|
|
#1 (permalink) |
|
Dont think u R , Know u R
|
سلام به همگی. همونطور که احتمالا در صفحه اصلی سایت بازی دید یه تست عمومی ( یا PTE) در سایت برای ورژن جدید بازی گذاشته شده. کسانی که علاقه مند هستن تا ورژن جدید بازی رو تست کنن میتونن از طریق ثبت نام در
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
و ساختن اکانت، ریجستر کردن و البته دانلود مجدد بازی، ورژن جدید بازی رو که از نظر من بسیار جذابه رو امتحان کنن. این ورژن تغییرات زیادی رو از نوع و سبک بازی تا لباس ها داشته ، در مپ ها دیگه خبری از تسخیر ساده پرچم ها ها نیست.بدون کار تیمی منظم و منسجم در این مپ های جدید به هیچ وجه نمیتونید برنده باشید. در این مپ ها یک تایمر در بالای صفحه وجود داره و 3 آیکون پرچم که در اول بازی سفید هستند و با گرفتن پرچم ها به شکل تیمی که پرچم رو گرفته در میان با اتمام زمان هر تیمی که پرچم های بیشتری داشته باشه برنده است. و اما سبک کار به این صورته که شما باید به طرف پایگاه دشمن حرکت کنید و پرچم رو از داخل پایگاه دشمن بدزدید و به پایگاه خودتون منتقل کنید این کار ممکنه ساده به نظر بیاد ولی باید بگم این انتقال پرچم اصلا ساده نیست. یک نور مثل نور منور ها در اطراف کسی که پرچم رو در دست داره نمایش داده میشه که از این طریق دشمن از مکان کسی که پرچم رو در دست داره مطلع میشه بنا براین فردی که پرچم رو میگیره باید در بین محافظت هم تیمی های خودش پرچم رو به پایگاه خودشون برسونه تا علاوه بر یک امتیاز 300 XP هم دریافت کنه. به نوعی میتونم بگم بازی حالت حرفه ای تری به خودش گرفته و دیگه افراد با صرف داشتن بی اف نمیتونن در بازی موفق باشند
نکته جالبی که در این آپدیت هست قیمت وسایل، لباس ها ، و ودج ها است که به طرز فوق العاده ای پایینه به طوری که شما به 10 VP میتونید به مدت یک هفته اسلحه یا لباس بخرید یا تنها با 1 VP پنج عدد بانداژ تونیک داشته باشید با 5VP برای یک روز XP یا VP بوست داشته باشید و ... البته مطمنا این حالت و این قیمت های پایین وسایل فقط برای تست ورژن جدید هست اما دیدن و بازی کردن و خریدن آیتم های جدید به نظر من لذت بخشه یک سری عکس از منو های بازی آماده کردم که دوستان داخل منو های بازی رو هم تماشا کنن
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
And Then Suddenly . . . . Poof ویرایش توسط GoldenEagle : 07-12-2010 در ساعت 03:40 PM |
|
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از GoldenEagle عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
الان فعلا کسایی که ثبت نام کردن خیلی کمه حجم هم دور و بر 700 مگابایته پینگ هم بد نیست به نظر من حالا خیلی نیازی نیست دانلود کنین چون فقط در حد تسته و احتمالا بعد هم تغییرات تو ورژن اصلی بازی انجام میشه و این اکانت ها هم پاک میشه من هم فقط برای اینکه ببینم تغیراتی که میخوان بدن چه جوریا است دیشب دان کردم .اکانت هم که برای این تسته باید همه از نو بسازن از من هم که دیدی که توی عکس ها هست، تازه رفته لول 3
And Then Suddenly . . . . Poof ویرایش توسط GoldenEagle : 07-12-2010 در ساعت 03:42 PM |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
|
اتفاقا به نظر من ورزن جدید از خیلی جهات بهتره دیگه از یه تنه کشتن و نوب بازی و تکی کار کردن خبری نیست یا تیمی کار میکنی یا میبازی
نقل قول:
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از GoldenEagle عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 (permalink) | |
|
کاربر سایت
تشکرها : 22
|
می دونم ، ولی تایمش نامردیه ، اگه سازنده ی بازی توی بازیش بود می کشتیمش
![]() کلا توی ورژن دو به کاماندو ها خیلی ظلم می شه من این رو خوب می دونم ( تا بیایی هدف قرار بدی 20 تا گانر می ریزند روی سرت .به هر حال ممنونیم راستی شما توی فرومش هستید دیگه .؟ :دینقل قول:
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
|
نقل قول:
|
|
|
|
#10 (permalink) | ||
|
|
یه مپ جدید قراره به بازی اضافه بشه که فعلا با اسم WoodLand شناخته میشه دوستان میتونن یه اسم برای مپ در بازی پیشنهاد بدن
در ضمن PTE برای تست مپ WoodLand برای چند روز فعال شده که میتونید این مپ رو ببینید و نظرتون رو نسبت بهش در تاپیک مخصوصش در فروم بازی مطرح کنید نقل قول:
نقل قول:
بهترین راه دانلود از خود سایت اصلیه
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از GoldenEagle عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| bfh, ورژن, بازی, تست, جدید, عمومی |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|