تشکرها : 2
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
مدیر انجمن
|
چطوره که تو سایتش 59 دلاره اما شما 32 میدید؟
"سخنها را بشنوید و با اندیشه روشن در آنها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را مینمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمیگزیند و نادان دروغ را" زرتشت
|
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| origin, مرکزی, ی, تاپیک, شبکه |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|