|
|
#1 (permalink) |
|
کاربر سایت
تشکرها : 71
|
سلام . قصد معرفی یک بازی کاملا فارسی رو دارم که به تازگی راه افتاده و طرفدارنش هم هر روز اضافه میشه !
![]() اولین بازی انلاین فارسی به سبک مافیا است . شما در این بازی قتل، دزدی ، سرقت ماشین، خرید و فروش مواد مخدر و میتوانید به عنوان یک فرد غیر اخلاقی بسیاری از کار ها را تجربه کنید شما میوتواند با گانگسر های دیگر معامله کنید و در شرط بندی های خود پول کلانی به دست اورید و ثروت مند شوید رتبه بندی در این بازی بر اساس قدرت است. هر کس در پایین لیست باشد موقعیت خوبی ندارد و مورد حمله قرار میگیرد شما ده ها راه مختلف برای بدست اوردن پول دارید. شما می توانید جنایات ، خرید و فروش مواد مخدر ، سرقت سازمان یافته، مسابقه خیابانی و شرط بندی های مختلف. شما میتوانید پول خود را در بانک قرار داده و از سود آن هم استفاده کنید شما میتوانید با خرید تجهیزات نظامی از از فروشگاه قدرت خود را افزایش دهید ، اما راه دیگری هم برای به دست اوردن قردت و جود دارد آن هم کشتن گانکستر های دیگر است باکشتن اها شما 10% قدرت ان ها را به دست می اورید. [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
کاربر ویژه
|
دمش گرم معلومه از اون اعتیاد اور هاست حیف که امتحان دارم وگرنه ....
خوب من اکانتمو ساختم morgan بازی ساده ولی قشنگیه
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود ویرایش توسط MINERVA : 01-04-2010 در ساعت 10:26 AM |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
نامبر وان
|
نقل قول:
|
|