|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 39
|
سلام دوستان
این یک بازی خیلی قشنگ با گرافیکی خوب هست که الان خیلی طرفدار داره [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] توی این بازی شما عضو یک شهر میشید یا یک شهر بنا میکنید و کمک می کنید که در رنک جهانی بالا بره این رنک به چند چیز بستگی دارد 1-Town points می توان پول دراورد و به builder های تاون اجازه ی درست کردن شهر را بدهند,می توان خیاطی-Gunsmith-General store,Bank,Mortician,Hotel رو اینجوری ساخت شما می توانید یک بیلدر بشوید و به شهر از ساختن کمک کنید-دوئلر شوید و به شهر توی دفاع کمک کنید یا یک ادونچر بشید که توی همه ی موضوعات می تونه کمک کنه 2-Duel Points با دوئل های بیشتر(و برنده شد) به رنکتون کمک کنید 3-Fort Points با فورت های بیشتر و بزرگتر امتیازتون پایین میره من الان عضوه The bandits هستم قویترین شهر دوئلینگ دنیا شاید شما ها هم بتوتید عضو شید =============================== Tutorial اولین کاری که شما می کنید اینه که quest ها رو دنبال میکنید.و همه رو سعی کنید کامل کنید بعد چنتا دوئل با NPC ها میکنید تا exp بگیرید و لول آپ کنید تا اسکیل پوینت بگیرید اسکیل پویتا هاتون رو می توینید چند توع تنظیم کنید که دوئلر باشید یا worker باشید من همیشه خودم ادونچر میشم چون راحت ترم اگه استقبال بشه بارم می تویسم الان ساعات 2 نصفه شبه عصر هم 466 تا پله بالا پایین رفتم دارم میمیرم! توی Arizona ثبت نام کنبد چون اسپیدش 2x هست من قبلا رنک 3 دوئل بودم تو دنیا ولی اکانتم بن شد فبلا HNH-DARKLORD که می تونید ببینید الان San-Blue
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از Johny عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 39