|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
سلام
اين همون بازي ضربدر و دايره ي خودمونه! نميشه گفت خودم ساختمش! كمي تغييرات تو سورسش دادم ، در كل ايده ي خودم نيست! ![]() اميدوارم براتون جالب باشه! ![]() [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] نظرتون رو براي بهبود بازي بگيد ... !
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||
|
عضو حرفه ای
|
نقل قول:
نقل قول:
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
سورس مربوطه با VB6 هست ، اگر بازش كنيد ، آدرس سازنده ي اوليه هم موجود هست ( كپي رايت رعايت شده! ) .
اگر وقت كردم سعي ميكنم هوشمندش كنم ( قول نميدم! :D )
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 306
|
نقل قول:
البته میگه که سورس رو میتونید از سایت حامد نت بگیرید.
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Mostafa عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
من گفتم سورس بازي!
در مورد حامدنت و ... هم بايد بگم فعلا حوصله ي سايت داري ندارم! ولي تو فكرش هستم براي هر پروژه اي كه انجام ميدم ، تو سايتم براش صفحه اي درست كنم. [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از HamedNet عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|