|
|
#1 (permalink) |
|
Tonight's The Night
XboxLive Leaderboard: 5th
|
سلام .
شاید شما با این بازی قبلا آشنا شده باشید . این تاپیک رو ایجاد کردم که بچه ها تیمهای همدیگه رو بشناسن و با همدیگه دوستانه بازی کنیم . و اگر هم کسی با این بازی آشنا نیست این بازی رو یاد بگیره . یاد گرفتن این بازی هیچ کاری نداره . فقط باید بازیکنان مناسب رو در پستهای مناسب با توجه به قابلیتهاشون بگذارید که خوب بازی کنن و نتیجه بگیرید. مثلا هافبکهای کناری باید سرعت ، پاس و شوت زنی شون بالا باشه و هافبک ها مرکزی باید کنترل ، پاس و قدرتشون بالا باشه . البته این مهارت ها بستگی به تکنیکی که استفاده می کنید داره و اگر تازه وارد هستید به نظر من بهترین سیستم 4-5-1 هست . همچنین باید تو روزهای بارونی از سیستم های پاس بلند یا سانتر استفاده کنید که بهتر جواب بده . در ضمن حتما باید مهارت بدن سازی رو هم ارتقاء بدید چون خیلی مهمه ... کلا همه ی این موارد تو راهنمای خود بازی و انجمنی که خود اعضا راه انداختن موجود هست . این تاپیک بیشتر برای آشنا شدن با همدیگه و بحث و گفتگو هست . فقط خواهشا تو این تاپیک کل کل نکنید و این صحبت ها رو تو پروفایل خود بازی انجام بدید . اینم تیم من که تو لیگ هفته ی پیش با اختلاف 1 امتیاز دوم شد ... [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] اینم آدرس بازی : موفق باشید .
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Tonight's The Night
XboxLive Leaderboard: 5th
|
من خودم تازه شروع کردم فقط یه بار دوم شدم . ولی آمارم خوبه . 11 برد و فقط 2 باخت .
کلا از این بازی خوشم اومده چون مثل تراوین یا خانوارز معتاد کننده نیست ... کلی زجر کشیدم تا خانوارز رو ترک کردم ...
|
|
|
#4 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 39
|
سلام
من تابستون بازی میکردم ول کردم بعد 16 فروردین اکانتم رو دادم به همکلاسیم لیگ دست دو بودم آورده منو لیگ 14! :-l [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| myfc, مربیگری, آنلاین |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|