|
|
#1 (permalink) |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
![]() خب...برای نتورک بازی کردن ـه این بازی ، باید کار های زیر رو انجام بدید
ویرایش توسط MaFi : 12-06-2011 در ساعت 08:58 PM |
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از SHePArd عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
管理員
|
پچ 1.3 رو از
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
دانلود کنید .
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 (permalink) |
|
مدیر انجمن
|
اقا من یه سوال همین الان برام پیش اومد!
اونور ابها (چشم ابیها) می تونند بازی رو دانلود کنند و انلاین بازی کنند؟!مثلا اگر بفهمند کد نداره از سرور پرتش می کنند بیرون؟!یا جریمه میشند؟!
"سخنها را بشنوید و با اندیشه روشن در آنها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را مینمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمیگزیند و نادان دروغ را" زرتشت
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
管理員
|
شبکه های خود Codemasters تا آخر این هفته فک کنم بازه ، اونم بخاطر تولد Grid . و اینکه این روش بازی کردن ، شبکه ی اینترنتی رو به شبکه ی LAN تبدیل میکنه ( شبیه سازی ) و در این صورت ، چک برای کد و اصل و غیر اصل بودن بازی وجود نداره . نمیندازه بیرون ..
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
|
نقل قول:
خلاصه بگم بعد از چت کردن با یه خارجی تو گیم رنجر لینکی رو که خودش از اونجا دانلود کرده بود رو به من داد منم رفت دانلود کردم.لینکش هم مستقیم بود.ولی باز پیغام و ارور قبلی رو داد.اینم همون ارورس: ویرایش توسط mohammad72 : 03-23-2012 در ساعت 07:09 PM |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
|
نقل قول:
خلاصه بگم بعد از چت کردن با یه خارجی تو گیم رنجر لینکی رو که خودش از اونجا دانلود کرده بود رو به من داد منم رفت دانلود کردم.لینکش هم مستقیم بود.ولی باز پیغام و ارور قبلی رو داد.اینم همون ارورس:
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
管理員
|
متوجه شدم مشکلتون چیه ، شما نسخه ای که دارید ستاپ اصلی نیست . یه فایل رجیستری نیاز داره ، الان براتون درست میکنم و آپ میکنم . آیدیتون رو توی گیم رنجر بدین تا بیام اونجا کامل راهنماییتون کنم .
من داخل گیمرنجر Add کردم شمارو . منو Accept کن تا بهت بگم دقیقا باید چیکار کنی.
![]() ویرایش توسط MaFi : 12-08-2011 در ساعت 05:29 PM |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
|
نقل قول:
همینه دیگه؟ البته اگر منظرتون از تنظیمات رجیستری همون run در startmenu و regedit هست میدونم باید کجا برم و در قسمت software و بعدش codmaster و بعد هم grid سپس modify و edit string و در نهایت value data باید یه کارایی کرد و باید یه عددی زد ولی چه عددی نمیدونم!!!چون قبلا برای یکی دو تا بازی دیگه از اینا زدم.و اگر همین جا بنویسین که اونجا چی کار باید بکنم ممنون میشم چون بیشتر از این نمیخوام بهتون زحمت بدم ![]() البته اگر فکر میکنید چیز دیگری هم هست یا اصلا اینا نیست!!!به جز جمعه یا همین امشب هر ساعتی بگید من میام. |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
管理員
|
این فایل رجیستری رو با Notepad باز کن ( کلیک راست کن روش ، بزن EDIT ) و اون قسمت هایی ( 2 قسمته ) که نوشته MAHALENASB رو محل نصب بازی رو باش جایگزین کن .. ، فایل رو سیو کن . بعد اجراش کن . YES و OK رو بزن .
بعدش میتونی نصب پچ رو اجرا کنی موفق باشی ، فایل رجیستری رو هم از پیوست بگیر .
|
|
|
#10 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
من این کار رو کردم یعنی اون دو تا جایی که نوشته InstallLocation و InstallSource رو جلوشون رو تغییر دادم.من قبلا بازی رو تو E ریخته بودم و بعد گفتم شاید درست شه و بازی رو ریختم توی C.
الان محل نصب بازی من اینه: C:\Program Files\Codemasters\GRID\grid اونجا نوشته: "InstallLocation"=".\" هم یه بار ادرس خودم رو با اون کلا عوض کردم,هم یه بار جلوی مساوی رو عوض کردم. برای InstallSource هم نوشته: "InstallSource"="F:\\" که من همون کارها رو کردم.البته تمام دفعات,ادرسی رو که کپی کردم داخل cotation mark بود.(همین " " یارو رو میگم) خلاصه 10/15 دفعه حالت های مختلف رو با هم امتحان کردم ولی بازم نشد.همون پیغام رو داد! راستی گیم رنجرم قاطی کرده.پاکش کردم دوباره ریختم بازم نشد.میاد روی logging in میمونه.البته صبح سالم بودا.به خاطر این نمیتونم بیام اونجا تا راحتتر کمکم کنید. ![]() ولی بازم ممنون. اگر بتونید متنی رو که نوشته با متنی رو که من باید با ادرس بازیم(یه ادرس به صورت پیش فرض)جا به جا کنم بذارین دیگه ترکوندید!!! چون شاید من توی این همه دفعه زدن و جا به جا کردن بازم اشتباه کرده باشم. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| grid, نتورک grid, کردن, آموزش, آنلاین, آنلاین grid, بازی |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|