|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 355
|
![]() به نام خدا این بازی که میخوام براتون معرفی کنم یک بازی تحت وب ( Web Browser Game ) هست که خب همتون با این بازیها آشنایی دارین و انجامش دادین...اما تو این بازی که اسمش Lord of Ultima هست ما شاهد نهایت زیبایی و خلاقیت در این سبک بازی ها هستیم...به طوری که به جرات میگم آزادی عمل تو این بازی چندین برابر بازی های مشابه هست و از نظر گرافیکی هم چندین رتبه از بازی های هم سبکش بالاتر هست...دلیل این برتری هاشم اینه که بزرگترین ناشر بازی های کامپیوتری یعنی EA Games به همراه شرکت Phenomic ( که خود این شرکت یکی از زیرمجموعه های شرکت بزرگ EA هست ) سازنده اون هستند . در این بازی دو سبک نقش آفرینی و استراتژی با هم ترکیب شدن یعنی علاقه مندان بازی های نقش آفرینی که بازی هایی مثل Bite Fight رو دوست دارن و همچنین علاقه مندان بازی های استراتژی که بازی هایی مثل Travian و ایکاریام و امثالهم رو دوست دارن هر دو میتونن از این بازی لذت ببرن...به این صورت که شما هم به ساخت و ساز و ارتفاء منابع و ساخت لشگر میپردازین و هم اینکه میتونید ماموریت های مختلف انجام بدید و نیروهاتون رو به Dungeon هایی که در سرتاسر نقشه بازی تعبیه شده بفرستید تا غنائم جالبی بدست بیارید ... بازی علاوه بر سبک قدیمیش حالت افسانه ای هم داره که شما میتونید جادوگر بسازید و از امکانات اون استفاده کنید . قلعه بازیباز هم یکی از زیبایی های این بازی هست به این شکل هست که یک ساختمان مرکزی در وسط و در چهارطرف هم زمین بایر برای ساخت و ساز منابع هست که توسط دیوار قلعه از هم جدا شدن. ![]() عضویت هم در این بازی بسیار آسونه و فقط کافیه که شما ایمیل تون و یه پسورد برای خودتون انتخاب کنید تا بتویند بازی کنید ...بعد از اینکار شما وارد بازی میشید و باید یه سرور انتخاب کنید که چون من تو World 11 (USA East Coast )i هستم شما هم بیاین اونجا تا با هم بازی کنیم ![]() لینک بازی: [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] خب دیگه توضیح کافیه و هر کس دوست داره میتونه عضو شه و اسمش رو همین جا بزاره ( بعد از عضویت یه اسم برای خودتون انتخاب میکنید که میتونید اون اسم رو اینجا بزارید ) و هرکسم که فکر میکنه اینجور بازی ها وقت تلف کردنه میتونه نیاد و بازی نکنه ![]() .اسم من هم تو بازی Dixnarof هست تو همون سروری که بالا گفتم هستم . اسکرین شات ها و والپیپر ها و آرت وورک های بازی رو هم میتونید از لینک زیر مشاهده کنید:
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
در آخر هم منتظر نظرات تون هستم .
I'm burning my life as my Cigar, and going high as my Smoke, and falling down as my Ash, That's Enjoyable Break Me===> [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] <===Break Me ![]() |
|
|
|
| 8 کاربر برای این پست سودمند از M.Scorpion.K عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
اسمتم اینجا بزار ..راستی اگه World 11 ( Usa East Coast)i نساختی بیا اینجا بساز به هم کمک کنیم .
I'm burning my life as my Cigar, and going high as my Smoke, and falling down as my Ash, That's Enjoyable Break Me===> [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] <===Break Me ![]() |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
سنگ و چوب رو خفن ببر بالا که لازم میشه...فعلا آهن زیاد لازم نیست...من سنگ و چوبم بالای 1500 در ساعت هست...آهن هم فکنم 800 ...900 باشه...غذا هم فعلا زیاد لازم نیست...ارتش زیاد ساختی بعد بالا ببرش .
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
آره...Sawmill و Cotagge بقل چوب بری ها بساز تا درصد تولید شون بالا بره..البته Range خاصی دارن و یه Sawmill چوب بری های نزدیک خودشو پوشش میده ...واسه همین درصد ساختن منابع تو مناقع یکی دیگه از عوامل پیشرفت سریعتر تو بازیه....اصلا درگیر همیناستراتژیکشونم ...خیلی خفن ساختن بازی رو
..Town Hall من فعلا لول 7 هست که فردا احتمالا 8 بکنمش...دیوار هم چون فعلا 5 روز مونده صلح جهانی تموم شه لول 1 هست .
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 80
|
نقل قول:
یه کم راجع با ساختماناش و.. تو همین سروره اومدم RRZ :D
... ویرایش توسط Reza|Shadow : 07-15-2010 در ساعت 03:34 AM |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
کاربر ویژه
|
اکثر این بازی هایی که ساخته میشه مث تراوین هست فقط یکی 2 تا چیز بیشتر داره و عکساش فرق میکنه ...
نقل قول:
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود ویرایش توسط MINERVA : 07-15-2010 در ساعت 11:41 AM |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 80
|
این بازیو با تراوین مقایسه میکنی !
بعدم نظرت محترم ولی اینجا بهتره واسه کسای باشه که بازی میکنن که ببینیم چه خاکی بر سر کنیم
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Reza|Shadow عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| lord, ultima |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|