|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
سلام دوستان
بالاخره تونستم این بازی زیبا رو آنلاین بازی کنم. قبلا از شروع آموزش میخواستم ببینم کسی میاد این بازی رو باهم بازی کنیم؟ ut3 = unreal tornument 3
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
مدیر انجمن
|
خسته نشی یهو! 4تا عکس 5 خط توضیح !
![]() پ.ن: سرچ کردم دیدم با روحیه ی من سازگار نیست!
"سخنها را بشنوید و با اندیشه روشن در آنها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را مینمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمیگزیند و نادان دروغ را" زرتشت
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
عضو حرفه ای
|
نقل قول:
نقل قول:
![]() حب وقتی کسی نمیاد بازی, الکی چرا آموزشش رو بزارم؟
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
کاربر فعال
|
بهتره Quake 3 بازی كنيم حامد جون،هم حالش بيشتره و هم سيستم من می كشه
![]() [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Solid Snake عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 (permalink) |
|
管理員
|
حامد ، خیلیا این بازی های کلاسیک رو انجام میدن . ولی وقتی دیدت از همکاری توی سایت اینه که توی یه سایت با اعضای پایین بپرسی کیا U3 بازی میکنند تا یاد بدم ، یه مقداری حداقل به من یه توهین به حساب میاد که از شما درخواست کردم یکم توی سایت با ما همکاری داشته باش تا بتونیم یه نتیجه ای بگیریم .
مساله ای که هست ، الان آمار بخش آنلاین سایت ، ای بدی نیست . بدی نیست منظورم اینه که خیلی آمار گوگل داره و اینکه آموزش این بازی توی یه تاپیک باشه ، باعث میشه کاربران زیادی به سایت جذب بشن و به قول معروف ، هم بازیامون توی این بازی پیدا بشن . بعلاوه من خودمم پایه ی این بازی هستم ، ولی همونطور که من لینک آموزش این بازیو بهت دادم . ترجمه میکردی میزاشتی + لینک دانلود بازی . منم خیلی خوشحال میشدم و باهم بازی میکردیم
|
![]() |
| برچسب ها |
| online, ut3 |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|