بازگشت   انجمن های فصل بازی > PC Gaming > بازی های آنلاين

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 02-22-2010, 02:20 PM   #1 (permalink)

عضو حرفه ای

M.Scorpion.K آواتار ها

تشکرها : 355
PC
پیش فرض Grepolis یک بازی تحت وب جدید و زیبا

سلام به همه دوستان

این تایپک رو زدم تا شما رو با یه بازی تحت وب دیگه آشنا کنم...دلیل اینکه این بازی رو معرفی میکنم اینه که به نظر خودم این بازی خیلی حساب شده تر و از طرفی متفاوت تر و جذاب تر از سایر بازی های تحت وب میتونه باشه ( البته هر کس سلیقه ای داره ) اما تو این بازی که از نظر برهه زمانی مثل ایکاریام میمونه یعنی شما با شمشیر زن و اسب سوار و کشتی و امثال اینها طرف هستین و یه حالت باستانی داره که شاید خیلی از شما دوست داشته باشین...اما تفاوتش در اینه که این بازی به همین دوران بسنده نمیکنه و ایده جذاب و جالب بازی Age of Mythology رو تو خودش جا میده...یعنی حضور خدایان!...تو این بازی 4 نوع خدای متفاوت وجود داره که شما بعد از ساختن معبد ( Temple ) میتونید یکی از این خدایان رو انتخاب کنید...که هر خدا یونیت ها و قدرت های متفاوتی در اختیار شما میزاره و همچنین همه خدایان دارای 4 نوع قدرت متفاوت هستن که بسته به نوع خدایی که انتخاب میکنید متفاوت میتونه باشه...اما برای استفاده از این قدرت ها شما نیاز به Divine Power دارید که میشه گفت به عبارتی همون معادل عبادت برای خدایان هست که شما با Up کردن معبد تون میزان عبادت در هر ساعت رو افزایش میدید ( درست مثل استخراج مواد معدنی تو بازی )....بازی هم بسیار دقیق و حساب شده کار شده به طوری که بر خلاف اکثر بازی ها در همون ابتدای کار اکادمی و بازار در اختیار شما نیست و شما ابتدا باید روی افزایش منابع کار کنید تا بعد به ساخت ساختمان های دیگه برسید...از نکات جالب دیگه این بازی هم اینه که تو هر جزیره چند دهکده وجود داره که توسط هوش مصنوعی خود بازی اداره میشه و به Farming Village نام داره که شما میتونید از این دهکده ها برای افزایش منابع استفاده کنید به این صورت که با نیروهاتون به دهکده ها حمله کنید و منابع جمع کنید به این صورت هر کس تو بازی بیشتر فعال باشه در نتیجه سریعتر پیشرفت میکنه....خب به نظرم توضیح کافی باشه.

لینک سایت بازی: [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]

توجه داشته باشید که تو World Gamma که جدید تره بیاین ...منم همونجا هستم .

Break Me===> [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] <===Break Me

M.Scorpion.K آنلاین نیست.

7 کاربر برای این پست سودمند از M.Scorpion.K عزیز تشکر کرده اند:

تبلیغات
قدیمی 02-22-2010, 05:19 PM   #2 (permalink)

عضو حرفه ای

HosainM آواتار ها

تشکرها : 377
PC

ممنون دوست عزیز به خاطر مطلبت.

اما آیا واقعاً ارزشش رو داره آدم وقتش رو برای این بازی ها صرف کنه؟ مثلاً شما بازی هایی مثل Travian ، Tribal Wars ، Khan Warsو نظایر این ها رو در نظر بگیرید. من توی هر سه ی این ها بازی کردم. ولی خوب واقعاً الان پشیمونم که وقتم رو به معنای واقعی کلمه " حرام " این بازی ها کرده ام! شما کلی بازی می کنید ، ماه ها وقت می ذارید ، بعد در عرض 10 یا 20 دقیقه ، همه ی زحمات تون نابود میشه. نه به جایی رسیدید، کلی وقت هم صرف کردید ، شب هم با خیال راحت نخوابیدید ( که نکنه بهم حمله کنه!! ) آخرش هم در یک بازه ی زمانی کوتاه ، نابود شدید.
این بازی ها بسیار سرگرم کننده هستند ، ولی متاسفانه خیلی وقت گیر هستند و باز هم متاسفانه ، شما نباید برای قوی شدن در این بازی ها خیلی روی "مهارت" خودتون حساب باز کنید. توی بازی هایی نظیر بازی اینترنتی [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] ، شما خیلی باید حساب شده ، با فکر و منطق حرکت کنید ، تجارت کنید و قدرت خودتون رو افزایش بدید ( شب هم با خیال راحت بخوابید!! ) . اما در این بازی های Strategic Real - Time مثل Travian ، همه چیز به " شانس " بستگی داره. اگه شانس نداشته باشید ، باید برای ادامه ی بقا در دنیای واقعی بازی ، به التماس و کمکم کن و به من رحم کن و اینا بیفتید!! شخص میره 10 تا اکانت می سازه ، 10 تا دوست هم داره، روزی صد برابر شما منابع در میاره ، بهتون حمله می کنه و همه ی منابعتون رو بالا می کشه ، آخرش هم دهکدتون رو تصرف می کنه ( همه ی زحمات شما ) . یا اینکه یه Script می سازه ، ادمین ها رو سر کار می ذاره و شب تا صبح کامپیوتر به جای اون بازی می کنه. اون وقت شما باید مثلاً تا نصف شب بیدار بمونید تا اگه فلان رقیب شما خواست به شما حمله کنه ، جا خالی بدید!

منظورم از شانس اینه که شما اگه اول بازی در محیطی از دنیای بازی قرار بگیرید که اطراف شما اشخاص با تجربه ای قرار نداشته باشند یا اشخاصی وجود داشته باشند که فعالیت زیادی نمی کنند ، در عرض یک مدت کوتاه پیشرفت سریعی می کنید. در غیر این صورت به هیچ وجه نمی تونید در این بازی به جایی برسید.

روی هم رفته سؤال من از شما این بود که آیا این بازی هم مثل Travian و نظایر این بازی ها ، وقت زیادی می خواد و ارزش بازی کردن رو داره یا نه.

ممنون
HosainM آنلاین نیست.

5 کاربر برای این پست سودمند از HosainM عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 02-22-2010, 05:42 PM   #3 (permalink)

管理員

MaFi آواتار ها

تشکرها : 3,212
مطالب وبلاگ:  2
PC

درگیر "حصرت"ــت ــَـم ! بعد اینکه حسین راس میگه ، این بازی ها کلا شانس خیلی مهمه ، بعد اینکه با وجود اینکه ملت مالتی اکانت هستند اصلا و اصلا لذتی نداره . اگر یه برنامه ی تحت ویندوز براش میزاشتند که نشه از ترفند های خیلی ساده مثل فیلتر شکن و اینا برای مالتی اکانت بودن استفاده کرد خیلی بهتر میشد ..

یک کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 02-22-2010, 05:58 PM   #4 (permalink)

کاربر سایت

BIKHIAL آواتار ها

تشکرها : 41
PC

مثل که قراره تو بازی خان وارز به نفر اول 20000 یورو بدن !!!!!!!!!!!!

واسه اینه که این جور بازی ها هیجان داره حسین جان.

قدیمی 02-22-2010, 06:01 PM   #5 (permalink)

管理員

MaFi آواتار ها

تشکرها : 3,212
مطالب وبلاگ:  2
PC

این جور صحبت ها نیاز به منبع داره ، اگر واقعا یه همچین حرفی بود . الان همه سند تو آل میکردند و یا توی خود سایتش یه تیکه میزد که جایزه ی قلان مقداری ..

قدیمی 02-22-2010, 06:37 PM   #6 (permalink)

عضو حرفه ای

M.Scorpion.K آواتار ها

تشکرها : 355
PC

اگه بخوایم به این دید نگاه کنیم هیچ بازی ای رو نمیشه انجام داد چون تمام بازی ها میشه وقت تلف کردن! ...البته قبول دارم تو بازی های تحت وب شدتش بیشتره ...ولی در تمامی موارد این بستگی به فردی داره که بازی رو انجام میده...یه نفر واسه Fun و لذت بردن از بازی اونو انجام میده ولی یه نفر تمام وقتشو میزاره پای بازی و یه جوری باهاش زندگی میکنه....حالا تو اینجور بازی ها و کلا بازی های آنلاین اینجور افراد موفق ترن چون وقت بیشتر پاش میزارن...ولی خب در کل هدف لذت بردن و نیازی نیست که تمام وقت مون رو روش بزاریم. ( هدف صرفا معرفی و انجام بازیه حالا یکی دوست داره تا اخر بازی بره و نفر اول بشه و یکی هم میخواد که در حد متوسط و عادی روزانه بازی کنه...در کل بستگی به همون فرد داره ) .

Break Me===> [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] <===Break Me

M.Scorpion.K آنلاین نیست.

قدیمی 02-22-2010, 08:00 PM   #7 (permalink)

عضو فوق حرفه ای

John_Black آواتار ها

تشکرها : 649
PS3 PC

من که تفنگ بزارند رو سرم عمرا دیگه طرف این بازی ها نمیرم!
قبلا به اعتیاد کشیده شدم بدبخت شدم!!! یکیش همین بایت فایت که به شدت الکی بود و اگر سنگ جهنمی داشتی یکهو یک جهش خیلی بزرگ میکردی!
من تا وقتی که نیازی نبود به این چیزا بهم حال داد ولی وقتی یکهو همه سایت ها تبلیغ فروش سنگ جهنمی و ... رو کردند کلا بازی داغون شد! چند ماه زحمت میکشیدی برای بازی بعد از یک تازه وارد میباختی!!!
مثلا خود من با 2-3 ماه بازی کردن از همین عماد که تو یک هفته با سنگ جهنمی وارد میدان شد شکست خوردم :-" یا یکی از حریفان که از اول بازی باهم مشکل داشتیم و حتی چندین بار حالش رو گرفتیم بعد از گرفتن سنگ جهنمی داغونمون کرد

اینا هم همچین میشند!

بهترین تجربه ی این بازی ها هم IKARIAM بود که با محمد و بقیه بچه ها بازی میکردیم خیلی هم قوی شده بودیم که خورد تو امتحانات و همه بازی رو ول کردند
John_Black آنلاین نیست.

قدیمی 02-22-2010, 11:27 PM   #8 (permalink)

Dont think u R , Know u R

قهرمان 1}

GoldenEagle آواتار ها

تشکرها : 1,189
مطالب وبلاگ:  6
PS3 PC

شروع میکنیم! عاشق اون زئوس صفحه اولشم
حسین جان شما کلا به بد شانسی خوردی اگه نه من اکثرا توی این بازی ها یه جایی تک و تنها برا خودمم، تروایان رو من از بهمن پارسال تونستم بازی کنم تا خرداد امسال که امتحانای پایان ترم بود دیگه بهش نمیرسیدم حذف کردم،هیچ وقت هم تا نصف شب براش بیدار نموندم چون کلا مارش ها برای رسیدن به محوطه من بالای 6 ساعت طول میکشید کلا هر کی بود بیخیال میشد .ایکاریام هم بازی خیلی قشنگ بود با رضا میشستیم بازی میکردیم خوش میگذشت.کلا باید قسمت مفرح قضیه رو ببینی
به نظر من برا سرگرمی خوبه،همین چند روز پیش سرور 1 خان وارز داشت تموم میشد وضعیت خیلی جالبی بود کلی کیف کردیم

And Then Suddenly . . . . Poof

ویرایش توسط GoldenEagle : 02-22-2010 در ساعت 11:54 PM
GoldenEagle آنلاین نیست.

قدیمی 02-23-2010, 03:32 PM   #9 (permalink)

کاربر سایت

jok3R آواتار ها

تشکرها : 89
XBOX360 Elite PSP PC

ما هم ثبتیدیم !
Name : J.o.k.3.R
جنوب شرقی !
بازیش از نظر گرافیکی که خیلی سرتره از بقیه بازی ها ! :D

قدیمی 02-23-2010, 05:37 PM   #10 (permalink)

عضو حرفه ای

HosainM آواتار ها

تشکرها : 377
PC

نقل قول:
اگه بخوایم به این دید نگاه کنیم هیچ بازی ای رو نمیشه انجام داد چون تمام بازی ها میشه وقت تلف کردن!
نه دوست عزیز متوجه منظورم نشدی.
توی یه بازی مثل COD 4 آنلاین ، شما بدون داشتن تجربه و مهارت نمی تونی بازی کنی. این مثال رو می زنم که متوجه منظورم بشی ، چون در حد قیاس نیستن.
اما بازی تراوین یا همین KhanWars ، کاملاً به شانس شما مربوط میشه و پیچیدگی خاصی نداره که مثلاً کسی نتونه بازی رو مدیریت کنه. شما اگه کنار بازیکنان با تجربه ( تو تراوین معمولاً پیش توتن های با تجربه ــ حتی بی تجربه!! ــ نمیشه رشد کرد و تهدیدی در منطقه شد. ) اکانت شما ساخته بشه ، باید حذف اکانت کنید و دوباره ثبت نام کنید. این چیزیه که بازیکنان با تجربه ی این بازی میگن و حرف من نیست. اکثر آموزش های تراوین روی این مطلب تأکید دارن : اگه اطراف شما بازیکن با تجربه ای هست ، حذف اکانت کنید و یک اکانت جدید بسازید. خوب این یعنی ضعیفی و بی اساسی بازی. بنده خودم به خاطر پیشنهاد دوستانم عضو تراوین شدم و کلی هم به قول شما Fun بود ، ولی الان به این نتیجه رسیدم ( و دوستانم ـ دوستان دنیای مجازی رو نمی گم! ــ هم همین عقیده رو دارن ) که واقعاً این بازی ارزش نداره که از وقت تون براش بزنید ؛ چون انقدر نا عدالتی در سیستم بازی وجود داره و انقدر قابلیت تقلب هست که دیگه مجالی برای شما نمی مونه که بتونید توی یه دنیای مجازی بازی به جایی برسید.

دوست عزیز شما میگی باید به دید سرگرمی به این بازی نگاه کرد. ولی چه بازیی هست که شما شب و روز براش وقت بذارید ( یا اگه وقت نذارید ، حداقل به فکرش هستید ) و انقدر شما رو مشغول به خودش کنه؟ من یادم میاد توی دنیای فکر می کنم 32 بازی Tribal Wars به یکی از دوستان که داشت نابود میشد ، همین نکته رو عرض کردم و گفتم به بازی به دید سرگرمی نگاه کن. ولی قبول نکرد و گفت این بازیا چیزی فراتر از سرگرمین ، چون خیلی بیشتر از اینکه سرگرمی باشن شما بهشون اهمیت میدید ( اگه غیر از این باشه و شما زحمت زیادی برای پیشرفت نکشید ، ولی پیشرفت کنید ، این خودش بیانگر ضعف بازیه ) . شما چون بهتون حمله نمی شده و یا اهمیت خاصی براتون نداشته ( اگه هم اهمیت نداشته یعنی بازی جذابیت لازم رو ایجاد نکرده یا با بازی های دیگری مشغول بودید ) دلیل نمیشه که فکر کنید روی این بازی ها نباید وقت زیاد صرف کرد.

لذا دوستان عزیزی که هنوز این بازی ها رو تجربه نکردید ، اگر محصل هستید اصلاً طرف این بازی ها هم نروید ؛ چون جز مشغول کردن " بیش از حد " ذهن شما ، هیچ سود دیگری براتون نداره ( البته جدیداً بازی تراوین از حد گذرونده ؛ چون دوستانی که به اصطلاح " مایه دار " هستن ، کار هایی رو که شما به طور طبیعی در بازی شاید در 24 ساعت انجام میدین ، اون ها در مدت زمان بسیار کوتاه انجام میدن! ) . البته این یه پیشنهاد بود.

==========
نقل قول:
حسین جان شما کلا به بد شانسی خوردی
دوست من این جمله ای که شما فرمودین خودش داره اعتراف می کنه که این بازیا هیچ منطقی برای پیشرفت به شما نمی دن ، مگر " شانس" . این فقط ضعف بازی رو می رسونه.

نقل قول:
کلا باید قسمت مفرح قضیه رو ببینی
عزیز من ، شما مثلاً 3 ماه وقت روی یه چیزی بذاری ، چطور می تونی ببینی در عرض 10 دقیقه همه ـش نابود بشه؟! کجای این مفرحه؟
مفرح توی این بازی برای خیلی ها یعنی این : حمله کردن به ضعیف ها و لذت بردن از نابودی اون ها. فکر نمی کنم غیر از این باشه. این هیچ ربط و نیازی به " مهارت " شما نداره. اگه اطرافتون " ضعیف ها " و " دوستان " شما باشن، می تونید یکم امید داشته باشید که پیشرفت کنید. بنده خودم شاهد بودم که چطوری نفرات اول جدول این بازی ها که در شعاع 10 در 10 شون فقط اتحاد و دوستانشون بودن ، سقوط می کنن و نابود میشن! همیشه توی این بازی ها " قوی " ها دوست دارن اعلام وجود کنن.
اما بازی های اینترنتی بسیار زیباتری وجود داره که ارزشش رو داره شما برای سرگرم شدن به اون ها مراجعه کنید.

==========
نقل قول:
واسه اینه که این جور بازی ها هیجان داره حسین جان.
خیلی کار ها هیجان دارن دوست عزیز. اما مسأله این جا است که " ارزش " شون انقدر نیست که شما برای هیجان " موقت" و گذراشون ، از وقت با ارزشتون براشون بگذرید.

ویرایش توسط HosainM : 02-23-2010 در ساعت 05:42 PM
HosainM آنلاین نیست.

3 کاربر برای این پست سودمند از HosainM عزیز تشکر کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
grepolis, و, وب, یک, بازی, تحت, جدید, زیبا

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش