|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
با سلام به دوستان.لطفا اگه کسی بلده بگه چه جوری میشه این بازی رو انلاین بازی کرد؟
البته میدونم با استفاده از گیم رنجر میشه ولی وقتی join رو میزنم و توی room بازی میره,اتوماتیکی میره توی منوی بازی ولی توی خود بازی---منظورم وسط بازیه---- نمیره! البته اگر با برنامه دیگری هم میشه بگید. یه سوال دیگه هم اینه که پچی چیزی میخواد یا نه؟ ممنون. |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
|
نقل قول:
پست بالایی خودم رو هم دیدم که اموزش انلاین بازی کردن این بازی بود.نوشته بود پچ 1.03 رو دانلود کنید ولی من هر کاری کردم نتونستم از softpedia که ادرسش اونجا بود دانلود کنم.بعدا رفتم توی گوگل سرچ کردم و از یه جای دانلود کردم ولی ارور داد و میگفت پچت رو از جایی که بازی رو دانلود کردی,دانلود کن!!! راستی با 128 میشه بازی کرد؟ |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
管理員
|
سلام ، اون تاپیک همونروز که محمد جان شما درخواست دادی ، من به یکی از بچه ها سپردم که تاپیکشو ایجاد کنه . لینک رو هم داخل اون تاپیک لینک دانلود پچ 1.3 رو اصلاح کردم . دانلود کنید ببینید مشکل حل میشه یا خیر ، اگر نشد براتون شخصا درست میکنم .
بله با 128 هم قابل بازی هست
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| grid, کمک, کردن, انلاین, بازی, در |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|