|
|
#1 (permalink) |
|
For the Emperor
تشکرها : 111
|
![]() سبک: Strategy سال انتشار: 2009 ناشر و سازنده: Riot Games سایت بازی: [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] اکثر گیمر ها با سبک dota آشنایی دارند و اکثرا هم مطلع هستند که بهترین ارائه دهنده ی این سبک warcraft 3 می باشد. در ایران نیز این سبک طرفداران بسیاری دارد و در سال چندین مسابقه در این راستا برگزار میشود. چندی پیش بازی دیگری به همین سبک منتشر شد به اسم Demigod که در نظر سازندگان جایگذینی مناسب برای war3 بود ولی با شکست مواجه شد. چند روز پیش که در سایت Xfire مشغول گشت زنی بودم متوجه شدم که rank بازی League Of Legends به 6 رسیده است و این خیلی برام جالم بود که چطور این بازی به این رتبه رسیده. بعد از کمی گشت و کاو متوجه شدم که این بازی نیز از همان سری بازی های dota می باشد... --- برای دانلود بازی باید برنامه زیر را گرفته و سپس از طریق آن بازی را دانلود کنید. _700mb_ [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] نکته: توجه کنید که حتما باید نسخه مربوط به europ رو دانلود کنید. پس از دانلود، بازی رو نصب کنید و بعد Upgrade کنید. _400mb_ بعد از اتمام دانلود، صفحه رو ببندید و دوباره باز کنید. هر وقت که Server Status و بقیه اجرا Load شد می تونید روی Play کلیک کنید. نکته: اگر Server Status و بقیه اجزا Load نشد برنامه زیر را گرفته و اجرا کنید تا مشکل حل شود. [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] حالا باید یک Account برای بازی کردن ایجاد کنید که به لینک زیر باید برید: [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] --- بعد از اجرای بازی بک قسمت آموزشی رو انجام بدید و بعد بهتره که از قسمت Practice game استفاده کنید. (چون با وجود اینکه به شما XP میده ولی بازی های شما به عنوان برد و باخت و خروج ثبت نمیشه) [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] نکته: در روال بالا رفتن lvl شما Champion ها unlock میشوند ولی در کل همه Champion ها برای مبارزه خوب هستند. --- [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] |
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از SmiTER عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 377
|
ممنون اشکان جان. عکس های جالبی داشت و به نظر بازی خیلی جالبی میاد ( البته به صورت آنلاین! ) . اگه حجمش انقدر زیاد نبود ، شاید بعد از امتحانات یه test می کردم ببینم به ذائقه مون می خوره یا نه
.راستی اشکان جان میشه یه توضیح در مورد سبک dota بدی؟ |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
For the Emperor
تشکرها : 111
|
کلمه dota اختصاص یافته Defense of the Ancients که شامل map هایی میشه که دارای دو تا base در دو طرف نقشه می باشه که در هر طرف یک الی پنج بازیکن هستند که برای از بین بردن base های همدیگه مبارزه می کنن. اصولا دارای سه راهرو و ورودی هست که به طور خودکار یک سری unit در این حهات به سوی هم میرن و این hero ها هستن که باید unit هارو کمک کنن تا سریع تر جلو برن و base رو نابود کنن.
شکل کلی بازی بدین شکل ولی ظریف کاری های زیادی داره (که فکر کنم خیلی هاش رو منم هم نمی دونم ) که اگر استقبال بشه در مورد اون ها هم صحبت می کنیم.
|
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از SmiTER عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 355
|
اهم اهم این دوتا که میگین چی هست؟!
![]() ![]() خب در مورد دوتا عرض شود که یه مود و یا همون مپ هست که از بین میلیون ها ( شایدم میلیارد ها ) مپی که برای دوتا ساخته شده از مشهور ترین و زبان زد ترینشون هست و الان دیگه فکر نکنم گیمری باشه که دوتا رو نشناخته باشه...سازنده این مپ شرکت Icefrog هست که خب همونطور که میدونید همیشه هم در حال بهینه سازی و روانه کردن ورژن های جدید این مپ هست...این مپ ( که بهتره بگیم بازی چون جز استفاده از وارکرافت برای ساختن از قواعد استراژی اون مثل پایگاه سازی و کنترل دسته نیرو ها به هیچ وجه استفاده نمیشه ) اصولا یه بازی RPG هست که به صورت گروهی و 5v5 بازی میشه که در اون دو تیم با انتخاب یک هیرو و یا همون قهرمان وارد بازی میشن...و هدفشون پیروزی تیمشون هست که این کار با زدن خونه اصلی تیم حریف ( Tree of Life برای Sentinel و Frozen Throne برای Scourge ) این امر انجام میشه...شما با انتخاب قهرمان و رفتن به یکی از 3 لاین بازی و با کشتن نیرو های ( creep ها که در فواصل زمانی معین از دو پایگاه خارج میشن ) پایگاه مقابل طلا و تجربه کسب میکنید..از ابتدایی که شما قهرمان تون رو انتخاب میکنید لول یا همون درجه تون 1 هست و میتونید تا سقف 25 لول پیشرفت کنید که لول Max هست...همچنین هر هیرو دارای 4 جادو و یا Spell هست که 3 تای اول رو در 3 لول اول میتونه بگیره و لول آخر و یا چهارم که Ultimate گفته میشه ( که تاثیر و دمیچ بیشتری نسبت به 3 لول اول داره ) رو در لول ششم بدست میاره هر یک از این لول ها 4 بار قابلیت ارتقا دارند و لول Ultimate سه بار داری قابلیت ارتقا هست ...بازی دوتا اصولا بر پایه کار تیمی بنا شده و اگه بازیکنان یک تیم هماهنگی نداشته باشن نمیتونن پیروز بشن و یکی از مهم ترین موارد در دوتا Team Work هست که باید خیلی بهش توجه بشه....دوتا که شهرت جهانی داره و هیچ ماد و مپی نتونسته جای اونو بگیره هم اکنون در سرتاسر دنیا بازیباز های زیادی رو داره و هیچ گیم نتی ( خصوصا تو ایران ) وجود نداره که دوتا یکی از بازی های اصلیش نباشه...همچنین دوتا هم یکی از بازی های ESWC امسال مثل سالیان قبل هست که نشون از شهرت و پرطرفدار بودن این بازی میده...خب به نظر این توضیح مقدماتی هرچند که یه مقدار زیاد شد کافی باشه . راستی سایت اصلی بازی هم :
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
هست و برای دانلود مپ های دوتا هم میتونید به سایت:
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
مراجعه کنید .================== و اما در مورد بازی LOL یا League of Legends باید بگم که سازندش همون شرکت Icefrog هست که دوتا رو ساخته...همون اوایل که بازیش اومد من دانلودش کردم و بازیش کردم و البته به من که اصلا نچسبید چون محیطش خیلی کارتونی و هیروهاش یه حالت بچه گانه و فانتزی خیلی کودکانه داره که واسه +3 مناسبه...بعدشم اون پیچیدگی ها و ساختار و نظم DOTA رو نداره و از نظر من که همون دوتا رو برای سنین پایین تر ساختن...البته این نظر منه و خیلی ها هم این بازی رو دوست دارن ولی به هیچ وجه نمیتونه به پای دوتا برسه....به غیر از Demigod و LOL که از بازی های Dotalike هستند بازی دیگری هست که شرکت S2Games بر اساس دوتا و با الهام از هیرو های اون و همچنین کسب اجازه از شرکت Icefrog اونو ساخت و میتونم بگم که بیشترین موفقیت رو هم در این مورد بدست آورد که اون بازی اسمش Heroes of Newerth هست که قبلا در همین سایت معرفی کردم و در موردش توضیح دادم...اما متاسفانه دیگه بازیش از حالت Beta در اومده و برای بازی کردنش باید 30Usd پرداخت کنید تا اکانت بخرید و بازیش کنید...در کل اگه از سبک دوتا خوشتون میاد پیشنهاد من به این شکله برای بازی کردن: Defense of the Acients Heroes of Newerth Demigod League of Legends ولی خب یه نفر همه رو نمیتونه بازی کنه چون بازی های اعتیاد آوری هستند به خصوص مورد اول ( که من اصلا بازی نمیکنم...امضامو نگاه نکنیدا )در کل پایه دوتا تو این سایت زیاد نیست چون اکثرا دوستان با این بازی آشنا نیستن وگرنه من یکی که تا 1 روز بی وقفه میتونم در موردش مطلب بنویسم .
I'm burning my life as my Cigar, and going high as my Smoke, and falling down as my Ash, That's Enjoyable Break Me===> [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] <===Break Me ![]() |
|
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از M.Scorpion.K عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
|
محمد جان چند سؤال :
1- Dota از اونجا که 5v5 ـه ، ترافیک زیادی میگیره؟ 2- حالت دوربین بازی الزاماً از بالا و به حالت استراتژیکه؟ 3- ویژگی های خاص Dota چیه؟ یه 5v5 با هدف نابود کردن ساختمان اصلی چیز جدیدی نیست! ویژگی خاص level up شدن و استفاده از المان های یه RPG ـه یا ویژگی های دیگه ای هم داره؟ 4- با توجه به Team Work بودن بازی ، جای تعجبه که dota این همه طرفدار داره! چون Team Work برای 5 نفر کار چندان آسونی نمی تونه باشه. با این حساب dota روش خاصی برای هماهنگ کردن 5 نفر داره؟ مثلاً می تونن چه ارتباط هایی با هم داشته باشن؟ ( می تونن پول و منابع بفرستن ، یا نیرو و ... ؟ ) 5- در مورد این اگه میشه توضیح بده : نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
نامبر وان
|
نقل قول:
1-در مورد ترافیک اینو بگم که نسبت به بازیهای دیگه کمتره.البته از بین بازیهایی که من تست کردم. ولی در کل ترافیک زیادی نمیگیره.2-آره.میتونی زوم کنی ولی در اصل کار تغییری ایجاد نمیشه. ![]() 3-ویژگی خاص این بازی،اعتیاد آور بودنش هست. کلاً چیز جذابی هست،تنوع توش زیاده تنوع Hero , level و اینکه تو هر بار بازی کردن اتفاقات جدیدی میفته!تا level 25 آپ میشه هیرو مشخصاتش +میشه.4-الزامی واسه 5v5 نیست.1v1 هم میشه.با text و سیگنال ارتباط دارین.اگه اشتباه نکنم آیتم هم میشد واسه هم بخرین. حسین جان آخره شبه خیلی خلاصه توضیح دادم،منم ترکش کردم از تغییرات جدید چندان خبری ندارم،حالا محمد بهتر توضیح میده. |
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از BiG_BosS عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
در تکملی حرف های مهدی هم چند نکته بگم:
ترافیک رو که گفت مهدی در واقع آنقدر کم مصرف ترافیک داره که به چشم نمیاد مگه اینکه خودت هاست شی و دیگران جوین به Game تو بشن که در این صورت یکم بیشتره ولی بازی به چشم نمیاد ...در مورد ترافیک بگم که اصلا مشکلی نیست . دوربین بازی هم از بالا هست مثل بازی Diablo و سایر Rpg های دارای دوربین ایزومتریک ..البته میشه تا چند درچه و حالت زود کرد ولی خب در اون صورت نمیشه کنترل کاملی روی هیرو و دشمن و در کل بازی داشت . ویژگی که من هرچی بگم کم گفتم باید بازی رو تجربه کنی تا متوجه شی...فقط اینو بگم که بازی دارای بیش از 95 هیرو هست که هر کدوم لول ها و توانایی های خاص خودش رو دارن که این لول ها با ترکیب لول های سایر هیرو ها و هم تیمی ها کمبوهایی رو بوجود میاره که حتی با وجود هزاران بازی ای هم که انجام بدین باز روش و تکنیک و کمبوی جدیدی میتونید کشف کنید و از بازی لذت ببرید و این رابطه مستقیمی با Team work هم داره که بازم میگم باید تو بازی ببینی تا به عمق و جذابیتش پی ببری. مثلا یه نمونه از کمبو مثال میزنم ( هیروی Earthshaker با آیتم dagger بلینک میکنه وسط هیروهای حریف که برای مثال اومدن تا Tower یکی از لاین های شما رو بزنن...و با لول Ultimate ای که داره وسط هیرو های حریف لولش رو میزنه و بعد میتونه لول 1 رو که یه دیوار هست که هیروهارو در یه سمت Stun کنه بزنه/....حالا فرض کن 3 تا هم تیمی داری یکی lich و دیگری tide و هیروی shadow fiend بعد از حمله earth هیروی تاید میتونه به وسط هیرو های دشمن بره که stun شدن و لول 6 خودش رو بزنه که دوباره میزان قابل توجهی دمیج به اونا میده و دوباره Stun میکنه اونا رو حالا هیروی lich میتونه ultimaTE خودش رو بزنه که یه موج یخ هست و به همه ی هیرو های دشمن نزدیک به هم میخوره و بهشون میزان زیاد دمیج میده...اگه بعد از این فرایند هیرویی از حریف زنده بمونه SHADOW FIEND با رفتن به میان اونا و زدن لول 6 خودش دیگه همه رو از پا در میاره و احتمال کمی باقی میمونه که کسی از هیروی حریف زنده بمونه) این کمبویی که گفتم شاید یکی از میلیون ها کمبویی باشه که میشه تو بازی پیاده کرد که البته مستلزم TEAM WORK و هماهنگی لازم بین اعضای تیم هست که با تمرین بدست میاد . حالا فکر کنم یکم متوجه شده باشید که چرا دوتا هیچ وقت واسه ما دوتا بازا تکراری نمیشه چون همیشه چیزای جدید واسه تجربه داره و جدا از اون مثل cod و سایر بازی های fbs هر بار با هدف بردن تیم حریف انجام میشه و جذابیت خاصی واسه آدم داره... و اینا رو تا خودتون تجربه و بازی نکنین واقعا نمیتونین بفهمین که من چی میگم . در مورد Unit یا همون Creep ها هم بگم که هر 1 دقیقه از سمت Base تون به 3 مسیری که در بازی وحود داره هدایت میشن و هدفشون رسیدن و نابود کردن پایگاه حریفه و از اوجایی که کنترلشون دست شما نیست و همچنین قدرت کریپ های دو سمت برابره بدون دخالت شما هرگز به پایگاه همدیگه نمیرسن و این نقش شماست که تو بازی باعث میشین که یکی بر دیگری پیروز شه...و همچنین این Creep ها وسیله ای برای کسب در آمد شما برای خرید آیتم هستند که شما با زدن ضربه آخر به اونا یا با اصطلاح Last Hit کردن اونا مقداری پول بدست میارید که با انجام مکرر این کار پول لازم رو برای خرید این کار بدست میارید . خب اونایی که میخوان هیرو ها و آیتم های بازی رو ببینن و بهتر بشناسن من لینک هاشو براتون میزارم تا ببینید: هیروهای بازی: [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] آیتم های بازی: [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] توجه کنید که آیتم های بسیاری تو بازی هست که بعضی ها spell های خاصی هستند که خیلی تاثیر گذارن و مثل لول میمونن که میتونین مانند لول های هیروتون ازش استفاده کنید و بعضی دیگه هم به قدرت های هیروتون اضافه میکنن مثل افزایش قدرت سرعت حمله مانا و سایر عوامل که واقعا خیلی زیاد هستش...امیدوارم که جواب سوالاتتو گرفته باشی حسین جان و باز اگه سوال دیگه ای هم داشتی میتونی بپرسی .
I'm burning my life as my Cigar, and going high as my Smoke, and falling down as my Ash, That's Enjoyable Break Me===> [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] <===Break Me ![]() |
|
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از M.Scorpion.K عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
|
نقل قول:
خیلی ممنون از توضیح های جامع همه ی دوستان مخصوصاً محمد عزیز. با توجه به اینکه ترافیک زیادی نمیگیره ، خیلی حیف شد که دیر با این سبک آشنا شدم. فکر کنم دیگه از ما گذشته! موفق باشید. |
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از HosainM عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
اتفاقا طرفدارای این بازی رو بیشتر افراد بزرگسال تشکیل میدن...اما بسته به سلیقش الان من رفیق دارم 30 سالشه ولی بازی میکنه ...یکی از بازیکنای Online Kingdom که یکی از تیم های برتر جهان تو دوتا هست هم با وجود 30 سال سن هنوز دوتا بازه
راستی کلیپ Basshunter: Dota رو هم دانلود کنید که برای این بازی خونده...چیز جالبیه
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 108
|
بازیه خیلی اعتیاد اوری هست اصلا پیشنهاد نمیشه
![]() ما این روزا میریم 1 ساعت و نیم امتحان میدیم بعدش میریم گیم نت 6 به 6 دوتا میزنیم یعنی در حقیقت امتحان میدیم که بعدش بریم دوتا بزنیم ! یکی از کمبو هایی که خالی مورد علاقه ی منو رفیقم هست tiny + ezalor هست خیلی حال میده خصوصا اول بازی
|
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| league, legends |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|