بازگشت   انجمن های فصل بازی > PC Gaming > بازی های آنلاين

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 01-11-2010, 09:50 AM   #1 (permalink)

管理員

MaFi آواتار ها

تشکرها : 3,212
مطالب وبلاگ:  2
PC
پیش فرض Left 4 Dead 2 - آنلاین

بازی L4D 2 خیلی وفته منتشر شده و ما هم خیلی وفته بازی میکنیم ، دیدم آموزشش داخل سایت خالیه و گفتم بنویسم بزارم . اول از اونکه بازی تماما شبیه left 4 dead 1 هست ، کاراکتر ها بسیار عوض شدن و چرت و پرت - بخصوص شخصیت زن : Rochelle - که خب راهکار و ماهکار و ایناشو میگم که یکم قابل تحمل شوند و اینا . 3 روش برای آنلاین بازی کردن وجود داره

1. بازی با Garena : اگر در ایران حظور دارین این روش احمقانه ترین روش ممکنه هست ، در صورتی که پلیر برای بازی داشته باشید و سرور هم خودتون بخواین بزنید . اما اگر نمیخواهید سرور بشید و فقط به دنبال یه سرور میگردید که بازی کنید ، پینگ و اینا هم براتون مهم نیست . از این روش برید

آموزش این روش تماما شکل بازی Left 4 Dead 1 هست .. با این تفاوت که در گارنا باید بر روی Left 4 Dead 2 کلیک کنید که دیگه هر ابلهی این موضع رو متوجه میشه . ( [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] )
  2. بازی از طریق هاماهچی : این کار لزومی نداره ، یعنی کار بیهوده ای هست ..
  3. انجام بازی به صورت مستقیم و بوسیله Dev Console : این روشی هست که همه استفاده میکنند و خیلی خوب و راحته ، انجام بازی به این روش دو حالت داره ، یک بخواین سرور بشین ، یا اینکه جوین بازی بشید
    • سرور : شما اگر بازی نسخه ی کرک شده دارید اول باید توجه داشته باشید که ورژن همه ی دوستانتون که میخواین باهم بازی کنید یک ورژن باشه . داشتن Skin و .. اینا مشکلی برای بازیکن ها ایجاد نمیکنه و اعمالشون ظروریتی نداره .
      کسی که میخواد سرور بشه به صورت خیلی ساده و بدون کانفیگ های حرفه ( که من اینجا آموزش نمیدم و اگر کسی خواست با کانفیگ خاص ران کنه بهم پی ام بده تا براش انجام بدم ) شما کافیه این دستور رو در کانسول بزنید :
      کد:
      map esmemap
      وقتی map رو بزنید خودش اسم مپ ها رو داخل کنسول میاره اما برای مثال حالا ..
      کد:

map c1m1_hotel
      شما اگر مایل باشید مود ورسوز راه بندازین آخر مپ باید کلمه ی versus اضافه کنید
      کد:

map c1m1_hotel versus
      مد های دیگه رو امتحان نکردم ولی فکر میکنم اونا هم همینطوری جواب بدن .. ، بعد از اینکه این دستور رو بزنید سرور لانچ میشه و بچه ها میتونن از طریق آی پی شما ( میتونید از WhatismyIP.com راحت آیپیتون رو بگیرید ) به روشی که در زیر خواهم گفت به شما کانکت بشن .
      اصلاحیه :
      کد:
      1. Versus map mapname versus 2. Scavenge map mapname scavenge 3. Survival map mapname survival 4. Campaign map mapname campaign 5. Realism map mapname realism
      نکته : ترجیحا Firewall در حالت off باشه ..

• اتصال به سرور : کسانی که میخوان به سرور متصل بشند ، میتوند بازی رو به XFire بشناسونند و از طریق اون به سرور وصل بشند ( اضافه کردن به عنوان Favorite ... ) یا اینکه خیلی راحت وارد بازی بشند و این دستور رو وارد کنند :
      نقل قول:
      connect ip

مثال :
      کد:
      connect 87.107.20.98:27015

قسمتی که قرمز کردم در حالت عادی و ساده اجباری نیست .. اگر روی یک آی پی چند تا سرور با پورت های مختلف باشند باید وارد کنید تا دقیقا وارد سرور مورد نظر بشید .
      شما به راحتی وارد سرور شدید و الان میتونید بازی کنید
نکات اضافه :
خیلی از نسخه های کرک شده برای اینکه نام درست بشه باید از این دستور استفاده کنید
کد:
setinfo name nameeshoma
کد:
setinfo name MaFi
خیلی ها از جمله من روی به دست گرفتن شخصیت تعصب دارند ، از این دستور استفاده کنید ولی توجه داشته باشید که CHEAT در سرور باید on باشه با این دستور :
کد:
sv_cheats 1
// 1 یعنی فعال و 0 یعنی غیر فعال . این دستور رو سرور باید بزنه
کد تغییر شخصیت :

کد:
sb_takecontrol charactername
کد:
sb_takecontrol nick
نام شخصیت ها : nick , coach , ellis , rochelle

آپدیت ها :
در این قسمت لینک جدید ترین آپدیت های بازی قرار میگیره
  1. آپدیت 2.0.0.0 به 2.0.0.6 - [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
  2. آپدیت 2.0.0.6 به 2.0.0.7 - [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
  3. آپدیت 2.0.0.7 به 2.0.0.8 - [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
  4. آپدیت 2.0.0.8 به 2.0.0.9 - [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
  5. آپدیت 2.0.0.9 به 2.0.1.0 - [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
  6. آپدیت 2.0.1.0 به 2.0.1.1 - [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]

کپی این مطلب حتی با ذکر منبع و نام نویسنده بدون اجازه ی شخص MaFiA3 غیر اخلاقی و شرعا حرام می باشد ..

7 کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند:

تبلیغات
قدیمی 01-11-2010, 10:41 AM   #2 (permalink)

عضو حرفه ای

HosainM آواتار ها

تشکرها : 377
PC

ممنون سروش جان. البته در مورد شخصیت ها به نظر من بیشتر سلیقه ای ـه. خود من بیشتر شخصیت های این سری رو می پسندم. ولی موضوع خیلی مهمی نیست .

در مورد Garena معمولاً پلیری نیست ( تو ایران البته ) . برای همینه که اکثراً میرن توی سرور های اونجا.

من توی راهنماهای سایت های خارجی که نگاه می کردم ، یه پچی گذاشته بودن و من هم دانلود کردم! فکر کنم مخصوص گارنا بود! شما در مورد اون اطلاعی نداری؟

نقل قول:
مد های دیگه رو امتحان نکردم ولی فکر میکنم اونا هم همینطوری جواب بدن
بله همینطوری جواب میدن. برای اطلاعات بیشتر هم [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] رو ببینید.

مد Realism هم واقعاً مد جالبیه. فقط یکم آدم رو پاره می کنه .

موفق باشید.
HosainM آنلاین نیست.

یک کاربر برای این پست سودمند از HosainM عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 01-11-2010, 11:18 AM   #3 (permalink)

管理員

MaFi آواتار ها

PC

پچ ها بخاطر فیکس کردن باگی چیزه بوده حتما .. یا اینکه پچ های بازی بوده همینجوری گزاشتن اسم نبردن .. معلوم نیست . الان حسین بچه های کلن ctud همه بازی میکنند بزار بشمرم ببین چند تا میشیم ! نمیای ایکس فایر مگه نه همه اینویت میدن که بیاین و فلان و بیثار . من ، علی ، علیه ، مجید ، دانیال ، لاست ، هادی ، شهاب ، جابر ، خودت ، علی سالی ، کد6 چند تا دیگه بگم ؟ اینا همه میان بازی .. شما یکم تشریف فرما بشین به این ایکس فایر .. آِی دی گارناتو هم اگه میشه بده !

اینم سرور Dedicated ــه ایران : 87.107.20.98:27015 - پشتیبانی : گروه فصل بازی و گروه خاک و خون

3 کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 01-12-2010, 03:01 PM   #4 (permalink)

管理員

MaFi آواتار ها

PC

شناساندن بازی به ایکس فایر
اگر ویندوز XP دارید ، در محل نصب XFire دنبال فایلی با عنوان xfire_games.ini بگردید . توسط Notepad اون رو باز کنید و عبارت [6003] رو جستجو کنید . کد زیر رو با کد های موجود که پیدا کردید جایگزین کنید و ذخیره کنید .
کد:
[6003]
LongName=Left 4 Dead 2
ShortName=l4d2
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Valve\Steam\InstallPath
LauncherExe=left4dead2.exe
DetectExe=left4dead2.exe
LauncherNetworkArgs=+connect %UA_GAME_HOST_NAME%:
_GAME_HOST_PORT%
Launch=
_LAUNCHER_EXE_PATH% -applaunch 550 
_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% 
_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
ServerStatusType=SOURCE
ServerGameName=Left 4 Dead 2
ServerEncodingType=UTF8
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=ENABLE_MOUSE|USE_DINPUT_MOUSE
در ویندوز های 7 و ویستا هم به همین شکل هست ولی با این تفاوت که شما باید داخل پوشه ProgramData داخل درایوی که ویندوز رو نصب کردید به پوشه Xfire رفته و عملیات بالا رو انجام بدید .

توجه داشته باشید که XFire باید یک بار Exit و دوباره اجرا شود ، به قسمت Tools > Option < Games برید و بازی رو بصورت دستی بشناسونید ..

یک کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 01-14-2010, 03:59 PM   #6 (permalink)

管理員

MaFi آواتار ها

PC

تذکر مهم در مورد بازی و سرور های کرک شده ی BuB : با توجه به اینکه سرور در حالت Versus برای ادامه ی بازی نیاز به حضور طرفین دارد . برای اینکه بازی بهم نریزد و هر بار که شخصی وارد سرور شده سرور بسته نشود ( Shut Down ) در Config ــه سرور کدی قرار داده شده که اگر 1 نفر در سرور باشد . یوزر های Bot به صورت اتوماتیک تشکیل شوند . اما در صورتی که این یک نفر ، به دو نفر تبدیل شود ( که به صورت اتوماتیک فرد دوم به تیم Infector فرستاده میشه ) و نفر دوم تغییر تیم دهد . یکی از طرف ها خالی شده و سرور بازی را تمام شده حساب میکند و سرور بسته می شود . حال اگر در سرور های ما شخصی به این نکته توجه نکند و باعث بر هم زدن بازی دیگر افراد شود . در صورتی که از او شکایت شود . ایشان برای همیشه از سرور های ما بن خواهد شد .

قدیمی 01-24-2010, 11:06 AM   #8 (permalink)

اعضا

تشکرها : 8
PC

برای بازی کردن مپ های جدید یه addon supprt نیاز دارین تا مپ ها درست کار کنن
لینک مستقیم.. >> [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
مپ های جدید [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
Lightness آنلاین نیست.

4 کاربر برای این پست سودمند از Lightness عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 01-24-2010, 08:14 PM   #9 (permalink)

管理員

MaFi آواتار ها

PC

[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]

یک کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 01-25-2010, 06:03 PM   #10 (permalink)

عضو حرفه ای

HosainM آواتار ها

تشکرها : 377
PC

Map های Add on به نوعی کپی مپ های خود بازی هستش. من یه بار یه مپ L4D1 رو دان کردم ، پر از باگ بود و یه کپی از مپ اصلی خود بازی محسوب می شد. فکر نمی کنم برای L4D2 هم چیز قابل توجهی عرضه شده باشه. اگه مپ خوبی دیدید ، لطفاً معرفی کنید.
HosainM آنلاین نیست.

یک کاربر برای این پست سودمند از HosainM عزیز تشکر کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
2, 4, dead, left, آنلاین

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش