|
|
#1 (permalink) | |
|
管理員
|
![]() بازی L4D 2 خیلی وفته منتشر شده و ما هم خیلی وفته بازی میکنیم ، دیدم آموزشش داخل سایت خالیه و گفتم بنویسم بزارم . اول از اونکه بازی تماما شبیه left 4 dead 1 هست ، کاراکتر ها بسیار عوض شدن و چرت و پرت - بخصوص شخصیت زن : Rochelle - که خب راهکار و ماهکار و ایناشو میگم که یکم قابل تحمل شوند و اینا . 3 روش برای آنلاین بازی کردن وجود داره
خیلی از نسخه های کرک شده برای اینکه نام درست بشه باید از این دستور استفاده کنید کد:
setinfo name nameeshoma کد:
setinfo name MaFi خیلی ها از جمله من روی به دست گرفتن شخصیت تعصب دارند ، از این دستور استفاده کنید ولی توجه داشته باشید که CHEAT در سرور باید on باشه با این دستور : کد:
sv_cheats 1 // 1 یعنی فعال و 0 یعنی غیر فعال . این دستور رو سرور باید بزنه کد تغییر شخصیت : کد:
sb_takecontrol charactername کد:
sb_takecontrol nick آپدیت ها : در این قسمت لینک جدید ترین آپدیت های بازی قرار میگیره
کپی این مطلب حتی با ذکر منبع و نام نویسنده بدون اجازه ی شخص MaFiA3 غیر اخلاقی و شرعا حرام می باشد ..
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 377
|
ممنون سروش جان. البته در مورد شخصیت ها به نظر من بیشتر سلیقه ای ـه. خود من بیشتر شخصیت های این سری رو می پسندم. ولی موضوع خیلی مهمی نیست
.در مورد Garena معمولاً پلیری نیست ( تو ایران البته ) . برای همینه که اکثراً میرن توی سرور های اونجا. من توی راهنماهای سایت های خارجی که نگاه می کردم ، یه پچی گذاشته بودن و من هم دانلود کردم! فکر کنم مخصوص گارنا بود! شما در مورد اون اطلاعی نداری؟ نقل قول:
مد Realism هم واقعاً مد جالبیه. فقط یکم آدم رو پاره می کنه .موفق باشید. |
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از HosainM عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 (permalink) |
|
管理員
|
پچ ها بخاطر فیکس کردن باگی چیزه بوده حتما .. یا اینکه پچ های بازی بوده همینجوری گزاشتن اسم نبردن .. معلوم نیست . الان حسین بچه های کلن ctud همه بازی میکنند بزار بشمرم ببین چند تا میشیم ! نمیای ایکس فایر مگه نه همه اینویت میدن که بیاین و فلان و بیثار . من ، علی ، علیه ، مجید ، دانیال ، لاست ، هادی ، شهاب ، جابر ، خودت ، علی سالی ، کد6 چند تا دیگه بگم ؟ اینا همه میان بازی .. شما یکم تشریف فرما بشین به این ایکس فایر .. آِی دی گارناتو هم اگه میشه بده !
اینم سرور Dedicated ــه ایران : 87.107.20.98:27015 - پشتیبانی : گروه فصل بازی و گروه خاک و خون
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) |
|
管理員
|
شناساندن بازی به ایکس فایر
اگر ویندوز XP دارید ، در محل نصب XFire دنبال فایلی با عنوان xfire_games.ini بگردید . توسط Notepad اون رو باز کنید و عبارت [6003] رو جستجو کنید . کد زیر رو با کد های موجود که پیدا کردید جایگزین کنید و ذخیره کنید . کد:
[6003] LongName=Left 4 Dead 2 ShortName=l4d2 LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Valve\Steam\InstallPath LauncherExe=left4dead2.exe DetectExe=left4dead2.exe LauncherNetworkArgs=+connect %UA_GAME_HOST_NAME%: _GAME_HOST_PORT% Launch= _LAUNCHER_EXE_PATH% -applaunch 550 _LAUNCHER_EXTRA_ARGS% _LAUNCHER_NETWORK_ARGS% ServerStatusType=SOURCE ServerGameName=Left 4 Dead 2 ServerEncodingType=UTF8 InGameRenderer=D3D9 InGameFlags=ENABLE_MOUSE|USE_DINPUT_MOUSE توجه داشته باشید که XFire باید یک بار Exit و دوباره اجرا شود ، به قسمت Tools > Option < Games برید و بازی رو بصورت دستی بشناسونید ..
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 (permalink) |
|
管理員
|
تذکر مهم در مورد بازی و سرور های کرک شده ی BuB : با توجه به اینکه سرور در حالت Versus برای ادامه ی بازی نیاز به حضور طرفین دارد . برای اینکه بازی بهم نریزد و هر بار که شخصی وارد سرور شده سرور بسته نشود ( Shut Down ) در Config ــه سرور کدی قرار داده شده که اگر 1 نفر در سرور باشد . یوزر های Bot به صورت اتوماتیک تشکیل شوند . اما در صورتی که این یک نفر ، به دو نفر تبدیل شود ( که به صورت اتوماتیک فرد دوم به تیم Infector فرستاده میشه ) و نفر دوم تغییر تیم دهد . یکی از طرف ها خالی شده و سرور بازی را تمام شده حساب میکند و سرور بسته می شود . حال اگر در سرور های ما شخصی به این نکته توجه نکند و باعث بر هم زدن بازی دیگر افراد شود . در صورتی که از او شکایت شود . ایشان برای همیشه از سرور های ما بن خواهد شد .
|
|
|
#7 (permalink) |
|
管理員
|
بچه هایی که 2.0.0.8 آپگرید کردن ، بازی هر از گاهی قاطی میکنه . این فایل رو دانلود کنید و در left 4 dead 2\left4dead2\bin بریزند .. ( ری پلیث خور )
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
|
|
|
#8 (permalink) |
|
اعضا
تشکرها : 8
|
برای بازی کردن مپ های جدید یه addon supprt نیاز دارین تا مپ ها درست کار کنن
لینک مستقیم.. >> [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] مپ های جدید [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] |
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از Lightness عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 377
|
Map های Add on به نوعی کپی مپ های خود بازی هستش. من یه بار یه مپ L4D1 رو دان کردم ، پر از باگ بود و یه کپی از مپ اصلی خود بازی محسوب می شد. فکر نمی کنم برای L4D2 هم چیز قابل توجهی عرضه شده باشه. اگه مپ خوبی دیدید ، لطفاً معرفی کنید.
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از HosainM عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| 2, 4, dead, left, آنلاین |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|